- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
st0ff
tag
ugy nez ki valami speci monitor problema lesz, probaltunk masik monitort minden kabellel, rendben van, es ezt a monitort is probaltuk masik gepen, ugyanez a tunet (6850-es VGA-val).
Mar csak azt nem tudom elkepzelni, hogy a monitorban mi tud elromlani, ami ilyet okoz?na jo, megoldottam, a monitoron talaltam egy titkos kis kapcsolot, overscan volt a neve. Ez KI állapotból BE állapotba váltott magától az éjjel, emiatt lett rossz minden.
-
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
Nagyon is hoz. Ha nem mered kipróbálni majd én kipróbálom ugyan ilyen karin holnapután.
Nem lesz kecmec...OFF: Valaki tud olyan progit, hogy játék közben bal felső sarokban jelzi az FPS-t és a TEMP-et is (venti rpm hab lenne a tortán). Fraps tudtommal csak fps-t mutat. Illetve olyat, ami rögzíti is az FPS-t egy idővonalon pl. és abból leszűrhető lenne, mi volt a max, min, avg FPS.
Szeretnék nagyon sok, pontos, részletes tesztet csinálni. -
szasanyi
félisten
Ha én ezt tudnám nagyon kelendő lennék, hidd el! Itt csak valószínűsíteni lehet árakat, körülményeket de előre tudni...
Szerintem júniusra csökkennek az árak, de én mint mondtam ráérek várni így kevésbé izgat. Sőt, lehetőleg szeretnék tapasztalatokat az AMD és az NV új kártyáiról, és nem csak a jelenlegi játékok kapcsán. A driverek és az új játékok kapcsán is, melyekről kiderül melyik architektúrának fognak kedvezni inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest