Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
Hali!
Vettem egy X96 Air tv box-ot (S905X3). Nagyon jó kis gép. A kérdésem egyelőre annyi lenne, hogy CE alatt a Kodi lejátsza az összes hangsávot? Ezen a kütyün Android 9 van és a Dolby TrueHD-t és a Dolby Atmos-t csak sztereóban játsza le, minden mást visz.
-
LEON_01
tag
A következő kérdésem pedig az lenne, hogy [innen] melyik fájlt kell letölteni ill. melyik .dtb fájlt kell kimásolni ehhez: X96 Air (Amlogic S905X3, ARMv7 rev 0 (v71) ) 4/64 Gb, 10/100 LAN. Előre is köszi a segítséget. Nem ígérem, hogy nem lesz több kérdésem, mert ilyet még nem csináltam.
-
LEON_01
tag
Hali!
[Ezt] kicsit későn rakták fel a srácok. Nekem szét ba......ta a rendszerem.
Egyébként hogy lehet a frissítést kikapcsolni, mert a CE menübe kivan kapcsolva minden automata frissítés és mégis frissíti magát mindig a kis édes.
-
LEON_01
tag
válasz achtung986 #67543 üzenetére
Nálam átvált ahogy eddig is (X96 Air P2. 4/64).
-
LEON_01
tag
Hali!
Most melyik boxot érdemes venni a 3 közül, ártól függetlenül, (minőségi szempontok alapján).
- X96 Air
- Tanix TX3
- X96 Max+
Előre is köszi a választ. -
LEON_01
tag
Hali!
Tudja valaki miért nem lehet letölteni a stabil 19.4 rc1-et? Csak a 19.3-at és a nightly-kat lehet.
-
LEON_01
tag
Hali!
A Beelink GT-King Pro tulajokat kérdezném, hogy egy 2 éves King Pro-hoz a 9.2.8 CE-ből melyik dtb fájl a jobb. A g12b_s922x_beelink_gt_king v. g12b_s922x_beelink_gt_king_rev_a. Ez még az első szériás S/N: 922H kütyü. Előre is köszi.
-
LEON_01
tag
válasz Ferenczi Áko #92337 üzenetére
Ezzel en is igy vagyok. A legutobbi frissitesbol mar igazan kivehettek volna.
-
LEON_01
tag
válasz Csabi1984 #95532 üzenetére
Nálam CE alatt ezzel megy: CoreELEC-Amlogic-ne.aarch64-21.0-Omega_nightly_20230402-Generic.img. Tökéletesen megy minden rajta és nagyon gyors a rendzser az eddigiekhez képest. Az Android része nem nagyon érdekel egyelőre, a TV-n jobban muzsikál az ATV. A Dune app-ot meg kukáztam (bár vitt mindent), de a családom többi részére is gondolni kell, mert nem igazán felhasználóbarát a kezelése. Így marad a CE, az tökéletes.
-
LEON_01
tag
Valaki tud esetleg 2023-as "CoreELEC-nightly builds (archive)" elérhetőséget.
-
LEON_01
tag
válasz Elemental #96648 üzenetére
Igen. CE nightly és mindig a legfrissebb. Bár nálam a frissítés tiltva van. Letöltöm mindig az éppen aktuálisat, várok 3-4 napot és ha nem jeleznek hibákat, akkor manuálisan frissítem. Eddig semmilyen formátummal nem volt gondom, bár gagyi anyagokat nem szedek le.
[ Szerkesztve ]
-
LEON_01
tag
Hali!
Erre ne frissítsetek, mert összefossa magát rendszer!
CoreELEC-Amlogic-ne.aarch64-21.0-Omega_nightly_20231008. -
LEON_01
tag
Hali!
Van egy észrevételem a CE 21 Omega nightly-vel kapcsolatban. Itt és más fórumba sem volt még szó róla. Az .mka fájloknál (DTS, DTS-HD) a track listát elb@ssz@.
Így jelenik meg. A 7-es számot átírja, le sem játssza és az adat is hülyeség. Az utolsó nightly amivel normálisan mentek a média számok, az 20240216-os.[ Szerkesztve ]
-
LEON_01
tag
A stabil verziónak mondott 21.0 Omega NE továbbra sem kezeli jól a .mka fájlokat. Marad a 20240216.-ai nightly.
[ Szerkesztve ]
-
LEON_01
tag
Hali!
A elmúlt napokban vettem észre, megint előkerült a képernyő alján az elmosódottság. Ezt egyszer már megoldották, de úgy néz ki, megint visszakerült valamelyik frissítéssel. NE Omega v21 (stabil) - v21.1 (nightly)
-
LEON_01
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest