- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#Morcosmedve #14043 üzenetére
Igen, teljesen más. Bár ez nyári teszt, amit én linkeltem, november második fele. Mondjuk írhatott volna valamit a TPU, hogy mire vélik a fura eredményeket.
(#14041) FLATRONW: akkor nem értem a dolgot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#Morcosmedve #14027 üzenetére
Pedig inkább a 960 és a 380 között gondolkodj. Lehet, hogy nem tetszik a 128 bit, vagy a kevés shader, ésatöbbi, de valójában nem ez számít. Sokkal többet ér, hogy az NV a Maxwellel még törődik, és emiatt a 680-nál simán jobb a 960 is az agyonherélés ellenére is. Sőt, a különbség idővel nőni fog a 960 javára.
-
imi123
őstag
válasz
#Morcosmedve #14032 üzenetére
Én a 680-as utódját (770) próbáltam 4.Gb verzióban.
Mindent vitt very high-ban.
Én biztos a 680-at választanám.Ha nem a Max FPS hanem a Min a fontos akkor szerintem Nvidia kártyát érdemes venni.
DX12-ben a 380 is el fog vérezni. -
Firestormhun
senior tag
válasz
#Morcosmedve #14018 üzenetére
Attól függ mekkora a kereted, mert amúgy egyiket sem. Aprón garis R9 290-eket 70-80k környékén adják, ár/érték arányban messze ez a típus a legjobb vétel jelenleg.
-
törölt tag
válasz
-
FragMaster
addikt
válasz
Huh, kb egy teljesítmény lehet a kettő. Ha már van 680-ad, akkor szerintem nagyobbra érdemes cserélni, mint egy 380, amennyiben másról váltasz akkor a 960 4gb vs 380 4gb létjogosultabb kérdés.
szerk.: daveoff: 285
-
daveoff
veterán
válasz
A 380 minek az átnevezése? Kicsit lemaradtam az átnevezéseknél, AMD-nél elég nehéz követni, van amit már legalább 3szor átneveztek.
Árban ugyanannyi lenne?
(#14020) Abu85: Igaz, utánanéztem kicsit. 380 teljesítmény szempontjából 960-al van pariban, igazából csak az ár dönt, no meg az egyéb sallangok, support, stb.... Meg a 960 durván húzható.
A Kepler optimalizációjáról csak annyit, hogy TR-ben például jól szerepelnek, egy hetes játék...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
#Morcosmedve #13832 üzenetére
Abban hiszel amiben akarsz..
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #13828 üzenetére
"nincs megfelelo teljesitmeny, pedig papiron tudjak a piros kartyak."
A Furyn, a tobbi kb a helyen van, par fps hartrannyal. Mi lesz mikor kijon a driver? Ha akkor az amd kartyak lesznek gyorsabbak ugyanigy fogod szidni az NV-t "nincs megfelelo teljesitmeny"?
"arra nem meltatnak, hogy driverrel megprobaljak ezt a dolgot kicsit enyhiteni "
Az hogy a Nixxes mar leirta hogy jon a driver, meg a verzioszamot is, azt jelzi hogy kesz a driver max meg teszten van mielott kiadjak.
(Azt mar nem is kerdezem mit erdekli az NV tulajokat az AMD driver annyira, hogy tobbet foglalkoznak vele mint az AMD tulajok....en utalom a lakodalmas zenet, megsem rohangalok lagzikra uvoltozni, hogy "mi ez a szar halgassatok jobb zenet").
-
válasz
#Morcosmedve #13774 üzenetére
Nekem 290-em van már régóta, egy időben úgy gondoltam, hogy ha lesz egy éves, akkor eladom és veszek egy jobbat, erősebbet...de letettem róla, felesleges, amúgy is vsync-el tolom mindig, a kártya hüvös, csendes és megy vele minden játék.
Ezért nem értem, hogy van egy kártya, ami olcsó és jó, de mégsem kell senkinek (jelen esetben neked), már csak azért sem, mert mi az hogy a konkurencia gyorsabb.
És ezért tart az AMD ott, ahol...
Mert mindenkinek a leggyorsabb kell, pedig a különbségek elenyészőek.
Pláne alkalmi játékra nem értem, hogy miért nem felel meg sokaknak.
Ha fordítva lenne a dolog és az NV járna abban a cipőben, amiben az AMD, akkor is ez lenne a véleményem. -
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #13774 üzenetére
vegyél egy 970-et elég mindenre
-
válasz
#Morcosmedve #13771 üzenetére
Nálam itt be is adta a kulcsot az amd... a következő kártyám zöld lesz...
AMD játék lesz...erre bezöldült...DX12 only...hát hogyne...AMD-n jobban fog futni...majdnem...Nem mondom hogy látványosan rosszabb, mert nem, de nálam most lépték át az inger küszöbön az ígérgetések... -
válasz
#Morcosmedve #13680 üzenetére
ja, ez már csak egy ilyen, viszonylag kemény világ. amdnél optimalizációra várnak, nvidiánál dx12 driverre és gameworks feature-re (vxao).
-
daveoff
veterán
válasz
Nem kell várni, NV driver már van...
(#13677) Szaby59:
Tegnapi Square Enix twitch közvetítésen a következők hangoztak el technikai specifikációkat illetően:
- első naptól kezdve lesz SLI(Multu-GPU) támogatás
- nem lesz beépített benchmark az első napon
- DX11 kódból egyelőre jobb teljesítményt tudtak kifacsarni, mint utódjából. Belsőleg tesztelik és dolgoznak DX12-őn, de csak akkor patchelik fel vele a játékot ha az egyértelműen javítani fogja a felhasználói élményt.
- Nvidia VXAO: nincsen még kész, majd talán későbbi patchekbe bekerül. Saját custom AO mellett ott lesz nvidia HBAO+ is day one.
- day one AA opciók: FXAA, 2*SSAA, 4*SSAA, későbbiekben talán ez is fog bővülni más AA opciókkal
- Haj megjelenítésére már nem AMD TressFx effektjét, hanem azt egy alaposan átdolgozott egyéni megoldásra cserélték aka Pure Hair. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Jaja nincs rendes driver, tisztara mint a Win10-nel.
Ja az NV volt -
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #13430 üzenetére
Ezek után AMD-nél már nem elég ha jó kártyát csinálnak, olcsóbban is kell adniuk(ahogy azt megszoktuk tőlük), hogy megvegyék a felhasználók, szoftveres hátteret is nagyon rendbe kell rakni, meg az ilyen csíkozódós sztorikat el kell felejteni. Szóval sok minden kell, hogy visszanyerjék a bizalmat.
(#13431) NetTom: Még az a széria, ami teljesen rendben volt, szerettem is! 290X se volt rossz, csak ugye nem véletlenül ment a kazánozás abban a szériában sem, a másik hogy nagyon kell alá a proci erő...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#Morcosmedve #13400 üzenetére
úgy kellett kikönyörögni az új főnöknél, hogy ne állítsa le azonnal az xbox one értékesítését.. bár jobban tette volna mert már kétszeres a Sony előnye, és ez nagyon rossz képet fest a cégről.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#Morcosmedve #13398 üzenetére
Az MS ki fog szállni a játékpiacról, nem lesz több Xbox.
-
válasz
#Morcosmedve #13372 üzenetére
Csak a képre írtam. A GTA V eredmények nagyon meglepőek, nem zárnám ki a mérési hibát sem.
-
válasz
#Morcosmedve #13368 üzenetére
A 960-on szinte semmit nem dobott...
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #13294 üzenetére
Én az hittem hogy a rétegeknek is fog nőni a kapacitása a csíkszélesség csökkenés miatt,
de most is csak 256 Mb, csak a rétegek számát növelték.
Ezeket milyen csíkszélességen gyártják ? -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #13168 üzenetére
© asszongya'hogy Ez szép volt.
-
letepem
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #13168 üzenetére
Szép mentés!
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #12789 üzenetére
Há mos méé? Gondoltam bedobom ide, hogy ne unatkozzunk.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#Morcosmedve #11601 üzenetére
Viccelsz? ... Ma már a trailernek is trailere van. A drivernek a leak lesz a marketingje.
-
Yllgrim
őstag
válasz
#Morcosmedve #11601 üzenetére
jol van na...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#Morcosmedve #11599 üzenetére
Szerintem meg a WccfTech-et hanyagolni kellene teljesen.
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #11332 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Bizonyos helyzetekben még az erős lap+cpu is kevés az AMD-hez, ugyanott ahol NV-hez bőven elég. Persze DX11-ben...
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #11319 üzenetére
Ha gonosz lennék azt mondanám az AMD drivere mesterségesen növeli a gépigényt...
CatalystWorks
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #11319 üzenetére
Tisztában vagyok vele, mikor váltottam tapasztaltam mekkora különbség van ilyen téren, nem kicsi. Ezért is olyan égetően fontos az AMD-nek az API váltás. Remélem, ha már olyan nagy partnerek az EA-al, elérik hogy legyen megjelenésre DX12 támogatás Battlefront-ban. Jó lenne ha megindulna valami...
-
-Solt-
veterán
válasz
#Morcosmedve #10783 üzenetére
Igen...
Csak azt nem értem, hogy a Giga milyen megfontolásból szarik ennyire az AMD-s vonalra. G1 Gaming néven voltage lock, szar hűtés... nem vágom.
-
stoon
addikt
válasz
#Morcosmedve #10775 üzenetére
árban sajna csak használt 970 vs 290x körüli összegben gondolkodom, egyenlőre.....
-
Dark KillerX
addikt
válasz
#Morcosmedve #10671 üzenetére
Nálam is csak ennyi, itt van leírás,hogy tudod consollal futtatni [link]
-
Yllgrim
őstag
válasz
#Morcosmedve #10662 üzenetére
Ja, Crytek is ezt mondogatja mar egy ideje
Szerintem teljesen rendben van, mindket oldal, bar a jovore megjeleno kartyaknak 4K mar lofutty lesz
En mar nem fogom cserelni, lehet meg a vegen kiadnak egy firmware-t hozza Freesync-re, vagy nem
-
Yllgrim
őstag
válasz
#Morcosmedve #10660 üzenetére
Nezd meg amin en is tolom, itt a srac tett fel jo par videot.
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #10631 üzenetére
Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 8.259810, 115.946754, 97.227875
Pass 1, 46.284733, 124.628975, 95.238594
Pass 2, 66.221031, 151.492981, 103.419876
Pass 3, 70.788414, 185.437759, 127.875938
Pass 4, 31.101677, 184.675034, 109.095184Beállításokhoz a Dokumentumok\Rockstar Games\GTA V\settings.xml nyisd meg szüvegszerkesztővel (Notepad++ ajánlott) és a graphics részbe rakd be ezeket: [link] (nem lehet normálisan lefényképezni, hogy egybe legyen)
Felbontás 1080p volt, beállítás többnyire vhigh, advancedből csak az egyiket húztam fel 50%-ra.
Amúgy nem tudom hogy mér ez a benchmark, de "valós" játékban elég sokszor 40-50 FPS körül volt még régebben advanced nélkül is -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #10626 üzenetére
Máris kevesebb a különbség, az enyém (STRIX) meg ugye nem is húzható annyira (bár ha az Ashes-t nem számolom olyan +50-70 még mehetne a GPU-ra): [link]
Később/estefelé megpróbálok GTAV-t nézni.
Feszültség emelés nélkül amúgy meddig megy ? -
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #10626 üzenetére
Na itt már kijön a különbség...
1500MHz-es 980, 24/7 tuning alapfeszen, proci 4,7-en, de a Graphics Score-ba az úgysem játszik....
Itt már 20% a húzott 980 előnye, játékokba is kb ennyinek kellene lenni... -
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #10610 üzenetére
Ok, úgy néz ki én tudtam rosszul.
Mérsz egy firestrike-ot is?
Az 1150-es 390 nagyjából 10%-al lassabb egy húzott 980-nál, ez azért nem rossz!
Ezt az 1150-et alapfeszen tudja?
-
válasz
Mi értelme van egy 5 éves benchmarknak, ami nem számol semmi mást, mint hogy a teljes idő alatt összesen hány darab képkocka készült el?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #10613 üzenetére
4.4 a proci
(#10614) players111
Nyilvan. Ez csak egy 390. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #10607 üzenetére
Mivel egy jóval erősebb platform alatt teszteled a 390-et, nem csoda, de mindegy...
Kíváncsi vagyok a játék tesztekre.
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #10604 üzenetére
Hogy érted, hogy egyelőre nem jött ki?
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #10594 üzenetére
Ott a PH!toplista, van ezer eredmény, van pl 980+5820k is, összehasonlíthatod. 3Dmarkban az NV eleve sokkal jobb, szóval tényleg nincs sok értelme az egésznek...
[link] -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #10598 üzenetére
Ebben tényleg nekem is hasonló jön ki ha leszámoljuk a 100 MHz-et [link]
Viszont elképzelhető, hogy az nV-nek nincs olyan jó profilja a Maxwellekhez a régi 3DMarkra, csak az újabb Firestrike-ra a Hawaii meg ugye 2 évvel ezelőtt jelent meg és írhattak hozzá profilt
(ez nem akadékoskodás akar lenni, csak ezzel is meglehetne nézni a sima 1080p-s teszttel). -
válasz
#Morcosmedve #10585 üzenetére
Komolyan 3DMark lett bedobva az AMD vs NV topikba. Itt a vég.
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #10596 üzenetére
Megmérhetjük, de két külön konfignál azért az elég csalóka.
3D Markban milyen tesztet indítottál ?
Az enyém ahogy néztem Ashesben 1426-ig bírta úgyhogy csak addig tudom húzni most, memória ugyanúgy 1950/7800.GTA fenn van, meg ezek még (mást is feltudok rakni ha megvan): Batman: AK, W3, DA:I,
Ja várj! Ez 3DM11, nekem meg csak Firestrike van most fenn
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #10590 üzenetére
Dehogynem számít, a Graphics Score-ban is számít a proci, főleg egy i5 vs 6 magos. 5820K+az 1500+ MHz-es 970-eddel kb a 390-es eredményednél lennél, vagy felette....
(#10591) Yllgrim: Belinkelnéd....
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Rosszat raktam be, mert 80%-on volt egyszer a venti, hogy meghallgassam milyen is az MSI, mert állítólag hasonló a hangja magasabb fordulaton is...hááát azért azt nem mondanám, hogy hasonló, de nincs akkora ütés a fülemben, mint a giga hűtésén.
daveoff és Szabi: Nem véletlenül írtam G score-t, ott nem nagyon számít, az i5 amúgy is 4,6-on ment, ez meg 4,4-en, de 3,8-on is ennyit hoz. De elfogadom a kritikát. Egyébként lehet gyorsult, de driver-ek miatt 100% hogy kisebb OC-t mennek a határos tuning VGA-k.
Futtasson le valaki 970-el egy 3DMark11-et, 1490/7800-on. Win10-en és linkelje be, GPU-Z ablakkal
-
törölt tag
válasz
Nem sok értelme van a 3DMarknak, főleg, hogy közben egy platform és OS váltásod is volt (Win10 alatt mindkét gyártó kártyái gyorsultak valamennyit)...
Játékokban nézd meg, tesztek alapján a custom PCS 390 kb. egy szinten volt a ref 970-nel 1080p-n. -
daveoff
veterán
válasz
Ennek így nem sok értelme van, különböző procival/konfiggal, főleg 3dmark estében, de azért köszi az összehasonlítást!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #10584 üzenetére
Tehát:
970 G1
980 G1
MSI 390
Ez alapján úgy gondolom jó választás volt a 390. Mind a 3 VGA-ról azt a benchet linkeltem, amely OC beállítások játékok alatt is stabilan mentek.
P score nem mérvadó G score-t nézzétek.Egy előnye van a Maxwellnek, hogy nem olyan meleg. Szobahővel korrigálva 5 fok körüli a különbség, hangban, pedig 1-2 dBa. Két G1 hűtése ugyan olyan hangú.
Szerk.: Majdnem elfelejtettem, hogy az a 970 a fórumon a TOP 2 VGA-ban benne volt, 81 ASIC Q-val és alapfeszen tudta a fenti eredményt...
Ez azért nem általános, a 980 az egy átlag darab volt és a 390 is, mind a két VGA 72% ASIC Q. -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #10580 üzenetére
"390X meg nem éri meg a 20-30k felárat, mert kis OC-val ott vagyok, így lett 390."
Hát de a 390X-et is lehet OC-zni
Úgy már azért nem éppen lehet behozni a 390-nel.
(Ez hasonlóan egyébként a 970 - 980 esete, ott is elég nagy a felár a teljesítményhez képest.) -
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #9945 üzenetére
Ja jó gyenge, veri az 5960X-et
-
bombibmw
veterán
válasz
#Morcosmedve #9945 üzenetére
Hova erősebb?
"Veri" a Haswell-E-t is.Én még mindig bizonytalan vagyok, hogy 970-et vegyek-e jövő héten, vagy valami AMD-t.
-
válasz
#Morcosmedve #9687 üzenetére
tpu-t mondanám, mert ők lelkiismeretesen újraméregetik a szomszédos kategória lakóit is, de ők win7 alatt mérnek, ráadásul ssd nélküli a setupjuk.
fhdben az ő méréseik szerint majdnem 20szal is. -
wjbhbdux
veterán
válasz
#Morcosmedve #9680 üzenetére
a lenti kartyakkal nem mertek semmit, csak ki lehet valasztani mert mas tesztekben van.
-
TTomax
félisten
válasz
#Morcosmedve #9680 üzenetére
A Fury X avg. teljesítménye a 100%...amúgy meg... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
#Morcosmedve #9678 üzenetére
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain – GPU-Benchmarks
-
Yllgrim
őstag
válasz
#Morcosmedve #9658 üzenetére
Csak vettel egy Fury X-et
-
bozont
veterán
válasz
#Morcosmedve #9600 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #9600 üzenetére
15.5 majus 29
15.6 junius 23
15.7 julius 8
15.7.1 julius 29
15.8 augusztus 31 -
Malibutomi
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #9535 üzenetére
Voltmar
-
válasz
#Morcosmedve #9535 üzenetére
Akkor már csak a Prohardveren kéne megírja valaki...
Abu?
-
imi123
őstag
válasz
#Morcosmedve #9425 üzenetére
Nagyon jó kis kártya lenne ez.De az árazással nagyon mellé lőttek szerintem.
Mire lesz értékelhető mennyiség belőle addigra jönnek a 16nm kártyák is.
3 típusnál kellene a szűkös HBM ram mennyiséget felosztaniuk.Ráadásul saját maguknak csináltak konkurendciát.A 3 típusba még bele sem számoltam a csúcs 2 magost. -
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #9422 üzenetére
Az is 170 000 Ft lesz kis hazánkban. Amúgy azt érzem, hogy a HBM memória gyártási költsége horribilis összeg lehet, azért nem tud lejjebb menni az AMD az árakkal.
-
füles_
őstag
válasz
#Morcosmedve #9307 üzenetére
Hiába ref ha az Asus matricája 15 ronggyal drágább mint a Gigabyte matricája
A jobb kifejezést ne használd mert abba beletartozik minden,helyette inkább az erősebbet használd
.Mondjuk hang és melegedés terén elmarad a TI.
-
-
Laja333
őstag
válasz
#Morcosmedve #9171 üzenetére
Továbbra sem találtam olyan tesztet, ahol a fogyasztást mérték volna. Az lehet beszédesebb lenne, mint a framerate.
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #8802 üzenetére
Leírják a tesztben, hogy nem rossz a FreeSync sem, a megfelelő tartományban jó élményt nyújt, de azért ez az egyhangú eredmény mégis elrettentő tud lenni....
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #8433 üzenetére
Tessék itt pl van 980 matrix platinum.
[link]
-
Whysperer
addikt
válasz
#Morcosmedve #8382 üzenetére
Az se baj ha szar a hűtése csak legyen olcsó meg bika erős aztán mehet rá a víz vagy egy AC. 8) Viszont gondolom horror áron indul el iz.
-
rocket
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #8026 üzenetére
Valamit elneztel, egyatalan nincs jo arban 450fontert, tobb GTX980 380-400 font korul van, van koztuk gyari OC verzio.
Oc.uk-en haromnegyed ora alatt 11 darab kartyat sikerult ertekesiteni (tobb szaz darabot kaptak), ami nagyabol vicc kategoria, foleg annak tudataban miota elrajtolt a Fury X nagyobb a VGA-t iranti kereslet naluk, mint karacsonykor volt, es jelentosen tobb NV fogy, foleg 980TI.
-
daveoff
veterán
válasz
A G1 akkor is annyi volt, amikor én vettem, de nekem az nem tetszett. Igazatok van, meglátjuk mit hoz a win10, de azért papíron max a ref 980-nál jobb a Fury, persze én csak FHD-t nézem....
-
Venyera7
senior tag
válasz
+1
Nem csak en latom igy a topicban!
-
Laja333
őstag
válasz
#Morcosmedve #8019 üzenetére
Ráadásul a 980-ak is, pl. Iponon 180k magasságában vannak. Asszem 2 kivétel van ami 160k. Kezdő árnak egész jó ez a 191k.
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #8017 üzenetére
Majdem 200k, szerintem is sok....
-
gtamate2
veterán
válasz
#Morcosmedve #7882 üzenetére
Hát oda konkrétan nem érkezett még új kártya. Egy 960ti-t vagy 960ti boostot is el tudnék még képzelni ami mint a 650ti boost esetén. (Ugye a 650-től bőven erősebb volt).
AMD oldalról pedig fogalmam sincs, oda fog talán a Nano jönni?
Ez azért elég nagy probléma hogy jelenleg nem tudsz új kártyát venni ebben a sávban, a gtx 770 és a 280x között lehet válogatni és egyik sem éppen új kártya. -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #7859 üzenetére
Még csak dollárt néztem, úgy 50-70$ lehet a különbség.
Viszont a Tomshardware tesztben 569 GBP-t írnak a Sapphire árának úgy meg 100-150 GBP vagy több a különbség a választott 980-tól függően (Palit/MSI 980 390 GBP most amazonon...). -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #7856 üzenetére
Ez már egy nagyon jó "trükk" volt a 300-asoknál is és igazából nem is tudsz belekötni, mert direkt nem csinálnak/nem tudnak jó refet...
Más dolog, hogy így kéne custommal tesztelni a másik oldalról is...
Ahogy nézem 50$ különbség most is meglesz a Fury és a Custom 980-ak között úgy meg nem kérdés, hogy egy árcsökkentésig melyik éri meg. Bár lehet annyi kevés van, hogy ha 600$-ért adnák akkor is elfogyna... -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #7576 üzenetére
Itt.[link]
-
Yllgrim
őstag
válasz
#Morcosmedve #7570 üzenetére
Ahh, ertelek
Hat majd idovel kiderul mennyire hasitanak a Fury-k, most rendesen le lett huzva AMD, nem alltak rajtra keszen sajnos, ugyhogy meglassuk. Win10-el azert illik majd rendesen indulniuk.
Forradalmi a cucc, en szurkolok nekik, jelen pillanatban Ti egyelore, de a jovo elegge kodos ...
(#7571) rambustibi: koszonjuk emese
-
Yllgrim
őstag
válasz
#Morcosmedve #7568 üzenetére
Valogass
En biztos annyiert nem vennek ref-et, G1 629£ es mar mas kategoria, hogy mennyire este kiderul.
It a Fury is, ha majd lesz ez az ara.
-
-Solt-
veterán
válasz
#Morcosmedve #7184 üzenetére
"melyik termékük startolt úgy?"
Ami engem érintett: HD3870, 6950@70, 7970... A középsővel különösen elégedett voltam!
(#7193) Szaby59: Ha ennyiből nem ment át a mondandóm, akkor itt a holtpont, közelebb nem kerülünk, úgyhogy részemről ez is megy a fagyasztóba!
(#7195) daveoff: Az akkor 1020 dolláros Titan nyakára szintén pár hónap múlva jött a GTX780 650 dollárért, igaz akkor legalább arra figyeltek, hogy a Titan kb 10%-l jobb maradt. Most már erre sem...
-
schwartz
addikt
válasz
Nem szerintem hanem a tesztek szerint. Teccikerteni?
-
rocket
nagyúr
válasz
Ha van mukodo es jol skalazodo CF profil akkor tenyleg az
-
Whysperer
addikt
válasz
#Morcosmedve #7135 üzenetére
Árverseny ON ----- végre
-
h1mpi
félisten
válasz
Most ki kell várni ameddig beállnak az árak. Most milyen jól járt, aki megvette első nap
főleg a TitanX volt nagy vétel. Lassan 980Ti SLI kijön a TitanX árából
-
Egon
nagyúr
válasz
Hümm, 10 fonttal olcsóbban, a lélektani 500-as határ alatt még jobban mutatott volna...
Inkább a többi (kisebb kategóriás) kártya árának kellene csökkenni (különös tekintettel a 960-as és 970-es kártyákra), illetve nagyon hiányzik egy jó kis vga e kettő közé is (mondjuk egy 960Ti, 192 bites memóriabusszal, 3 illetve 6 GB memóriával - persze az árcsökkentés jegyében a 960-as jelenlegi árában...).
Sok jóra nem számítok ez ügyben... -
törölt tag
válasz
Így már jöhetnek a 15%-al gyorsabb customok ugyanazon az áron
-
ricshard444
veterán
válasz
Aucs..
Érdekes lesz ez a következő pár hét.
-
törölt tag
válasz
Agresszív árazás nv részéről. És azonnal meglépték. Nem lesz ennek jó vége AMD-re nézve.
-
Whysperer
addikt
válasz
#Morcosmedve #7017 üzenetére
Feladjuk.. így rendben?
Komolyan azt kívánom, hogy az NV meg az Intel verje tönkre az AMD-t meg azt ATI-t és horror áron adja majd a 1080-1080Ti-t meg a i7 7490k-kat..... Aztán majd akkor nyítunk egy topicot,hogy ,de jó is volt amikor még volt árverseny......
Mert attól senki sem lesz jobb vagy rosszabb ember közülünk,hogy NV-d vagy Ati-d van. Viszont Te is meg mi is fogyasztók vagyunk és konkurencia nélkül csillagos ég a határ a monopol helyzetbe...
"megint a majd jön driver" --- remélem ezt a GTX 7xx-es felhasználóknak is eltudod sütni. 8)
-
gainwardgs
veterán
válasz
#Morcosmedve #6948 üzenetére
-
mlinus
őstag
válasz
#Morcosmedve #6948 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #6864 üzenetére
Nálam nem volt semmi baj a win10-el, ráadásul régebbi buildet próbáltam.
-
HSM
félisten
válasz
#Morcosmedve #6720 üzenetére
Nézd, ez egy proof of concept gép lett. Nyilvánvalóan demózási célból. Arra tökéletes. Ha megnézed a videót róla, ott is egy árva kukk nem esik a PC-ről, amire építették. [link]
Nem ez a lényege ennek a masinának. Szomorú számomra, hogy ennyire a sz*rrágás megy, ahelyett hogy kalapot emelnénk az AMD előtt, hogy egy ennyire újszerű, szuper kis koncepciógépet tett le az asztalra.Ha engem kérdezel, 1000X inkább játszanék egy ilyen masinával 1-2 év múlva, magasról téve a processzorra benne, mint amiket az Nv vizionál a Cloud-jával, meg a mindenféle pajzsaival....
(#6722) Asbee: Mit olyan nehéz ezen megérteni? Ha AMD CPU ment volna bele, azon lehetne a magyarázkodás, hogy gyenge. Ha APU-t tesznek bele, hogy majd milyen jó lesz, akkor azon mehetne a magyarázkodás, hogy miért csak majd. Nem véletlen, hogy nem ezzel foglalkozott a koncepció. Beleraktak így valamit, ami a legbiztosabb, és még így is a sz*rrágás megy.
A másik topikban már kifejtettem Erdei88-nak, bizonyos Nv dolgokra miért húztam fel magam, és most miért röhögök csak ezeken az AMD elleni áskálódásokon. [link]
Ugyanezen topikban Szaby59-nek azt is kifejtettem, nekem mi nem tetszik a 300-as szériában. [link]
Továbbra is tartom, Pitcairn bár nem rossz GPU, harmadszorra gáz, mivel fontos funkciók hiányoznak belőle, és hogy a 390-esekből is kellett volna 4GB-os, kár volt a fogyasztás rovására erőltetni a 8GB-ot. Ezek valójában nem túl jól sikerült dolgok, amik nem tetszenek, szóval ha engem kérdezel, ahogy fogalmaztál, ezek kicsit el lettek cs*szve.
De ez a HDMI2-es dolog, meg most az Intel CPU a dual fiji alatt a Quantum projectben.... Vicc. -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #6723 üzenetére
De itt nem a GPU-t nyomják, hanem a "Quantum" koncepcióját (AMD logóval a dobozon...) , ott pedig a CPU+GPU rész is egyaránt fontos. És CPU+GPU-t gyártó cégként azért ez így eléggé "érdekes" volt
Olyan mintha a Sony Xbox One-on demózna egy PS4 exkluzív címet
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #6720 üzenetére
Mondjuk több értelme lett volna ha most csak bejelentik, jövőre pedig mondjuk egy Zen CPU-val és esetleg az új csúcskártyával demózzák.
Senki nem a technikai részt sérelmezi, hanem azt, hogy marketing szempontból a konkurens CPU használata baromság volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Wise (ex-TransferWise)
- Nintendo Switch 2
- Cyberpunk 2077
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Inno3D RTX3050 6GB Twin X2 GDDR6
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest