- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
válasz
haddent #24911 üzenetére
Nekem kicsit több asus kártyám volt mint neked, szóval szerintem az a nevetséges ,h 1 kártya után isteníted...
Asusnál a dc2es hűtésnek 1ik gyengéje a vrm hűtési megoldása.. a többiről már nem is beszélek!
szerk:
Én nem mondtam ,h a sapphire tökéletes, de sokkal jobb nagy átlagban jelenleg már ,mint az asus! Mondjuk erősen függ attól is ,h milyen típus és mennyire feszelte szét az illető.. téged ismerve ez meg sem lep már.. !
A feszültség vezérlés, illetve nem vezérlés a fő gond az asusoknál! Ezt már kiveséztem, nem veszi vissza a feszt a kártya üresben sem a beépített feszültség zár miatt.. kap 1 fixet és kész.. ennyi!
re: gyári hiba vagy user error? Akkor itt azt hiszem a többségre írtad ezt, mivel itt mindenki adja el az asus kártyákat a 79** sorozatból, aki meg nem annak bedöglik... ennyi
hajrá asus, ÍGY TOVÁBB!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest