- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Igazad van, fixálva valóban lehet ilyen.
Ebben nem vagyok otthon mennyire lehet program szinten fixen dedikálni. OS szinten biztosan lehet.
Mondjuk az AoTS gyorsulás mértéke és módja úgy rémlik, hogy ilyesmi lehetett. Meg végül is adja magát, hogy az appnak (és programozójának) kellene a legjobban tudnia mi az optimális erőforrás-kiosztás. Minél lentebb megyünk, OS vagy hw/bios szintre annál inkább black box.szerk:
Mindenesetre ezt nem érzem akkor gondnak a tesztek alapján. A rossz kiosztás nagy perf. hit lenne... ilyen gond talán egyik teszt alapján sem sanszos. Ha a kiosztás jó akkor meg csak a cpu usage kijelzés marad szar. Az meg egy régi és nem túl jelentős probléma.Jack@l:
Nem értem honnan veszitek hogy jobb egy első gen HT klón mint az intel amit tol 10 éve.
Mert a 10 évnek mennyi köze van hozzá? Annyi mint a céglogó színének kb. Az SMT maximuma elég egzakt kell legyen, ezt látod a legnagyobb eltérésű tesztekben. A többi meg programfüggő. Én is írtam, hogy kb. mínusz 5 és plusz 30% között skálázódik, nem fix. De hidd el, SMT nélkül sem fix egy program hatékonysága. Ha nekiállnál biztos tudnál olyan egyszálas kódot is tákolni ami adott pipeline-on, elágazásbecslővel, stb... az egyik architektúrán kicsit szarabbul fut a másikon meg jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel i5-8500 OEM cpu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest