- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
torma1981 #8909 üzenetére
A ventilátor szabályozásával nem vagyok kibékülve főként, mert nagyon durva lépésekben lehet csak állítani a venti fordulatot. Amúgy teljesen elég a proci alá egy ilyen lap. 4400 24/7 -re sima ügy benne, de 4900 -t is sikerült elérnem vele, csak azt nem bírtam lehűteni már. De igazából kétlem, hogy az ilyen 30-35k körüli kategóriában bármelyik lap is kevés lenne egy i5 alá. Ezek nem esznek olyan sokat, hogy sokmillió fázis keljen alájuk. Még mindig inkább egy jó tuningos procit kell kifogni nem pedig az alaplapra költeni a sok sok pénzt, főleg ha nem rekordokat akarsz döntögetni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest