- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Kicsit kezd elharapozzani megint ez a topik is illetve elég keményen le vannak szolva ember(ek). Alapvető feltevésem hogy nem érdemes továbbra sem összehasonlítani 2 olyan processzort amelyek nem esnek 1 azonos kategóriába. Lásd i7, FX-bármely modell.Meg lehet közelíteni egyes tesztekben az fx el a i7 szintjét akár ,de ettől még nem beszélhetünk 1 kategóriáról sőt. Tételezzük fel hogy a hétköznapi user bemegy a boltba és kér egy 8320 as cpu-t ,többségünk tudja hogy legtöbb alkalommal kényelmesen el lehet érni akár az fx9XXX órajelét is a mindennapokra, de a hétköznapi user szeretné összarakni/rakatni aztán menjen, ne kelljen vele mahinálni. Ekkor a teljesítménye fele sincs annak mint amit tudna. Ez a proci került, amikor pl én vettem 32 Mátyásba erre tettem egy 12 k értékü hűtést és vígan elvagyok 4,9 en a mindennapokba. ekkor már lényeges a teljesítménynövekedés már az i5 felett tud teljesíteni szinte mindenhol. És ekkor árban még mindig csak ugyan ott tartok mint egy i5. Ezeknek az embereknek volt értelmes döntés az fx szerintem Akik nem félnek hozzányulni és van idejük energiájuk beállítgatni hangolgatni . És lehet bárki bármilyen elvakult azt el kell ismerni hogy ennek a rétegnek előnyösebb az i5 nél ha esetleg munkára is kell fogni a masinát. Alternatíva kérdése pedig egyszerüen nem létezik mivel AMD nem gyártott az elmult 5-7 évben a felsőkategóriába semmit. Ez van ezt kell szeretni, de amit tud azért azt sem szabad elvenni tőle.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest