Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz belinho #51738 üzenetére

Nem kell bizonygatnod, hogy nem emléxel más hsz-aimra, előre megmondtam. :P

hackeeeee: Most komolyan, ennyi ember van, akinek pár napos hsz-okat újra és újra be kellene linkelni? :Y Vagy hogy valaki legalább megnézze az adatlapot, mely kártyával tapasztaltam a jelzett hibát? :F

CirrMee: Ez most jogos :B (nem is tiltakozom), de hát pont úgy nézel ki, mint belinho, magadra vess. :R Szóval tényleg nem neked címeztem, ahogy sejtetted is. De megnéztem a tiédet is, és az sem 7870XT. Szóval sokat nem tévedtem.

Csak nekem tűnik úgy, hogy megint a szófosás megy tesztelés helyett? Komolyan mondom, ez csak AMD topicokra jellemző. :B

Zsébernardo: :) :R Olyat még én sem pipáltam, hogy egy új kártyával régi meghajtó kelljen. :Y Próbáltad CSAK W7 SP1-gyel? Mert a későbbi frissítések gyakran okoznak hibát.

Tényleg, mondjuk az sem lenne nagy fáradság, hogy "bocs, nem találom, esetleg nem írtad a tesztkörnyezetet, írd már le +1x hogy leteszteljem". Na mindegy, nálam a b9 működik, többi meg nem érdekel, a 3-as verziókból is a béták voltak jók. Lehet, 1xűen a PCtrl-re érzékenyek.

Nálam 14.8-cal driverhiba egyetlen: restart után képernyőillesztő nem válaszol, és helyreállt. Előzőekkel hardveres videó lejátszás akadt, ha AMD acc. v. trc. szolg. telepítve volt, kivéve asszem 14.7RC1-et, egyelőre én ennek örülök, még ha C topicban kötik is az ebet a karóhoz, hogy ez csak APU-hoz való. Ahhoz képest remekül működik asztal AMD kártyákon, 7850K APU-n meg pont nem. :D

Az egyébként a 7870XT-t dicséri, hogy grafikai hibát, amióta csak megvan (1 év), kizárólag Mantle Thief-ben tapasztaltam, és az is csak tuninggal jött elő, és mindössze 3 meghajtóban (igaz, már nincs fent a játék). Hogy a drivert dicsérjem, attól azért - más kártyákkal tapasztaltakat ismerve - ódzkodom, de legalább jó karit sikerült választani. Amúgy meg gyűjtök 970GTX-re. :)

Szervizben volt, hogy egész nap teszteltünk egy gépet, hogy előhozzuk a hibát, de mindig megoldottuk, mert ha user error volt is, meg kellett tudnunk mondani, mi (bár "pohártartós" hiba nálunk nem volt :DDD ). Ehhez képest folyamatosan azt olvasom több topicban, hogyan szórják vissza a hibás cuccokat, még csak nem is az adott hardverkörnyezetben tesztelve.

Új hozzászólás Aktív témák