Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Az se egészséges, ha valaki leír valamit és jön rá a válasz, hogy képet rakjál be. Miért? Én értem, hogy nagyérdeműnek szóló videó legyen nagyon részletes, stb., bár arra se vevő mindenki. Itt fórumon bizonygatni akár tök egyszerű dolgokat képpel, mintha valami bírósági tárgyalás lenne, szerintem elégé mutatja, hogy mennyire nem képesek egyes emberek megbízni a másikban. Ami önmagában felveti azt a kérdést, hogy miért. Hiszen, aki nem hajlamos megtéveszteni a másikat, az szerintem jobban megbízik más szavában, nem kell neki képes bizonyíték mindenről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Prime RTX 5070 /// Bontatlan, 27%-os Áfás Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest