Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
SunMount3r #103398 üzenetére
Akkor a levegőbe kellett volna nyomtatnia az egészet. Kell hozzá lábakat nyomtatni és meg van oldva.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #103395 üzenetére
Szerintem pl. a sarkokon lévő csavartartó "rudakat" lefelé meg lehetne hosszabbítani, hogy a Box alja alatt több hely legyen a szellőzésnek. De mundjuk ezt Tinkercad-ban kb. 10 perc alatt még én is meg tudom csinálni.
-
syler123
veterán
válasz
jkutya #103388 üzenetére
Vontar melyik verziója? Ránézésre nem X96 MAX+.
Én az X96 Max+hoz készítettem házat, azt hittem, ha apró lyukakkal teszem tele a kijelző előtt, akkor látható lesz a kijelző, de nem, sajnos homályos, megcsinálom én is ilyesmire, mint a tiéd. Az enyémnek rápattintós a teteje.
-
jkutya
tag
Sziasztok,
Saját ízlésem szerinti VONTAR dobozka - szétlyuggatva, USB2 nélkül.
Kb 60 fokos a proci. Ha valakinek kell az stl - szóljon. -
jkutya
tag
-
Csabi1984
addikt
Wifi6-ról nem tudok nyilatkozni ellenben a szériaszám a dobozon és készülék alján megegyezik és ott AM6Bplus.......
-
gyűrű
addikt
válasz
joydrv #103378 üzenetére
Pont te kezdted el ezt az egészet, én nem írtam hogy vicces.
Honnan veszed az infót hogy bárkit is át akarnak vágni ?
Megérné nekik ? A hivatalos shopnak ?
Más a csomagolás, más a matrica vagy nem megy a dv rajta ?
A CoreElec nem a 922b dtbvel indul ?
Melyik ezek közül ami nem igaz ?
Szerintem épp eleget hergelted itt feleslegesen, bármi bizonyíték nélkül a tulajokat... -
Csabi1984
addikt
válasz
joydrv #103378 üzenetére
CoreElec oldal írja is, hogy a DV FEL-t csak az S922X-J támogatja legalább is eddig az Ugoos közül. De ugye hivatalosan az ember arra nem hivatkozhat, hogy CoreElec meg doviko,
Azonban ha nekem nem Wifi6-os akkor nem AM6B+
AM6 Plus S922X-J
AM6B Plus S922X-J
(pl Ebbe Wifi6 is van) -
joydrv
aktív tag
válasz
gyűrű #103371 üzenetére
Ugoost oldalán lehet csekkolni.
AM6 család így néz ki.
AM6 sima 2G-16Gb Rám, proci S922X
AM6 Pro 4G-32Gb, S922X
AM6+ 4G-32Gb, S922X-J
AM6B+ 4G-32Gb, S922X-JNehogy már ugyan az legyen mindegyik, ahogy állítod. Az utóbbi 3-at adja el az Ugoost AM6B+ árában és dobozában. Mindegyik más-más box. Lehet a DV megy majd rajtuk, de akkor sem a legújabbat kapja mindenki. Kíváncsi vagyok, ha te kapsz egy régebbit véletlen 60 ezerért, akkor is viccesnek találod-e...
-
Krilehor
tag
válasz
Csabi1984 #103373 üzenetére
Anno ez a kétely bennem is megvolt, de utána olvasás után arra jutottam, ha CE 21-ben a DV FEL teszt videók rendben mennek, akkor AM6B plus a készülék
Amúgy ebben a teszt videóban is az Aida64-ben mindenhol csak S922x-et ír, és sima AM6-ot, de a készülék mégis B+.
-
Csabi1984
addikt
Egyszerűen csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy igazán ez Ugoos AM6B plus vagy sem. Ha jgen akkor miért S922X és nem S922X-J. Bootolásnál az S922X logót látom. Aida64-ben Ugoos AM6 jelölés van.
Ha arról van szó, hogy előbb volt az S922X és utána kapott egy kiadást ami S922X-J kapta? -
mikrofon
veterán
Ez a téma rendszerint elő jön az ugoos am6 fórumokon. Főleg a megjelenéskor volt nagyon sokszor. Az ok mindig az volt hogy egy két aggódós új tulaj elkezdi szoftverekkel meg címkékkel ellenőrizni hogy vajon becsapták-e.
Minden alkalommal kiderül hogy a címke és a szoftverek nem jól írják a típusú. Ahogy @gyűrű írta ha le tudsz vele játszani DV tartalmat és a memória mérete megfelelő, akkor am6bp dobozt kaptál.... -
joydrv
aktív tag
válasz
Csabi1984 #103367 üzenetére
Pont erre utaltam. Az Ugoos kihasználva a megnövekedett keresletet, most minden AM6-ost, még a visszaküldött használtakat is, az új AM6B+ árában sózza el.
Van erre egy jogi kifejezés: tisztességtelen kereskedelmi tevékenység.
Én nem hagynám annyiban. Mindenképpen írni kell nekik és részleges visszatérítést, vagy cserét kérni, a megrendelt valós, és teljesen ÚJ termékre. Képernyőfotót kell mellékelni arról, amit valójában rendeltél és arról is, ami kaptál.
Nyugodtan lehet hivatkozni EU-s jogi garanciákra. Nem kell megijedni egy kis jogi procedúrától, ha arra kerülne is sor, amit egyébként kétlek. -
Archttila
veterán
válasz
Csabi1984 #103367 üzenetére
Az osszes AM6-ra ugyanazt az FW-t tudod letolteni, ergo a logo partition is azonos lesz
Szerintem van egy f@sza lejatszod, enjoy!Unpacked image 'AM6_0.5.4.img' to 'test'
[alucard@desktop ~/Downloads/AM6_0.5.4/test]$ ls
.rw-r--r-- 163k alucard 12 Aug 20:42 _aml_dtb.PARTITION
.rw-r--r-- 602 alucard 12 Aug 20:42 aml_sdc_burn.ini
.rw-r--r-- 1.5M alucard 12 Aug 20:42 aml_sdc_burn.UBOOT
.rw-r--r-- 1.5M alucard 12 Aug 20:42 aml_sdc_burn.UBOOT.ENC
.rw-r--r-- 6.7M alucard 12 Aug 20:42 boot.PARTITION
.rw-r--r-- 1.5M alucard 12 Aug 20:42 bootloader.PARTITION
.rw-r--r-- 1.5M alucard 12 Aug 20:42 DDR.USB
.rw-r--r-- 1.5M alucard 12 Aug 20:42 DDR_ENC.USB
.rw-r--r-- 438 alucard 12 Aug 20:42 dtbo.PARTITION
.rw-r--r-- 1.2M alucard 12 Aug 20:42 logo.PARTITION
.rw-r--r-- 163k alucard 12 Aug 20:42 meson1.dtb
.rw-r--r-- 163k alucard 12 Aug 20:42 meson1_ENC.dtb
.rw-r--r-- 541k alucard 12 Aug 20:42 odm.PARTITION
.rw-r--r-- 155 alucard 12 Aug 20:42 platform.conf
.rw-r--r-- 60M alucard 12 Aug 20:42 product.PARTITION
.rw-r--r-- 13M alucard 12 Aug 20:42 recovery.PARTITION
.rw-r--r-- 1.2G alucard 12 Aug 20:42 system.PARTITION
.rw-r--r-- 1.5M alucard 12 Aug 20:42 UBOOT.USB
.rw-r--r-- 1.5M alucard 12 Aug 20:42 UBOOT_ENC.USB
.rw-r--r-- 4.1k alucard 12 Aug 20:42 vbmeta.PARTITION
.rw-r--r-- 226M alucard 12 Aug 20:42 vendor.PARTITION
-
Csabi1984
addikt
válasz
joydrv #103366 üzenetére
Doboz aljára semmi ami a készüléket beazonosithatná ellenben az Android névjegyeknél illetve Aida64-ben.
Eszköz működik? Igen! De egy kicsit olya mintha rendelnél x összegért egy LG C3 át és C2 kapnál!
Működik? Igen! DV képes hogyne csak kifizettél valamit és adatok alapján nem az. Zöld fehér dobozban kaptam én is, de nem volt zárt! -
joydrv
aktív tag
válasz
gyűrű #103365 üzenetére
Igen ez a dobozon lévő cimke. Ez OK. De nem erre gondoltam.
A box aljára vagy oldalára nincs felragasztva egy másik matrica vagy cimke?LEON_01
Amúgy pofátlanság szerintem, hogy használt cuccokat adnak el új árában, vagy nem egészen azt a típust, amit megrendeltek és kipergáltak érte az emberek 65 ezret. És erről semmi előzetes tájékoztatás nincs, csak az átvétel után szembesülsz vele.(Aliexpressről rendelve egyéb kütyükkel már jártam így, reklamáció után mindig visszafizették a vételárat, érdekes módon egyszer sem kérték vissza a terméket.)
-
joydrv
aktív tag
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok megtudtok valamit magyarázni
?
Ugoos store-ból rendeltem egy Ugoos AM6B-Plus készüléket ami S922X-J jelöl
De nekem S922X ír ki bootolásnál.Ha a típus számot a google-be írom be akkor Ugoos AM6 hoz be
de annak meg csak 16GB belső tárhelynek kellene lennie nekem 4/32 GB
Aida64 szerint: Ugoos-Am6 -
-
YxVs
senior tag
PKC alatt felirat letöltés működik Omegával?
Opensubtitles.com-ról és Opensubtitles.org-ról sem talál feliratot.
Nem PKC alól tökéletesen megtalálja. -
jkutya
tag
Sziastok,
Vontar X4 CE SD estén hogyan tudom a médiatárat eMMC-re költöztetni?
Találtam mindenféle leírást - de az android particiók esetén a blkid furcsaságokat mutat...
Szeretném a droidot megtartani - de ha csak teljes eMMCre költöztetés lehetséges, az is megfelelhet. -
YxVs
senior tag
Saját Youtube fiókba hogy lehet bejelentkezni?
Sign-in, majd írja, hogy 2 applikációt kell engedélyezni, majd a megadott kódot kell beírni a google.com/device oldalon, de így nem sikerül.. -
Csabi1984
addikt
válasz
Beni2360 #103334 üzenetére
Átalakító? Nekem nincs Akkor találkoztam ilyennel amikor WDTV lejátszómat vettem na annak az adapter része olyan volt, hogy egyik vagy másikat tudod rácuppantani, de azóta ha vettem eszközöket még nem volt olyan, hogy nem jó adapter volt hozzá illetve, hogy átalakítóra lett volna szükségem.
-
LEON_01
tag
válasz
DoItYourself #103329 üzenetére
Az adapter a legkevesebb, bebizonyítani úgy sem tudom, hogy ez volt a dobozba kibontáskor. Adapterem van egy pár darab. A bosszantó az, hogy egy "használt" cuccot küldtek az új árába. Egy megjegyzést legalább tehettek volna, hogy ez nem original. Ez már olyan Geekbuying-os szint.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is hátha valaki tud megoldást!
20.5 nexust használok! Vontar x4
Most tünt fel hogy elég sok film nincs a filmek között!
A fájloknál ott van mindegyik ! A filmeknél sok filmnél cimnek ures négyzetek vannak!
Umdb pythont használok! Mi lehet a baj? -
kraki
tag
Újraraktam, bár nem akartam ennyire elmerülni a témában. A friss Netflix működik is (lan kábellel csatlakozva). Most már csak a wi-fije nem müxik, lehet kell keresni még egy firmware-t hozzá, kiírja a megtalált wi-fi kapcsolatokat, de mindegyikre azt mondja kapcsolódáskor, hogy nem található.
Mindegy, az alapprobléma megoldva, köszi.. -
cof
veterán
válasz
kraki #103325 üzenetére
Akkor az eMMC mellet van.
Újrahúzod az Androidot SD kártyáról vagy PC-n USB kábellel USB Burning Tool-al.
Vagy másik megoldás ha kiírsz egy CE-t SD kártyára és SSH-n letörlöd róla a CE-t.
Az első megoldás szerintem egyszerűbb mert úgy is LE-t kéne rátenni utána és azzal használni.
-
kraki
tag
Tudnátok segíteni?
Van egy Tanix TX9S TV-boxom, amit Corelec-kel vettem. Nem akarok nagyon belemélyedni a rendszerbe, nem izgat, csak Netflix-ezni szeretnék vele. Addig bűvöltem, míg már nem töltött be az Android (alapból a Corelec indult és valamit nyomni kellett, ha Androidot akartam, már erre sem emlékszem), ezért félretettem. Most előkaptam egy TV okosítására, resetteltem, amitől az állt elő, hogy a Corelec kezdőképernyőhöz ragaszkodik "Error in mount storage" felirattal.
Én változatlanul csak egy fapados Android boxot szeretnék, tűnjön el a Corelec, mit csináljak?
Tényleg ne bonyolítsátok, meg ajánljátok a Corelec-et, csak egy szaros TV-boxra van szükségem. -
bear_
aktív tag
válasz
SunMount3r #103317 üzenetére
A streaming nem érdekel, meg a rajta lévô android sem, mert coreelec-el fogom hasznâlni. A gigabites lan is a torrent miatt kell.
-
SunMount3r
nagyúr
-
bear_
aktív tag
-
riki
senior tag
válasz
bear_ #103313 üzenetére
Én is szemeztem vele, de a forumok alapján lebeszélnélek róla. Videókat találsz a youtobe-n róla, android tv fut rajta látni a max-ot alapon telepítve, a távirányító olyan mint a Google Certified TV Box lenne. Pedig nem az. OTA nincs. a lan csak 100-as.
Én ezt választottam [link] Csak a 4/64 EU verziót. Tudom ez is 100 Lan -
bear_
aktív tag
Sziasztok,
Olcsó S905X4-es boxot keresek, ami nem a vontar mert annak a kinézetétől russzul vagyok.
További kritérium a gigabites ethernet.Hirtelen a G7 max nevű csodát találtam az aliexpressen, amiről sok mindent nem találni a googleban, sem it.
Van esetleg valakinek ilyen boxa, működik vele a coreelec?
Esetleg más olcsó boxot tudnátok ajánlani?
-
Joshi
titán
válasz
®abstract® #103304 üzenetére
Egy Antutus Benchmark ponttal mégis mire mennél egy asztali médialejátszónál? De most őszintén kérdezem. Konkrétan az számít amit gyűrű fórumtárs is írt, semmi más.
-
gyűrű
addikt
válasz
®abstract® #103300 üzenetére
Ennek kb. semmi értelme így. Teljesítményre rangsorolnak használatatlan boxokat.
Az embereket az érdekli hogy :
1: Mennek-e a streaming appok, és milyen minőségben.
2:Megy e az otthoni fájlok lejátszása, és milyen minőségben.
3:Milyen audió és videó kodek támogatott ?
4:Itt pl. ebben a fórumban megy e rajta a CE. ?
Milyen csatlakozási lehetőségek vannak, USB, wifi, lan, stb. ? -
®abstract®
őstag
válasz
SunMount3r #103301 üzenetére
sokfajta tv boxot is tesztelnek nem csak rockchipest
meg nem csak cece-rece-libre-meg recefice téma van a fórumban hanem más is
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
®abstract® #103300 üzenetére
De most ezt milyen szempontból? Szerintem, amelyik listán a Rockchip-es Box-ok vannak az első 3 helyen, itt nem igazán lesz releváns.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest