Új hozzászólás Aktív témák

• st0ff

tag

[7850 vs 6850]

Tegnap megjott.
    A 6850-hez kepest tudok irni par gondolatot felhasznaloi szemmel, a fogyasztast elfelejtettem megmerni:(

A 6850-et kerek 40-ert vettem, a 7850 66.5 voltm tehat elvileg ~60%-kal tobb.
    GTA4:
    Vegigjatszottam a 6850-nel kb high beallitason, most alapesetben nagyobb beallitasokat javasolt, kicsit erezheto volt hogy szebb, jobb gyorsabb, de voltak mikrolaggok mikozben a felhokarcolok kozott szaguldoztam. Mondjuk tenyleg felhuztam, 16* elsimitas meg mindenbol az elerheto legjobb:) Amint a javasoltat hasznaltam tokeletesen futott.

BF3:
    a 6850-nel is nagy a jatekelmeny, a 7850-nel megnagyobb, azt hiszem minden csuszka a maxon volt, fullHD, es egyetlen szaggatas nelkul ment kb fel oran keresztul.

Skyrim:
    Itt is tudtam feljebb tolni, a 6850 itt is kb High korul lotte be magat, a 7850 ultra korul. Erezhetoen simabban mozgott minden a nagyobb beallitasokkal is, szoval konnyeden megallapithato hogy it tjol kijott a kulonbseg.

Witcher2:
    Na ebbe a 6850 is beletort, meg a 7850 is:)
    Szepen feltoltam maxra, az elso jelenetet jatszottam, mindket kartyat a szokasosnal eggyel lentebb kellett allitani(6850 medium, 7850-high), mert a nagyobbon elvezhetetlenul keves fps volt. Viszont a fenti szinteken nagyon szepen, siman fut.

Osszessegeben azt kell mondjam egy szint kulonbseg van a kartyak kozott arban, es teljesitmenyben is, igy jo vetelnek tunik. A fogyasztasmeres meg hatravan.

Alap esetben mertem a homersekeletet, 38 fokot adott, felhuztam a fentiket 80%-ra, fel perc alatt 31 lett a 38-bol:) Ugy viszont mar sulyos hangja volt. De ha hagyom hogy magat szabalyozza nincs hangja, mint ahogy a 6850-nek sem volt, az egesz hazban(T9 Value) van 3*12cm venti, a vga, es megis a procihuto(A70) 2 ventillatorjat lehet csak halovanyan hallani.

Azt hiszem/remelem, hogy ez a katya a kovetkezo 2-3 evre elgendo lesz, es ha mar nem megy az ultra/high beallitas, max leveszem a jatekot high/mediumra, de ennek az ideje meg boven odebb van szerintem:)

Bocsi ha szakmaibb tesztet vartatok, de nem alltam neki huzni, ahhoz ti jobban ertetek:)

Udv
    pako

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés