Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Jó, mondjuk ott a 3570k már elég nagy ugrás bizony. Plusz egy szálon jóval erősebb. Ezért is írtam hogy játékfüggő is a dolog. Meg persze megint kérdés, hogy multi vagy single.
Nekem is csak egy kényszeredett megoldás ez az apu. Mikor vettem még eszembe nem volt, hogy játszak is komolyabban... : ) Aztán elkapott a gépszíj és így még mindig gazdaságosabb megoldás mintha komplett alaplap-proci cserét hajtanék végre amihez utána ugyanúgy kéne vga-t is vennem...
Szóval nyilvánvaló az nekem is, ha játékra raknék össze gépet, akkor abba jóval komolyabb procit tennék. De sajnos erre most nincs lehetőség, így marad ez a megoldás. Nem a legtökéletesebb, de nem is olyan borzasztó, mint ahogy azt sokan leírják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi