Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Értem én , de jelenleg csak azt tudjuk összehasonlítani ami már van. Ami "majd lesz" azt nem igazán. Majd ha kijön egy játék displacement mappinggel fűszerezve, akkor majd lehet le fog esni az állunk. De ahogy a dolgok állnak, kétlem hogy ilyet 2010 Q2-Q3-ig látni fogunk. Talán a Crysis 2-be beleteszik...ha van egy kis eszük.
Igazából eddig kicsit olyan szaga van ennek a "DX11 hype"-nak mint a DX10 vs. DX10.1 között ami volt...látványban majd hogy nem nulla volt a javulás, és sebességben is volt ahol jobban ment volt ahol kevésbé. Amikor az ATi elkezdte beépíteni a DX10.1-et a kártyáiba emlékezzünk vissza mekkora volt a hype...nem most volt, még a 3xxx szériánál. Aki megvette, jóformán a 4xxx széria debütálásáig alíg tudott játszani DX10.1 játékkal. És így hogy eltelt 2 év, még mindig azt tudom mondani, hogy amiket eddig kiadtak DX10.1-es játékokat...egyik se ér egy kalap xart se. Hiába a HawX igényes látványvilága, ha a vége felé már dög unalom a játék. STALKER CS...hiába DX110.1 ha elfelejtették optimalizálni. Olyan mintha nem is lenne. Battleforge? Stormrise? Pffff.... Hiába minden, ha a játékok össze vannak csapva, mert ezen még a látvány sem segít.
Ellenpéldaként még mindig a Crysis DX9 módját tudom felhozni, ill. még ide tartozik a Dead Space is. Sok mai hiper-szuper DX10 játékot szorít maga mögé látványban még mindig és sztem ez így is fog maradni a Crysis 2-ig.
Ott van a kezükbe a fejlesztőknek a technika....de nem élnek vele. Ez a szomorú valóság. Értem én hogy sok pénz... de nem éri meg? Crysis + Crysis WH hányszorosan is hozhatta vissza az árát? A mai napig is veszik, és nem rosszak az eladási statisztikák, pedig nem mai játék. Miért? Mert egy minden szempontból igényes alkotás lett, ami hiányzik az azóta kiadott játékok 99%-ból...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest