- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guseppe
tag
válasz
DroiDMester #27939 üzenetére
Azért bízom benne, hogy nem ennyire gáz manapság a Gigabyte, csak kifogtam egy rossz példányt. Ellenben erre van a 36hónap garancia, majd cserélik.
5850-et azért nem akartam mert kifutó, kifutott modell, a 6850 pedig hamarosan kifut.
Pár fps különbség nem zavar, ellenben számomra sokkal vonzóbb, hogy a mag kisebb csíkszélességgel készül, így hűvösebb és alacsonyabb fogyasztású kártyatípus.
Persze ettől még lehet mostanság szar a Gigabyte, de mivel nem naponta veszem kártyát előre nem tudhattam pedig csomó tesztet végigolvastam. Hozzáteszem egy G530 Celeron hajtja a vga-t szóval ennek a kártyának sem itt van vége. Ha egy Core i5 vagy i7 hajtaná is megugrana a teljesítménye, pedig már most is meg vagyok elégedve. Hétfőn írok, mi volt addig 1050MHz-en is megfelel az integrált vga után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest