- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Malibutomi #35525 üzenetére
Nem tudom, lehet, az enyémnek volt valami baja, de nálam ha nem tekert a venti legalább 1800-2000rpm-el (ilyesmire emlékszem, de lehet kevesebb volt, de úgy próbáltam belőni, hogy még épp ne legyen hangosabb a gépem alapzajától), akkor tuning nélkül is egy idő után fagyott a kari, míg a gyári vezérlésen, ami jócskán gyorsabban pörgette a mókuskereket, nem fagyott. A monitorozható hőfokok mindkét esetben bőven jók voltak, de valami mégis eldobta magát, ha lejjebb vettem a fordulatot.
Ezzel ellentétben a Sapphire 7870 XT alulfeszelve akár ilyen 1600-1700rpm-en is csendesebben is stabil maradt, miközben gyorsabb is volt és többet is fogyasztott, a Powercolor 7950-em szintén. Emiatt nem voltam én megelégedve a TF3-al. Persze, 100% hogy sokkal rosszabb hűtések is vannak nála (persze, helikopter effekt nélkül értve), de ahhoz képest, hogy egy ezressel volt csak drágább akkor a Sapphire 7870XT, elég nagy csalódás volt utólag az MSI....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Formula-1
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest