Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szerintem Ő is a Furykra gondolt. Egyébként marketing, és az AMD tulajok szempontjából nagyon is nagy jelentősége van, hogy egy teljesítményjavító, optimalizált "game ready" driver a 0. napon, vagy előtte érkezik, vagy akár 2-3 nappal később. Szerintem hatalmas a különbség, aki megvette a játékot, AMD kártyája van az a 0. naptól szeretne problémamentesen, kártyájához mért teljesítménnyel játszani, ez szerintem érthető. Persze nem sok az a pár nap, de ez az egész olyan hullámokat kelt a felhasználókban, aminek ez lesz a vége, ami itt is megy. Ha 2 nap múlva jön egy driver, azt miért nem tudták 2 nappal ezelőtt kiadni, ne mondjátok már, hogy ez normális, hogy mindig csúsznak a fontos, játékokhoz köthető driverekkel.
NV nem csinál mást, mint kiszolgálja a felhasználói igényeket, hogy ezt milyen módszerrel, milyen marketinggel teszik, és milyen rizsával körítve az teljesen mindegy. AMD meg elvan a maga kis világában, és nem bírnak elszakadni ezektől a dolgoktól...en utalom a lakodalmas zenet, megsem rohangalok lagzikra uvoltozni, hogy "mi ez a szar halgassatok jobb zenet"
Miért? Az tök buli lenne! Mondjuk lehet nem érnél épségben haza...

-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
"Mi lesz mikor kijon a driver? Ha akkor az amd kartyak lesznek gyorsabbak ugyanigy fogod szidni az NV-t"
Ez nem fog előfordulni, a tapasztalatok alapján (hiába van "beharangozva"). De szidnám ugyan úgy, mint mikor az utolsó hitvány Batman játék kijött, pedig az sem az nV hibája, hanem a kiadó hibája.
"Azt mar nem is kerdezem mit erdekli az NV tulajokat az AMD driver annyira, hogy tobbet foglalkoznak vele mint az AMD tulajok"
Segítek: (#13784) darkflamy - ezen kívül nem foglalkozok vele, kivéve, hogy nézegettem a Nano-t, bocsánat, többet nem fenyeget ez a veszély.

Szerk.:
(#13831) Kolbi_30:
nem tudom kinek lettek az óvodás hozzászólásai törölve
és nem hiszem, hogy volt bármilyen Maxwell kártyád...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és nem hiszem, hogy volt bármilyen Maxwell kártyád...