Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz bombibmw #18199 üzenetére
Köszi! Ha nem tudom eladni, akkor már vannak terveim a további finomításokhoz, főleg esztétikailag lehet még alakítani rajta - sárga színű "bukókeret" a kártya köré, fekete rács, sárga lapátos akasa viper ventikkel..-
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
zack
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #18196 üzenetére
Hogy fizikálisan pont az e, azt nem tudom. Formára az. De az a kék betét...Pfff. Nagyon dögös élőben.
Ki tudja kapott e jobb csapágyazást, vagy valmi egyéb extrát anyagminőségben. Mintha a lapátok másabbak lennének kicsit, de ezt csak úgy tudnám megmondani ha itt lenne egy Tri-X is.(#18198) players111
Lehet be is teszem a 7970 topikba, hogy akinek Lightningja van szóljon...Pár hónap alatt csinálok belőle egy 290X Vapor-X-et, ami a végén 5k környékén lesz neki.
[ Módosította: BomiBoogie ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
HSM
félisten
Ebbe a Vaporba mindent beletettek. Dupla golyóscsapágyas a ventije, tehát tartósabb sokkal, mint a Tri-X siklócsapágyas egységei. Persze, külsőre ugyanúgy néznek ki. PLussz ezen ott figyel a jelenleg kapható kb. legmodernebb VRM, jó erős kiadásban. Ja, és a brutál hűtő. Dehát gondolom, ez látszik is rajta, hogy nem egy akármilyen cucc....
-
mcwolf79
veterán
válasz Malibutomi #18187 üzenetére
Igen, erről az NV-tábor elfelejt legtöbbször tudomást venni.
1 év qrva sok idő a számítástechnikában. Nem lehet mindent figyelembe véve összeereszteni a 9xx és a 2xx szériát, mert nem elhanyagolható az az 1 év,amennyi "előnye" van a Radeon-oknak.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
zack
nagyúr
Kb olyan érzés volt megfogni, mint amikor először beleültem egy 2009-es Porsche 911 Turbo-ba...Minden porcikájáról a mérnöki zsenialitás sugárzik. A backplate 0,5 vastag. Állat. Igazából annyira nem is fő szempont mennyit fog menni. Bár ezek azért szaladgálnak egész jól.
Igen, a VRM az más ligában játszik. "Aero 10 VRM" a neve. "10 phase power with high power Direct-FET technology"Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #18207 üzenetére
Szerintem annyira nem. Se az Asus se a Giga nem kapható. A Giga utsó ára 120k volt, és a 130-ba benne volt a vidékre futár.
(#18208) tailor74
(#18209) players111
Pedig van belőle. Kiadták. De pont u.a. mint a Vapor. És egyébként a Vapor a Lightning ellenfele. 1 árban is voltak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #18211 üzenetére
Miért lenne az? Ki lett tesztelve. 1540/7920-at tud. A használt az erős túlzás. Nem volt benne összesen 5 óra 3D.
(#18212) players111
Igen. Ennyi a különbség, aminek semmi értelme. 4GB VRAM is sok. 1080p-ben még 2 évig jó lesz legalább.
Tehát fogalmazhatunk úgy, hogy a Vapor egy 4GB Toxic.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
OFFokat, piacos témákat kérem befejezni szakmai fórumban!
Van OFFtopic és nVidia topic is. Ne kelljen már naponta linkelni az AMD vs nVidia topicot sem.⭐ Stella
-
HSM
félisten
válasz Televan74 #18213 üzenetére
Neked... A 8GB-os verzió azért marha drága, mert limitált széria, mivel FirePro helyett is jó sokminden profi célra tizedannyiért.
(#18216) Televan: Nagyon tud ez a kari. De nyilván a jól szellőző ház is kell alá, ha berakod egy 60 fokos zárt katlanba, lehet rajta bármilyen hűtés, nem fog szép hőfokokat produkálni...
-
zack
nagyúr
1080p extreme HD-ben 2640p tol Valley-ban, és 1401p Heaven-ben mindezt alapon 1030/5300 órajelen.
-
Erdei88
veterán
Sniper Elite III now supports Mantle
Chuck Norris-al egyetértek
-
zack
nagyúr
válasz Erdei88 #18222 üzenetére
Nagy játék.
Akinek ez prioritás, már pedig műfajában az egyik legjobban sikerült darab (a 2. rész is az volt 2x játszottam végig a single-t) annak a táblázatokat vizsgálva teljesen egyértelmű merre kell mozdulnia.
Szó szerint lelki nyugalommal tölt el, hogy megint 290X van.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #18221 üzenetére
Jön majd az is. Nyugi. Még telepítgetek.
(#18224) Erdei88
Nekem tetszik. Ezért írtam, hogy akinél prioritás.
[ Szerkesztve ]
-
side1111
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, ugyanis ideje lenne beszereznem egy jó videókártyát.
(Eddig anélkül csapattam, és ha szépen is akarok fogalmazni már a végére 800x600-as beállítások
mellett nem volt a legszebb a látvány az újabb játékoknál)A mostani gépem amihez társulna:
proci: i-5 2500k alapórajelen
alaplap: asus p8z68-v
Táp: Adata HM 650 (moduláris, 80+ bronz)
Ram: 4GB Kingston HyperX 1333Mhz CL9
Ez mind hdmi-vel rá van kötve egy 40"os hdtvre.
Igen-igen.. tudom nem hajtaná ki a videókártyát, de a nem túl távoli jövőben cserélni szeretném
a többi részét is a gépnek (főleg ha jönnek a skylake procik)
Egyedül a táp aminek cseréjén még el se gondolkodtam.Több kérdés is felmerült bennem amiben a segítségeteket kérem.
1. Van-e értelme beruházni egy r9 290-be? Mivel jövőre jön a 390 a gddr5 helyettesítőjével
2. Azért mégiscsak megkérdezném hogy sokat hagyna a jelenlegi cofig a kártyában?/Mit kéne azonnal cserénem hogy ne kapjak egy nagy pofont azért mert ilyen config mellé 290 beruházásán gondolkodom.
3. Érdemes-e várni 1-2 hetet? (Pont most nézem hogy lenyomja az amd a 290/290x árait.)A kérdéseim eléggé a topik határás súrolják, de reméltem hogy tudtok segíteni.
Ja igen. Amit most elraktároztam az 120eFt. Bár 100 a lélektani határ ahol még nem kezdem el szívni a fogam, de ha nyomós az érv és megéri akkor mehet egy kicsit feljebb.
Nyilván ha olcsóbban kijön a dolog akkor rakom félre a maradékot a gép egyéb részeihez, amit ahogy ti is látjátok elég időszerű lenne
Tudom hogy van olyan kérdés aminek a megválaszolásához jövőbelátásra van szükség, de hátha elcsípek olyan infót ami valamelyik irányba billenti a döntésemet.
Egyébként is már jó ideje figyelemmel követem ezt a topikot, sőt még a friss gtx970-es topikot is.
Bár a gtx970ről lemondtam mivel úgy látom hogy van hang probléma a kártyákkal, sok az fps drop és közel sem biztos hogy teljes mértékben támogatja a dx12-t.
Szóval segítségeteket előre is köszönöm. -
zack
nagyúr
válasz side1111 #18227 üzenetére
Én meg inkább azt mondom, várj egy kicsit, és vegyél egyet akciósan (290). Jön a tél, eleget sanyargattad magad eddig, ki fogod tudni használni. Az új széria meg lehet csak Q2-re ér ide, tudtommal idén nem is lesz bejelentve. Nem szabad mindig az újabbat várni. Mert ha megérkezik, azt meg azért nem veszed meg, mert túl drága lesz. Mókuskerék...
-
SkyS1gn
félisten
válasz Montesantos #18231 üzenetére
Nekem is, még eyefinityben is faszán ment, sőt, sok előnye nem lett az I7-nek.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Ati.Inc
tag
Sziasztok!
Nekem is hasonlo kerdesem lett volna mint side1111-nek.
A 7870-et tervezem lecserelni egy 290-re,annyi kulonbseggel,hogy nekem i5 3550 van.Kerdezni akartam,hogy szerintetek kihasznalnam-e elegge a kartyat ezzel a procival vagy azt is cserelnem kellene.De a side1111-nek adott valaszotokbol ugy tunik hogy a procival nem lenne gondom,igaz? -
Dr.Burn
őstag
válasz side1111 #18227 üzenetére
En biztos nem cserelnem azt a 2500k -t. Lehet azt nagyon szepen tuningolni es akkor meg eleg is lehet akar egy 290x-hez is. Az enyem pl. mar evek ota 4.7GHz -n megy.
Csak ramot kell bovitened meg venni egy kartyat es akkor nem kell az egesz konfigot cserelned."Later Nerd!"
-
Montesantos
senior tag
válasz Ati.Inc #18233 üzenetére
Multira nem tudom mennyire elég a fent említett procik, amit belinkeltem azok single játékok (pályák) biztos vannak olyan játékok amikhez már nem biztos hogy elegendőek ( pl Bf4) de szerintem némi kompromisszummal elmennek a 290x-el azok a procik is a mai napig....
Persze aki igényli a legszebb játékélményt és max fps értékeket az nem sajnál beruházni másik cpu-ra....[ Szerkesztve ]
Gabi
-
Ati.Inc
tag
válasz Montesantos #18235 üzenetére
A multi nalam teljesen elhanyagolhato,csak singleben jatszom.Egyenlore megteszi akkor a 3550 egy ideig.
GeneraL_XTX: cserelve lesz majd a proci is csak egyszerre sok lenne most mindkettot
[ Szerkesztve ]
-
Szinyák
őstag
Kint az új beta driver ,akinek problémája volt az előzővel ...
Szinyák
-
side1111
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat/tanácsokat
A hetekben szétnézek hogy mik kaphatók és beruházok egy 290-re. A maradékból jöhet a ram.
Jövőre pedig procit és esetlegesen ha nagy az ugrás 390re váltok.Ati.Inc
Hajrá a kártyához! Én is inkább singe-ben használom, a multi minimális. Bár ha egyszer kijön a GTA5 pc-re az nem lehet rossz multiban. -
demmer123
őstag
Ahogy felteszem a 14.9.1 beta drivert a BŐNGÉSZŐK fagyni kezdenek kékhalál,fekete képernyő stb.PL google chrome,opera.mozzila stb.
CSAK az internet Explorer működik hibátlanul most mitévő legyek?
-
Habugi
addikt
-
törölt tag
"Tehát fogalmazhatunk úgy, hogy a Vapor egy 4GB Toxic" Ez így igaz! Megtaláltam a régi és egyben utolsó még ATi Radeon kaimról a képeket 5870 Toxic! De ott virít rajta a vapor felirat is. (nagyon szerettem ezt a kártyát!) Kérlek ne töröljétek ezt a hsz-t úgy örülök, hogy megtaláltam a képeket róla.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Prosector
addikt
AB-ben hogyan tudom engedelyezni a memory voltage-et?
unlock voltage control es unofficial mode be van pipalva
cfg/registry tweaket mar megcsinaltam, de igy sem engedi...
(még annyi, h a gpu-z a render teszt alatt is 2.0-as PCI-E modot ir, ez normalis? )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest