Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz zserbox #22831 üzenetére

Nem arról van szó, hogy a 7870 xt-m el akarom adni és fényezem. Elég régóta vagyok itt PH-n ahhoz, hogy ne járassam le magam ilyen kamureklámokkal. Megjegyzem, a 7950-et is azért mertem megvenni, mert kvázi ugyanaz a venti van rajta, és majdhogynem ugyaza a hűtőborda.
    Másfelől, nem is rendelkezel a karival, amiről írtam, de biztos jobban tudod. :W

Itt vannak konkrét mérési adatok, tessék:
    Gyári ventivezérlés, megsüketülsz mellette, 2800rpm felett tolja, 66 fok, ~263W fogyi a konnektorból [link].
    Az XT: 282W , tehát 20W-al többet kellett itt hűteni a cuccnak, gyári vezérlés szintén, és abszolút tolerálható 1980-as ventifordulat: [link]

Tökmindegy, hogy alul volt feszelve, most a hűtésről beszéltünk, aminek így is több hőt kellett elvezetnie. Szerintem ez elég szignifikáns különbség, nem gondolod? Gondold végig, melyik hűtésben mennyi tartalék volt, mert szerintem a kis TwinFrozr eléggé kapálózott azért a 66 fokért, a Sapphire meg röhögve hozta a 69-et. :U

(#22837) Alpachino: Egy idő után nem úszod meg a venti tekerését, mert légáramlat nélkül a legjobb hűtő is felmelegszik. Márpedig ha rendes légáramlat kell, akkor a TF hangos.
    A francia teszt meg azért van linkelve, mert ha megnézed a hőkamerás felvételeket, a Sapphire OC semmivel se melegebb [link] ellenben 34dBA, míg a hasonló hőfokú TF 48dBA, ami brutális különbség....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés