Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
st0ff
tag
ugy nez ki valami speci monitor problema lesz, probaltunk masik monitort minden kabellel, rendben van, es ezt a monitort is probaltuk masik gepen, ugyanez a tunet (6850-es VGA-val).
Mar csak azt nem tudom elkepzelni, hogy a monitorban mi tud elromlani, ami ilyet okoz?na jo, megoldottam, a monitoron talaltam egy titkos kis kapcsolot, overscan volt a neve. Ez KI állapotból BE állapotba váltott magától az éjjel, emiatt lett rossz minden.
-
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
Nagyon is hoz. Ha nem mered kipróbálni majd én kipróbálom ugyan ilyen karin holnapután.

Nem lesz kecmec...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OFF: Valaki tud olyan progit, hogy játék közben bal felső sarokban jelzi az FPS-t és a TEMP-et is (venti rpm hab lenne a tortán). Fraps tudtommal csak fps-t mutat. Illetve olyat, ami rögzíti is az FPS-t egy idővonalon pl. és abból leszűrhető lenne, mi volt a max, min, avg FPS.
Szeretnék nagyon sok, pontos, részletes tesztet csinálni. -
szasanyi
félisten
Ha én ezt tudnám nagyon kelendő lennék, hidd el! Itt csak valószínűsíteni lehet árakat, körülményeket de előre tudni...
Szerintem júniusra csökkennek az árak, de én mint mondtam ráérek várni így kevésbé izgat. Sőt, lehetőleg szeretnék tapasztalatokat az AMD és az NV új kártyáiról, és nem csak a jelenlegi játékok kapcsán. A driverek és az új játékok kapcsán is, melyekről kiderül melyik architektúrának fognak kedvezni inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alapórajel és OC is érdekel ám minket. No meg a hang, és a hőmérséklet is x venti rpm mellett