Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
stoon :
jó a kép én szeretem az öniróniát is MÉMben.Tényleg nincs kép? Mert én látom.
LINK
Megjött az első Custom Vega eredmény ezt akartam megosztani veletek.
Elképesztő fogyasztási anomáliák vannak még a történetben.
MSI gaming x 1080 alá jön 2 FPSel a Strix vega 64 , vele egyenlő FPS-re meg a MAX, de ne tudjátok meg az a 2 FPS mennyi fogyasztás növekedést okoz
Egyenlőre van egy Bugos Driverünk ami nem kezeli rendesen a húzást, amint rendesen lehet majd OC-olni jelentkezem
-
-
carl18
addikt
Omg
Lesz olyan aki befog dölni neki ?
Rossz nézni hogy mik vannak manapsgág! 
Pali madarat keres? vagy ő tényleg ilyen hülye hogy nem tudja mit árul és mi a dobozza, volt az a film a hülyék paradicsoma ahol az idő teltével nem okosodtak hanem visszafele fejlődtek az emberek, lassan ott tartunk mi is

-
Loha
veterán
Azt tippelném, hogy nálad a most emlegetett RGB beállításokkal lesz a baj, itt állítsd át limitált RGB-ről teljes RGB-re.
janos666: A YouTube amit feltöltesz még 4-8 Mbit körülire tömöríti/konvertálja 1080p-s videó esetén, ami nem túl sok, ezért fölösleges túlvariálni az ezt megelőző lépéseket.
-
-Solt-
veterán
Az használt, 2 év garival. A Gigáról nincs teszt sehol, így maradnak a fórum tapasztalatok, ami alapján nem az igazi a hűtése, és hangos is, ráadásul voltage lock-s. Nem kommentálnám, mert nincs tapasztalatom vele, de jártam már úgy, hogy amit fórumokon élhetetlen kártyának tartottak, azzal én hűtés szempontjából teljesen elégedett voltam, a közelébe nem ment a mások által leírt értékeknek, de ez csak egy ellenvélemény.
Amazon hozzászólások vannak esetleg még, de azt sem tartom többre, mint bármely más fórumot. [link]
105K-ért van Sapphire, szerintem ennyiért ez jó vétel, még a 2 év garancia ellenére is. [link] Mondjuk, ha van türelmed esetleg a visszaküldéssel járó macerához is, akkor lehet érdemes lenne kipróbálnod a Gigát, aztán, ha nem vagy elégedett, visszaküldöd. De ez csak egy észrevétel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest