- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Win10-ben nem tudom telepiteni a BF Hardline plugint. Sem Chrome sem a win sajat bongeszoje alatt.
Valakinek van valami otlete hogy miert nem megyen? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #582 üzenetére
Olyan munkara ahol szamit a tobb szal es nem az eros 1-2 szal oda nagyon jo az FX. Visszont 1-2 szalas feladatoknal. jatekoknal egy kozep i5-nek felel meg. Sajnos ez a valosag....
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #582 üzenetére
CPU Mark tesztben egész közel vagy a 4790K-hoz, tehát munkára nem lehet rossz a procid, de 3D(játék) alatt képtelen kiszolgálni a kártyádat....
[link] -
V!ck
senior tag
-
kátú
őstag
Sziasztok! olyat szeretnék megtudni, hogy Intel Pentium G3460 processzorral melyik AMD van egy kategóriában teljesítményügyileg.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.: Kátú -
bozont
veterán
Még mindig work in progress, lehet az is marad, nem sokat hallani erről a tesztről. Vajon csak egy bench, vagy játék lesz? Na meg ez is nV szponzorált, ahogy látom, lehet ezért is ad ennyire inkonzisztens eredményeket AMD vga-n.
Bár, ez meg már kicsit offtopic itt, de cpu részről sem jó teszt, ez inkább gpu limitesnek tűnik. -
bozont
veterán
Az szép!
Meg az is hogy a physx mennyire megeszi az fps-t.
Lefuttattam 8xmsaa-val is kíváncsiságból:
Ami látszik, hogy inkább gpu limites a bench, még msaa nélkül is, pedig eléggé statikus az egész. Meg az is, hogy UE3 engine létére eléggé hardver igényes, ennek a 270x-nek simán hozni kellene átlag 60fpst 8x msaa mellett is.
-
synthattik
aktív tag
Nálam 8 msaa volt,de mehet a teszt fxaa-val ,ha arra rábólint mindenki.
-
V!ck
senior tag
FXAA high-on volt
(#542) MK VII: A Cayman egy brutál kártya, de emlékeim szerint eléggé kiegyensúlyozatlan volt, legalábbis a Barts-hoz képest... legalábbis asszem. Nem emlékszem konkrétan, de annyi maradt meg bennem, hogy amikor kijött, nem voltam hasra esve tőle, mert paraméterekben brutálabb volt bárminél, tempóban meg alig... ettől függetlenül vernie kéne az enyémet mindenben keresztben-hosszában...
-
MK VII
veterán
No..
Hát ennyit a nem Nvidia specifikusságról..
Proci:4,5ghz
VGA:840/1375Remélem jön még vki tesztelni AMD kártyával, mert messze erősebb kártya a HD6950 mint a 750Ti..
No mindegy.. Picit furák az eredmények V!ck-hez képest.
Félreértés ne essék.. Elfogadom azt, ha kevesebbet teljesít a gépem hisz tudom nem egy erőgép.. No de ennyire?Amúgy meg:
-
V!ck
senior tag
válasz
synthattik #536 üzenetére
-
do3om
addikt
válasz
rambustibi #530 üzenetére
Csak játék tesztekben borzalmas eredményeid lesznek. Mint egy 2,8GHz-es FX vagy mennyi annak a sebessége, az meg siralmas.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
synthattik #536 üzenetére
Most akkor kikapcsolva teszteljunk? Megcsinalom en is este.
-
synthattik
aktív tag
Nem rossz a teszt,csak ki kell kapcsolni a physx-et és akkor elmúlik ez a nagyon frankó cpu limit,és sokkal valósabb lesz az eredmény.
gtx 780 alapon, minden beállítás maxon,full hd,#537) miklosss2012 :eMeglátásom szerint úgy kéne,mert végig 98-99%-os gpu használatot mutat így a teszt,kikapcsolt fiziksz nélkül.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #530 üzenetére
Gratula, jo kis vagodeszka. Igazi szerver cucc.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #528 üzenetére
Milyen alaplapod lesz?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #525 üzenetére
Az elso lepes megvolt....johet a masodik
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #523 üzenetére
Jo az alairasod
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #516 üzenetére
beszéljük át a beállításokat majd... lapaból 720p-n van pl, illetve fxaa vagy msaa legyen? stbstbstb
Most nekem pl 2x működés leállt.. szóval adtam 1 lépcső feszt a procinak + nb-nek, meglátjuk... -
V!ck
senior tag
Ki száll be egy másik körbe ezzel?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #505 üzenetére
Szerintem ha oda figyelt volna a gyartokra es nem jottek volna ki hasonlo mizeriak , akkor most 25-35 %-al tobben tolnak FX-en. Es a hirnev sem csorbul volna annyira meg.
Megyek inkabb aludni....jo ejt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #503 üzenetére
Latod, itt veszitett az AMD rengeteg felhasznalot. Trahanyul hagyta hogy az alaplap gyartok csianljanak amit akarnak. Ha egy fapados, olcso, gyenge H81-es lapba beleraksz egy i7-4790 processzort, alapon hozza nem nyulsz semmihez...siman hasznalhato, gond nelkul.
Mi van ha a ficko nem ert hozza, osszeszereli ...de a babralas BIOS-ban nem erdekli...ez itt a baj, de nagyon.
-
mackosajt
addikt
válasz
MiklosSaS #502 üzenetére
ELvtársunk 8150-jéből kiindulva, ami érintetlen bios beállítások mellett siralmasan ment, még az én, akkor 4.2-n duruzsoló 8120-amhoz képest is, bármi lehetséges.
Még az is, hogy egy ilyen teszthez képesek hagyni alapon a bios-t, ami aztán olyan szépen lerontja a teljesítményt, hogy elmegy a kedve mindenkinek az FX-től. -
MiklosSaS
nagyúr
Trollkodas nelkul, ez a tablazat igaz? A Phenom is jobban megyen FC4-ben mint az FX? Az i3-rol nem is beszelve...
Aktív témák
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- 3arney - Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓ MONITOROK
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest