- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #28147 üzenetére
Ezt erősen cáfolnám, legalább is a hűtés dolgot. Igaz, hogy amikor megjött egyből újrapasztáztam Arctic MX3-al (láttam már néhány olyan tesztet, hogy 8-10 fokot javult a hűtés a stock pasztához képest). Visszakanyarodva 20%-on használom (ez a legalacsonyabb beállításható érték, szinte hangtalan). Az egyik legVGAgyilkosabb Battlefield 3 játékban sem megy 70-75 foké zárt házban a kártya ilyen fordulaton, ennél a játéknál. Pedig egy olyan szabály be van állítva, hogy 82-92 fok (és efölött) egyenletesen 32%-os fordulatig engedem. Egyedül Furmark-ban megy fel 90 fokig. És még mindig szinte hangtalan a kártya. Ez esetben (30-32%) csak akkor hallom, hogy gyorsabban pörög a ventilátor, ha nulla hanggal játszom, ilyen meg nincs. Ergo nem hallom, hogy hangosabb. Nem játszok hangosan és "csak" egy Creative T20-II-m van. Ha auto-n hagyom, akkor persze hogy felpörög ilyen értelmetlen 40-45%-ra, amikor süvít és jobban is hűt, de szükségtelen hogy jobban hűtsön. Be kell állítani és a hőfok is rendben és lesz szinte hangtalan is lesz. Szerintem ennél már csak passzív kártya lehet halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest