- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
Trailblazer #34935 üzenetére
Nos a történet eleje kicsit bővebben, hogy tegnap vettem egy Gigabyte HD7850OC 2GB kártyát. BS böngészéskor, film nézés közben, random. Éjfélig szenvedés, alaplap BIOS frissítés, friss driver, változás semmi. Ma csere MSI 7850OC 2GB-re és ugyanazok a hibák. De most itt volt hagyva a gép 1,5 órára és semmittevés közben is fagyott és újraindult. Sztem többször is, mert jól be is fagyott BS+villogó kurzor, gondolom a user választó képernyőn(?). Csak a kikapcs gomb nyomva tartása segített. Két gyártó két kártyája ugyanazt produkálná?
Szerintem legyalulom 1. körben a drivereket, de ehhez kellene valami progi. Mivel lehet?
Legutóbb (kb. 1 éve) a teljes HW ki lett cserélve Win7 alatt és stabil maradt. Csak a VGA maradt benne, az most lett cserélve. További tippek? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest