- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
borkarico #22901 üzenetére
Majdnem hasonlóképp jártam én is!
Korábbi (sapphire HD6870-es) karimat vittem vissza gariba. Teljes csomagolásban,dobozában,minden hozzá tartozó kacatjával együtt adtam be garancia érvényesítésre. Első körben egy 5770-es karit akartak vissza adni hogy tessék,minden jó rajta...pfff csak pislogtam...mi ez mondom. Gyorsan telefonálgattak, és rájöttek hogy a gari szervizben elcserélték a kártyámat. Másodszori nekifutásként már a saját VGA-mat kaptam vissza. A srác a boltban letette elém a kártyát az asztalra és mondta hogy használjam egészséggel,tökéletesen működik! Csak ugye én dobozában minden hozzá tartozó cuccával adtam le a kártyát. Mutattam is az átvételi jegyzőkönyvet neki,mire 10-15 perc keresgélés után a raktárukban előhalászta a dobozát is.Mit művelhetnek ezek a kártyákkal??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest