Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18098) Yllgrim válasza füles_ (#18097) üzenetére


Yllgrim
őstag

Elso korben csak a hivatalos, AMD altal megerositett irasban megjelent datumokat fogom elfogadni, persz amikor meg is jelenik, akkor a kulonbozo ujsagok hozzak majd a sajat tesztjeiket, szepen osszevetem oket es kiderul minden. Jo lenne ha egy idoben startolna a Pascal-al hogy egybol lassuk is mi merrol hany meter. Par % engem nem fog erdekelni mint ahogy most sem.

Most mar jonni fognak az infok szepen lassan, ugyhogy kiderul szepen minden idovel. Nem kell feleslegesen bele ellnie magat senkinek, mire DX12 megjelenik, kint az uj generacio, Fiji teszt peldany volt, csak azt nem sikerul letesztelni amire keszult :DDD :U

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.