Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz
Komplikato
üzenetére
"RyZen only sajátosság" - szerintem én nem állítottam ilyet...

-
cdl
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Szia.
Pont ilyen lapom van, egy 1600X van benne.
Én a biost is frissítettem 4.7-re.
Az UEFI-ben próbáld az XMP-t bekapcsolni a RAM tuninghoz.
A procit is beállíthatod itt, Nekem 1,25V-on 3800MHz-en ketyeg most. -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Azért bő 1.5 óra Prime teszt után az előző teszt 59 fokja helyett stabilan beállt 64 fokra. Lehet hosszú távon valami combosabb hűtő lesz rajta, azért messze van a "régi szép időktől" amikor a 80-90 fok miatt kellett izgulni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Prime95 a mai napig elég gyilkos cucc.
-
kecsawi
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Nekem z97-p lapról b350-re gond nélkül átment a win.
-
Csorbi
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Én Z68-ról váltottam X370-re, minden gond nélkül. Csere előtt még a Z68-as "állapotban" eltávolítottam azokat a drivereket, amik csak a Z68-on voltak (és eltávolíthatóak!).
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Semmi para nincs vele. Régi kivesz új belerak. Semmi nem fog meghalni a winben, csak reaktivalni kell.
-
Simi37
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Én Z170ről jöttem X370re. Túlélte a win.

-
Ribi
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Intelről cserélnél AMD-re sem kell újratelepíteni ha nem akarod.
-
Lukitomi
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Néztem a lapját nincs újabb bios, még béta sem, az aida-t meg egy ideje nem frissítették, szerintem a következővel jó lesz!
-
speedernet
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Tudtommal nincs rejta a ReLive, mintha ki lőttem volna a pipát. Vagy csak akartam? :-D
A rendszer az teljesen friss. -
kecsawi
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ilyenkor link?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Van, hogy az órajel az úr
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
de meg meg sem jelent a proci. majd holnap...
biztos mindenhol kintlesznek a driverek is. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Fogjuk rá, de érthető is, hisz a termék még meg sem jelent...
Engem inkább érdekelne a PCIe sávok kiosztása, ugye Godavari esetén pl csak 8 sávod volt, viszont nem emlékszem, hogy az IGP hogy volt bekötve ott.... és érdekel, hogy hogy lesznek elosztva azok a sávok, ha valami pluszt akarsz használni..
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Nyilván a holnapi hivatalos megjelenés után kint lesz mindenhol a driver, addig kár sírni miatta. Az hogy az ASUS előbb kipakolta, az ő dolguk, valószínűleg a fizetett tesztelők miatt tették, ahogy mindig is szokták.
A BIOS frissítésre nem lehet mit mondani: vagy vár az ember az új chipsetekre és azok már alapból kompatibilisek lesznek vele vagy megkéri az alaplapot forgalmazó boltot, hogy frissítse a vásárolt lapon a biost a cpuhoz Nyilván nem kérnek érte a legtöbb helyen egy fillért sem. Béna, de aki 0-day vásárló akar lenni, annak mindig lesznek teendői új platform esetén.
-
zakarmihaly
tag
válasz
Komplikato
üzenetére
a szervízben letesztelték minden alkatrészemet és ott sem nyírt ki semmi semmit. amúgy a lapnak van új gyári száma, szóval elvileg kicserélték... elmeséltem a srácoknak szervizben, ők azt mondták, hogy úgy általában ne vegyek Asrock lapot, inkább maradjak az ASUS-nál, mert sokkal kisebb az esélye, hogy meghibásodik
-
zakarmihaly
tag
válasz
Komplikato
üzenetére
de nekem a régi tápommal is csinálta, ami egy cooler master elite power volt. most cseréltem egy be quietre és ezzel is csinálja, szóval kétlem hogy ez lenne a gond. alaplapcsere is volt. nem lehet hogy a winchester a gond? egy seagate ssd/hdd hybrid
-
Hajdi
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ez igaz, ettől függetlenül a procik sajàtossàga maradt vàltozò. Most nagyobb az esèly a magasabb òrajelekre, de ugyanùgy lutri.
-
Lukitomi
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Szia!
Nekem mindkét konfigban 2666-os megy 2-2db bátran ajánlom!
Az egyikben 3066-on, a másikban 3200-on!
Időzítésekben tudok segíteni!
Netshop-ról rendelj, azok nagyon jók! -
gabi123
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ez így van, a 4 modul sokkal nagyobb büntetés az IMC számára, mint a 2, arról nem beszélve, hogy egymást is összefűtik. Nem csak 2600+ -nál, hanem semmilyen esetben nem javasolt, ha megoldható helyette 2 RAM-mal a dolog.
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Továbbra sem érted, amit én nem értek. Számomra világos, hogy nem ugyanaz a bináris. Ellenben az utasítás, amit a CPU végrehajt, ugyanaz, tehát ha bugos lenne a hardver, elhasalna más platformon is. No offense, peace

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Tisztelet a kivételnek.
Egyébként meg...
És azért azt is tegyük hozzá így zárójelben, hogy az AIDA64 "hóm edísön" tényleg nem úgy van árazva, hogy azt vegye is az egyszeri paraszt. Ezzel nem a warezt pártolom, mert hasonló okok miatt van Linux a gépen Win helyett.
-
válasz
Komplikato
üzenetére
tudod ez olyan, mint amikor azért fizet valaki, hogy az m gmbh kivegye a limitert az 5ös bömösből, pedig a megengedett maximális sebesség közúton 130km/h.
-
.Ishi.
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ez ki van zárva, az első generációs i7 már launchkor annyira kiforrott volt, hogy csak betetted az alaplapba és ment is, ennyi
Anno még Athlon patchek is voltak például játékokhoz, és akkor indult be igazán a gamer szegmens meghódítása, úgyhogy lesznek itt majd még érdekes visszatérések a teljesítmény szempontjából. Legalábbis remélem.

-
válasz
Komplikato
üzenetére
De ezt most itt hiába mondod, csak azt látják, hogy a 7. generációs intel milyen kiegyensúlyozott!

-
Ragnar_
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Én játékoknál egyébként is inkább a stereo 3D-t preferálom, a felbontás másodlagos, a baj az, hogy egyelőre elég karcsú a játék felhozatal, meg kicsit drága még egy VRset. Szerintem már minden nagyobb címnek VR támogatással kellene jönnie.. Nem kellenének hiper játékmenet újítások, annyi, hogy 3D lenne, meg mouselookot ugye a set mozgáskövetője átvenné. A játékok nagy része általában konzolport, ahol néha az FHD/60 FPS sincs meg, a ráncfelvarrott kurrentgeneknél ahol ugye a 4K az újítás, talán optimalizálják az engineket FHD fölötti felbontásra is..
-
BiP
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Hazamegyek, és ki is dobom a 1070-esem meg a 4K monitorom.
És az emlékeimet is kitörlöm, hiszen úgysincs 4K gaming.
(#547) westlake: Biztos infóm nincs, de azt olvastam, 1millió procit terítettek ki worldwide a startra.
Tekintve, hogy kishaznánk az AMD disztribúciós listáján nincs feltűntetve, nem sok reménnyel kecsegtet, de ha Ft-ért akarsz vásárolni, az ALZÁnál előrendelést is tehetsz. (ha van még nekik).
(gondolom játszanak ők a szürkeimporttal, de ha kell a proci, számít?)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként meg...