- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
bombibmw
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyanez volt 5850-el, majd 6850-el is, akkor is azt mondta mindenki majd javítják. Mindig felraktam a legfrissebb drivert, volt platformváltás is, de semmi nem segített. Nem minden játéknál jött elő, de ha igen, akkor marhára idegesített, főleg ha valami régebbi játékot raktam vissza.
Két választásod van, vagy vársz hátha javítják, vagy váltassz Nvidia-ra ahol van adaptive v-sync ez a technológia a VSync jelet szabályozza dinamikusan az aktuális képváltási sebességhez a maximális játszhatóság érdekében, ami miatt teljesen folyamatos lesz a játékmenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest