- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Nem mindegy, hogy mire használod, digitális adat megy át rajta.
Mint írtam, hogy 50cm-nél nem lesz különbség.
De 3m-nél már nem tiszta üvegnél fényvesztés lép fel, a bit hibát okoz.
Itt sem márka lesz a minőségi, hanem mire lett legyártva.
Optikai net kábel km tisztaságú, míg házi optikai digi hang kapcsolat csak m tisztaságú. -
mexel
veterán
válasz
darvinya #55498 üzenetére
Nem nekem kell és nem netre ahogyírtam. Nekem azért van 50-es kábelem itthon mert a régi hifimhez az kellett, abból van több félém. ( nem igazán vettem észre különbséget pedig jó volt a lánc amin teszteltem)
Ami most kellene az az ismerősönek kell és kb 3 m, valaimt össze akar kötni az erőlködővel ( azt hiszem boxot) valami távirányítás vagy zenelejátszás miatt. Csak aggódott hogy az olcsó nem lesz jó, vesz drágát. Én azt mondtam erre nem kell húdekomoly darab valószínűleg. Én már 2-4e között láttam jó harisnyázott szép darabokat, szerintem bármelyik jó lesz. -
darvinya
titán
Ha már félsz a sérülékenység miatt, akkor internethez való optikai kábelt kell venni, s külön rászerelni csatlakozókat.
Persze itt csatlakozó felszereléssel lehet tönkre tenni optikai ereket, ha nem jó rakják fel.
Amúgy azért vannak 50cm darabokban alapból ezek, mert nem annyira tiszták, ennél hosszabbnál a fény átadó képessége csökken, ez némileg ronthatja a minőséget, azaz több bit hiba keletkezik. -
mexel
veterán
Köszi a válaszokat, én is a semmi különbségre szavazok kb, igaz a sérülékenység és a minőségérzet ami jobb ha nem a tyúkbél van ott 3 m-en
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
M_AND_Ms #55490 üzenetére
én ezt használom XBMC Backup
- minden héten kimenti a beállított cuccost a nas-ra -
Beni2360
félisten
Nekem volt olyan tyúkbél vékonyságú de lehet kapni 7mm vastagságú ami már szigetelt és nem törik olyan könnyen. Anno és kintről rendeltem de lehet rákeresni és itthon sem drágák. Nekem egyszerűbb megoldás volt az ingyenes házhoz szállítás mint elmenni megvenni, addig dolgozott a vékony.
Nem kötelező a nagyon márkás cucc a fény az megy magától. -
mexel
veterán
Kicsit talán nem ide tartozik: optikai kábelnél, kb 2-3 m-esnél mennyit számít a kábel fajtája, minősége? ( hifinél nekem a rövid max 50-cm-esenél nem nagyon vettem észre sok minden változást anno)
Ismerősömnek box és erősítő közé kellene azt hiszem.
Vegyen nyugodtan olcsóbbat, vagy keressen valami márkásabbat? Nem nagy hifi a cél csak működjön -
tsilver
aktív tag
nem igazán igazodok ki, Melyik típust milyen Soc-vel kellene vennem, hogy legyen HD audio?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
sugarforce #55489 üzenetére
Erre van addon. Míg bohóckodni sem kell ssh-n.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #55475 üzenetére
CE költöztetése másik SD kártyára.
A művelethez szükséges USB-s SD kártya olvasó.
A CE verziók azonosak legyenek!1. A cél kártyára egy friss telepítést kell tenni, majd elindítani hogy a CE kiterjessze a 2. partíció méretét.
Nem kell a rendszeren semmit sem beállítani, ki kell kapcsolni a boxot.2. A forrás kártyával kell indulni, a cél kártyát USB olvasóban be kell dugni a boxba.
Az CE automount felcsatolja az olvasóban lévő kártyát a /var/media/STORAGE alá, ez az ext4 /storage partíció, amin minden tárolódik, és ide kell rsync-el másolni az eredeti kártyáról mindent.3. SSH belépés után:
systemctl stop kodi
rsync -av /storage/ /var/media/STORAGE/
poweroff4. Cél kártyát a boxba téve, indulhat a buli.
-
nemethbalazs
tag
Sziasztok!
Sokat olvasgattam, és teljesen megkeveredtem mire lenne szükségem, ezért inkább kérdezek
Kicsit fejlesztenék otthon. Most vettem egy ASUS RT-AC57U routert, és egy QNAP TS-128A NAS-t.
A nasról szeretnék lejátszani egyenlőre 1080p, de a jövőben 4K tartalmakat is, hálózaton. Van egy elég régi, viszont nagyon szép hangú 22 kg-os házimozi erősítőm Denon AVC-A11SR, amit mindenképp megtartanék, és optikai kábellel kellene csatlakoztatni a lejátszóhoz.Szeretnék venni egy médiaboxot, eleinte egy Mibox S-re akartak rábeszélni, de gyorsan beláttam, hogy az nem az én eszközöm lesz. A LAN hiány nekem nagyon fáj
Igazából egy olyan eszközre lenne szükségem, nem feleslegesen sok pénzért, amit a későbbiekben is tudnék használni. Tehát NAS-ról 4K lejátszás, 4K, 1080p lejátszás online, Netflix előfizetésem van, fontos hogy jól működjön. Valamilyen digitális hangkimenet kellene az erősítő felé (optikai, koaxiális), és működjön is jól az 5.1
Távirányítóval könnyű kezelés is fontos lenne.
Van olyan ismerősöm, aki mindenképp android TV-s op rendszert javasol, azért is mondta a Mibox-ot.Köszönöm szépen előre is a segítséget
-
ztsoft
őstag
válasz
dgyuri0123 #55477 üzenetére
Szia!
Látom, az összefoglaló Neked is kimaradt.
S912/CE 9.0.2-nél van BD3D kezelés?
Van, 2D-ben lejátssza a filmet iso-ból is, meg könyvtárból is.
Lejátssza a CE egyáltalán a valós 3D-t, vagy csak a felezettet?
Jelenleg csak a felezettel van 3D.
És ha most nincs 3D, később esetleg várható valami?
Remény van rá, de az időpont az kérdéses, ahogy DoItYourself is írta.
-
blakey
titán
válasz
#99499520 #55479 üzenetére
Mi kell ehez droid alatt hogy kadenciahelyes legyen droid alatt…
XBMC for Minix, ez Kodi 16.3 alapú és a rendszernél lévő beállításoknál a Playback level2 legyen. -
mexel
veterán
válasz
#99499520 #55446 üzenetére
Alapból csak droid 6-os ( vagy alatti) box nem fog jó eséllyel kockásodni pixelesedni, de azokon is van mit javítgatni legtöbbször. A droid 7-esek MIND kockásodnak. Ez nagyrészt javítható, de alapból egyik sem jó. A CE alatti wifi az más kérdés, a legtöbbnél támogatott, de előfordulhat hogy ajánlotttípus is tartalmaz más wifit.
De filmezéshez ne használj droidot csak CE-t és akkor a pixelesedés nem fog érinteni, a droidot max a böngészésre, miracastra és hasonlókra kell használni. Igaz működik a kodi ( csak droid 6 alatt) és az SPMC droid 7 alatt is ( ehhez már kell módosítgatni) de a képminőség és sok egyéb mindenképpen jobb lesz CE alatt.
Az új droid 8-9-es boxokkal nincs nagyon tapasztalatom mert mostanában nem érek rá ezzel foglalkozni, de szerintem nem lesz nagy változás amlogic fronton, és ott beavatkozni is nehezebb egyelőre. ( én még nem erőltetném azokat a boxokat)
Ha viszont szeretnél Dual rendszert feltenni hogy ne kelljen SD kártyázni akkor csak droid 7-esen fog menni a dual rendszer, a 6-oson nem.Mire kellene a box és mennyit szánnál rá? Nem mindegy hogy kell-e 4K vagy csak alap használatra kell amihez elég talán a 905w is, vagy feltétlenül 905x vagy 912 kell- Ez jöhet priviben is, itt már millió ilyen kérdés és válasz volt.
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok Srácok!
S912/CE 9.0.2-nél van BD3D kezelés? Lejátssza a CE egyáltalán a valós 3D-t, vagy csak a felezettet? Tudom, töltsek le egyet... de 40 gigát nem szednék le ezért feleslegesen..
És ha most nincs 3D, később esetleg várható valami? Kösz ha válaszol valaki..
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
DoItYourself #55428 üzenetére
Na, azt az oldalt bekönyvjelzőztem...
-
Dolphine
addikt
válasz
Csicsóka #55467 üzenetére
Köszönöm és Neked is Ejelhar és ztsoft!
Félreértés ne essék, senkit nem akartam megbántani, csak nem értettem.
A leírásotok alapján megvan a hiba. A LIBREELEC_DISK-et átírtam COREELEC-re (gondoltam ennyi elég lesz) ezért másolt rossz helyre.
A megoldás a STORAGE lett volna.
Még egyszer köszönöm.Azért szeretném javasolni, hogy az összefoglalóba ezt is tegyétek bele, hogy CE alatt hogyan kell költöztetni, sokat segít!
Köszönöm még egyszer és elnézést, hogyha valakinek a lelkébe gázoltam. Sajnos, nem mindenki olyan Linux Guru, mint Ti! -
ztsoft
őstag
válasz
Dolphine #55462 üzenetére
Én ezen leírás szerint csináltam mindent, mégis a fő partícióra másolt.
Ezt honnan veszed, hogy a fő (azaz root, esetleg gyökér) partícióra (ami nem partíció) másolt? Kíváncsiságból CE alatt bedugtam egy pent (címkéje: ADATA), ezt pontosan a /var/media/ADATA könyvtárba csatolta. Pontosan ahogy a megadott leírás is tartalmazza, azaz, jó a leírás.
Most jobban megnézve, Te rossz partícióra akartál másolni! Nálam kártyaolvasóban lévő SD-t, - amin CE van - így csatolta fel a rendszer.
/dev/sda1 511.7M 192.7M 319.0M 38% /var/media/COREELEC
/dev/sda2 6.7G 2.9G 3.8G 43% /var/media/STORAGEAz első (sda1) a /flash alá van csatolva (dtb, system, kernel van rajta), a második (sda2) a /storage alá, ahova Neked is másolnod kellett volna. A parancs helyesen így lett volna.
rsync -av /storage/ /var/media/STORAGE/
Azért érdekes lett volna 511 MB területre több GB-ot másolni.
szerk.: Lassú voltam, már több jó megoldás is érkezett.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Dolphine #55464 üzenetére
Korcsi már meg is írta alant.
De azért legyen itt részletesen.Kiadunk egy df -h parancsot, ebből megtudjuk melyik partíció melyik könyvtár alá van beépítve, illetve rögtön mutatja a partíció méretét, a foglalt és a szabad helyet. Például nálam:
DDS-Kodi:~ # df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
devtmpfs 784.7M 147.4M 637.4M 19% /dev
/dev/sda1 511.7M 160.4M 351.3M 31% /flash
/dev/sda2 13.4G 2.2G 11.2G 16% /storage
/dev/loop0 147.5M 147.5M 0 100% /
tmpfs 895.3M 0 895.3M 0% /dev/shm
tmpfs 895.3M 9.3M 885.9M 1% /run
tmpfs 895.3M 0 895.3M 0% /sys/fs/cgroup
tmpfs 895.3M 2.6M 892.7M 0% /var
tmpfs 895.3M 0 895.3M 0% /tmp
/dev/mmcblk1p1 14.5G 4.8G 9.7G 33% /var/media/Sandisk_SD16GAz első oszlop mutatja a partíciót, az utolsó pedig a beépítés helyét. Az USB-n rádugott eszközöket a "/var/media/" alá szokta beépíteni, ha van neki kötetcímkéje, akkor olyan nevű könyvtár alá.
Valószínűleg neked lesz itt még egy /var/media/STORAGE mappa, az alá kéne másolnod. -
Csicsóka
őstag
válasz
Dolphine #55462 üzenetére
Nem kell javítani, csak értelem szerűen alkalmazni az ott lévő parancsokat.
Mihez is készült ez a leírás? LE, és nem CE.
CE estén az ext4 partíció lemez címkéje STORAGE, és nem LIBREELEC_DISK.
Ennyit kell csak javítani a parancsban, és már jó is lesz.rsync -av /storage/ /var/media/STORAGE/
Ja, és nem kell már a network-tools addon sem, mert a CE-ben egy ideje már alapból bent van.
-
-
Minstrel
senior tag
Az optikai kimenet működik kodival a HDMI hanggal együtt? Mert még nincs mivel kipróbálni, de vennék egy ilyet [Neoteck-192Khz-DAC] hogy tudjak rádiót hallgatni tv bekapcsolás nélkül is, de videólejátszáskor meg szeretném kikapcsolni a rádiós hangbemenetet.
-
bekecs76
tag
Azt honnan lehet tudni, hogy melyik külső vinyó támogatja az alvás funkciót? Úgy értem, ha nincs használva, akkor ne pörögjön.
-
-
cof
veterán
Ez 100%, hogy L1-et is tud mert úgy is van hírdetve, és a topikban is volt róla már szó: [MECOOL M8S PRO L]
Viszont a LAN csak 100Mbit, TV-s appok-hoz simán elég, ha mondjuk nézel 4K-t hálózaton keresztül, akkor már meg-megakadhat néha a kép, persze ha hiperszuper 4K 80+ Mbit-es a forrás, egyébként rá lehet segíteni USB-Gbit LAN adapterrel, szerintem most egész jó áron kapható.
Aztán van még a Minix NEO U9, de ez már más árkategória, biztos van még több fajta is, ez volt most előttem, talán más is ajánlani tud valami tutit.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Használtam vettem egy X96Max boxot.
És amire használnám a nyaralóban, pont azzal van gondom, hogy az HBO-GO-n, illetve a Horizon GO-n, hiába néznék HD adást, nem vált át, rendes felbontásba, csak nagyon pixelesen megy, talán 480-ban.
Van egy sima X96-om, ott szépen pár másodperc után átvált HD felbontásba.
Nem emlékszem, hogy ott bármit is kellett volna ezzel kapcsolatban állítanom, de itt sem találok semmilyen állítási lehetőséget.
Szóval van ötletetek, hogyan, merre tovább?Köszönöm
-
csubyy
tag
válasz
lord_devil #55436 üzenetére
Nekem hasonló van:
https://www.aliexpress.com/item/HDD-Docking-Station-Dual-Internal-Hard-Disk-Drive-Docking-Station-Base-HDD-Enclosure-for-2-5/32893384130.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3b4b4c4dsjFqos -
polgcsabi
aktív tag
Hali!
A tx92 led kijelzőjének a fényét lehet állítani valahogyan a coreelec alatt?
-
lord_devil
tag
válasz
DroiDMester #55432 üzenetére
USB-s dokkolóra (amibe 3.5"-os HDD is belefér) nincs esetleg ajánlásod?
bekecs76: nem vagy egyedül, én is gondoltam a barkács megoldásra. -
válasz
bekecs76 #55429 üzenetére
Mi lenne ha nem barkácsolnál? hanem, amiről PÜ.ben beszéltünk MEGRENDELNÉD!
~2600.Ft egy NORMÁLIS USB3.0 HUB
de ha marhára SMUCIG vagy, Van csonkolt verzió is ~1800.Ft ért1.db usb3+3.db 2.0 port)
Nem ér annyit az egész, hogy másvilágra küld a BOX.ot, vagy a HDD.t a barkácsolásoddal!
-
ztsoft
őstag
válasz
DoItYourself #55428 üzenetére
Már csak reménykedni kell, hogy a CE is megkapja majd a fejlesztést. Lehet akkora már nem lesz mire kiküldeni a frame packed 3D-t (akkora a 3D TV-m beadja az unalmast).
-
bekecs76
tag
válasz
bekecs76 #55387 üzenetére
A korábbi kérdésemet illetően, miszerint mennyire megbízható működés, hogy a 2.5colos külső vinyót, a boxról hajtsuk az usb kábelján keresztül, külső táp nélkül. Kipattant egy eszement ötlet a fejemből. Mivel lapul a fiókomban, jó néhány fasza adapter, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha:
Az usb kábelt megbontanám, lefejteném róla a külső köpenyt, egy szakaszon, és azt az érpárt, amelyiken az 5V van, nemes egyszerűséggel elvágnám, majd a saját 5V-os adapteremet hozzáforrasztanám. Ez azt jelentené, hogy nem a boxtól kapja a villanyt a vinyó, hanem az én 5V-os töltőmről. Ez Így működőképes dolog lenne? -
DoItYourself
Topikgazda
Úgy látszik mégis lesz OSMC-re (Vero 4K / Vero 4K+) frame packed 3D kimenet.
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #55414 üzenetére
Szia
Az A95MAX ban a beállítások menűben van advanced setting és ott van a powerkey definition és ott meg tudod neki adni, hogy ha kikapcsolod, akkor ne sleepbe hanem power off-ba tegye a boxot.
Ennyit kell tenned.
utána a távirányítós kikapcsoláskor lekapcsolja teljesen a boxot.ugyanott van a root / unroot switch, de egyenlőre küzdök vele, az unroot állásban is van olyan app ami rootolt eszköznek érzékeli és nem hajlandó rajta működni.
Basszus, milyen kérés lenne már az a fórumokon, hogy rootmentes TV BOX-ot vennék ?? !!
nem megszokott, az biztos. -
válasz
krisztian7 #55424 üzenetére
Ha nem sajnálod rá a zsetont akkor MINIX NEO U9-H, de ez ~50.k, ha nem szánsz ennyit rá akkor Beelink GT1 ULTIMATE, vagy X92 Box, bár ahogy nézem már csak 2/16.os kapható
-
krisztian7
tag
válasz
DroiDMester #55421 üzenetére
Értem, köszi!
Milyen lejátszók jöhetnek szóba, amiken jól működik a multiboot és az android is elég stabil spotifyhoz legalább? -
válasz
lord_devil #55419 üzenetére
Úgylátom mostmár NAPI TÉMA EZ!
Az N5 nem fogja leállítani a HDD.t mert kikapcsolt állapotban is áram alatt marad az USB portja! Amúgy meg létezik kilső tápos USB 3.0 HUB így marad elegendő szabad usb.d, a hdd t meg olyat vegyél ami magától tudja hogy tétlenség után X idővel leáll.
-
válasz
krisztian7 #55418 üzenetére
ASUS XONAR U7 MKII.vel próbáltam CE alatt tökéletesen működött, de ez egy elég ismert típus, valószínű a tiedéhez nem lesz driver a CE.ben, ezt csak akkor tudod biztosra ha kipróbálod!
-
maestro87
őstag
Úgy néz ki nem tudják beszerezni a 2 hónapja kb. fél áron vásárolt Tanix TX5 Max boxomat. Úgyhogy valami másra be kellene cserélnem. Melyiket ajánlanátok?
-
lord_devil
tag
Sziasztok!
Kicsit off, de érdekelne, hogyan érdemes csatlakoztatni a boxhoz hdd-t? A közvetlen csatlakoztatás nem igazán játszik, mert egy usb portot elfoglal a billentyűzet a másik pedig szinte biztosan nem bír el egyedül egy 2.5"-os hdd-t. Dokkolóra gondoltam, de fontos lenne, hogy a hdd is leálljon, ha a boxot lekapcsolom (és ne kézi kapcsolóval kelljen kilőni)! Tudnátok ajánlani megoldást (esetleg konkrét típust)?
A box egy Magicsee N5.
Köszönöm! -
blakey
titán
válasz
krisztian7 #55416 üzenetére
- USB Audio Dac csak sztereo (támogatják ezek a boxok a magasabb felbontást is? 384khz 32Bit)
Tone Board segítségével igen, pl. veszel egy VIM2-t vagy a jövőre nézve egy VIM3-at illetve egy házat és akkor lesz egy jó lejátszód ami audióban is jó. -
krisztian7
tag
WIndows alapú HTPC-m(AMD Kabini) van Kodival és megpróbálnám kiváltani, a régi gépet pedig felhasználnám xpenology-ra, hogy csak szerver feladatokat lásson el.
Amit szeretnék:
- 4K HDR
- USB Audio Dac csak sztereo (támogatják ezek a boxok a magasabb felbontást is? 384khz 32Bit)
- Gigabit LAN
- ami még mindenképp fontos lenne, hogy vhogy tudjam Spotify kliensnek futtatni. Most ez úgy van megoldva, hogy fut a WIN10 felette KODI automatikus bootban és elindul a spotify is háttérben. A kodis spotify add-on nem jön be, vmiért lassú, meg ki tudja meddig támogatott, nincs kedvem ezzel szívni. CE\LE alatt ugye ezt nem tudom megoldani, hogy háttérben fusson a Spotify.
Így gondolom csak olyan eszköz jöhetne szóba, ami dualboot és nem bugos Androis fut rajta. Illetve jó lenne könnyen átkapcsolni az eszközt Androidra, ne kelljen kártyát kivenni.
Már jó pár helyen utána olvastam, de mindenhol csak a CE\LE kompatiblitás a téma. NVIDIA shield-et néztem, de nem a legolcsóbb, inkább vmi olcsóbb megoldás felé kacsintgatnék. Van vkinek ötlete? -
korcsi
veterán
Nálam a gyári release névvel (pl: ...\Kursk.2018.1080p.BluRay.DD2.0.x264.HuN-MaTeK\Kursk.2018.1080p.BluRay.DD2.0.x264.HuN-MaTeK.mkv ) megtalál mindent, miért kell hozzá nyúlni?
-
Luissimo
veterán
pusszantom a lányodat,
Jelentkezem majd, vagy itt vagy privátban.
köszi,
jóccakát,
üdv,
LuiPS:
Én egy 3portos mini usb hubbal használom az enyémlejátszómat és ott nemelég, hogy a pendrive világít ilyenkor, hanem még a hub is .
De játszadozz azzal a kütyüvel, lehet, hogy a droid beállításokban érdemes.
de ha nem, akkor ne pendriveot használj, hanem tegyél neki bele egy 240-264 gigás SSD-t a kiépített helyére a fedél alá és az nem fog világítani.
pusss -
válasz
DroiDMester #55393 üzenetére
Szuper.
Arra gondoltam, hogy esetleg nincs-e olyan lehetőség, hogy egy USB hubot kötök rá, ami esetleg megoldaná ezt a problémát?
Luissimo: Őszíntén szólva én komolyabb médialejátszót használok, ezt a lányom kapta, hogy ne keveredjenek a dolgok. 3 és fél éves, így nem kérte, hogy rootoljam.
HBO GO megy rajta, Kodi meg pendrive-ról a filmek. Jelenleg még az összes Én kicsi pónim, Dóra kalandjai és hasonló agyzúzás elfér 3 64GB-os pendrive-on, ami bele van dugva, plusz egy egér, így még nem tettem bele vinyót. Viszont ha teszel bele és leállítja kikapcsolásnál, akkor cserélem a pendrive-okat az tuti.
A bekapcs gombot kipróbáltam, csak kikapcsolás és újraindítás jön fel.
Az alap android van egyébként rajta egy utólag telepített launcherrel. Én spec totál kiborulok, mikor látom az akadást az android miatt, de a lányom nem érdekli.
Akkor vettem mikor megjelent. Akkor még nem lehetett rá Libreelecet tenni és nem ment az alatt az HBO GO sem. Most már lehet és megy? Mert akkor lehet lecserélem.
Köszi, majd ha lesznek jó észrevételeid! Sajnos nekem a fentieken túl nincs sok tapasztalatom. Ha van időm, akkor inkább a sajátomon nézek valamit.
-
kenand
veterán
válasz
blakey #55409 üzenetére
CSR 8510-esek mennek, max néhányhoz kell egy kis mók.
-
Pelican
őstag
válasz
frankdelgado #55408 üzenetére
1-2 dollártól felfelé van USB BT.
-
blakey
titán
válasz
frankdelgado #55408 üzenetére
Igen, USB BT adapter mehet, hogy pontosan melyiket szereti azt már nem tudom, de talán van aki használ olyat.
-
blakey
titán
válasz
frankdelgado #55406 üzenetére
TX3 Miniben nincs Bluetooth.
-
frankdelgado
őstag
Hali!
Vettem egy tanix t3 minit, majd teszek rá ce_t. A gyári szoftvernél keresgéltem és nem találtam bluetooth lehetóséget. Elképzelhető, h ebben nincs?
-
cof
veterán
válasz
Beni2360 #55404 üzenetére
Ok, így helyes is, nála így nézett ki;
Kursk.mkv
Csak rosszul konferálta fel a dolgot, blakey is úgy hitte, hogy minden infó ott a fájlnévben, de amint látod nála hibás volt az elnevezés.
Én az SD változatot szedtem le, az magyar címmel van elnevezve, mindenféle piszkálás nélkül megtalálta, a rls eredeti formáját megtartva.
-
blakey
titán
Az kib@szott kötöjel akkor "/" jel?
Könyörgöm, írjunk egyértelműen a kötöjel nem mappa jelölés. Ha ez így van akkor valóban sz@r, milliószor le lett írva, filmcim.evszam.akarmi.mkv,, sorozatcim.SxxEyy.akarmi.mkv, mappák esetében kizálólag a film/sorozat címe és évszáma szerepeljen de a legfontosabb mindig a fájlnév.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Igazán erős Gamer gép!
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka