Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BRIKLY #29524 üzenetére
Tetszik a hozzáállásod!
Nem az a gond, hogy elenged, hanem hogy ha túl nagy a hőingás, akkor az is igénybe veszi az anyagot a hőtágulás miatt!
A kondinak nem kell gagyinak lenni, +10 fok kb. felezi az élettartamukat a szilárdelkósoknak is.
Pontosabban a specifikált kb. 5000 óra élettartam a 105 vagy 85 fokra érvényes, amire való a kondi, és utána -10fok=dupla élettartam. Mondjuk egy jobb lapnál azért ez tényleg nem okoz gondot, mert nincs nálad addig, mire kipurcanna, hacsak nem izzik valami mellette 100 fokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest