- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Scorpion #16822 üzenetére
Hali.Nálam is előfordult az ilyesmi.Nem csak játékok alatt csinálja hanem ha pl:több ablak van mint például egy hibrid fizikás rendszernél ami nem látható helyen van és Nvidiás kártyához van adva,és ha át tévedsz az egérrel könnyen meglehet,hogy így fog visszatérni.Volt mikor négyzetes,csíkos bugként láttam elég érdekesnek bizonyult mikor elsőnek észrevettem,de semmi ok a pánikra nem a kártya memóriái a hibásak csak szoftveres bug ami érthetetlen módon ezek szerint nem javítottak bő egy év óta
Friss Catalyst + SP1 rc megoldotta a problémámat jelenleg nem tapasztaltam ezeket a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest