Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
omikron23
üzenetére
azt sose lehet tudni, hibakeresésnél meg kell vizsgálni több dolgot
ez a "digitális kábel úgyse lehet ilyen", sztem hülyeség, hisz a videókártya kiküldi a jelet a DVI-on az ugyanaz még ha adapterrel CRT-t vagy HDMI-s adapterrel plazmát kötsz rá(és nekem CRT lilás zöldes volt mikor megtört a kábel, pont mint neki a tévéje), persze neki HDMI-HDMI van, de a kimenő jel attól még standard, ha dvi-HDMI adapterrel csinálta volna akkor is ugyanaz a jel
az lehet h megtörik a kábel és bizonyos színek rosszul mhetnek át azért ez a furcsa szín
a catalyst hibáját pedig kötve hinném hisz ott vagy működik vagy nem, vagy a képfrissítés-felbontással szkott gond lenni, valószínűtlen h hibás színeket küldene mert akkor a monitoron is az lenne
persze nem zárható ki a catalyst se, de sztem a kábel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest