- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #51737 üzenetére
Már megint jön a félre és belemagyarázás
Próbálod menteni magad, meg megint teljesen másra terelni a dolgot,meg megmagyarázni, ahogy korábban sokszor, meg a másik a hülye, és az ő szövegértelmezésével van a probléma
A múltkor is értettem amit írtál, az már más tészta, hogy nem értek vele 1-et.Idézlek:
Hol van itt odaírva, hogy alacsony órajel, meg tv-nézés, meg Sapphire 7870XT
Már megint általánosítottál a saját kártyádból kiindulva, mint a múltkor, sőt még ki is emelted fekete betűkkel. Ha nálad szar valami, az nem jelenti azt, hogy az mindenkinél szar lesz, ahogy nem is. Nálam például se fagyás, se csíkozódás, a profilok sem haltak be, ugyanúgy működik minden, ahogy olvashatod másnál is
Én nem tudok olvasni, meg én buktam meg
Powercolor kártyám van ember nem MSI, ülj le 1-es általános iskola alsó tagozat
Már 2 hete kint van a stable, azóta is gond nélkül használom, ahogy a profilokat is.
Minden kártya más és más, szóval hiába állítom be a te beállításaidat, ha az enyém nem bírja!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest