Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Eddig a számomra faék egyszerűségű DLSS, ami szerintem ezért volt nagyon jó is egyben, megbonyolodótt, mert egy verzió mindig együtt tartalmazott mindent, de most lett DLSS 4.5 SR külön, de az RR maradt 4.0-án, de a Frame Generation meg 4.5 lesz majd tavasszal
Szerintem a legjobb, ha most inkább nem foglalkozok ezzel, mert meg vagyok kavarva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 5000-es széria
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig a számomra faék egyszerűségű DLSS, ami szerintem ezért volt nagyon jó is egyben, megbonyolodótt, mert egy verzió mindig együtt tartalmazott mindent, de most lett DLSS 4.5 SR külön, de az RR maradt 4.0-án, de a Frame Generation meg 4.5 lesz majd tavasszal
Szerintem a legjobb, ha most inkább nem foglalkozok ezzel, mert meg vagyok kavarva rendesen.