Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Nem lesz kevés átmenetre sem a 2GB VRAM?
Gratulálok Ennyiért boltból veszel Nitrot, Strixet, Vagy DD-t.Komolyan olcsóbban ki lehet fogni egy R9 380-at mint egy RX460-at? Furcsa lett a piac.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
Ennyiért már megéri elgondolkozni rajta.., 120+ ért mennek aprón.
Gondolati síkon/szinten hangolódj rá a kis/közepes VEGA-ra, hasonló ársávban lesznek mint amennyiért a 480-at el tudod lőni, átmeneti kártyának pedig lőj addig valamit 30-on belül, ilyesmit.
Esetleg valami herélt zöld szutykot..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
válasz giornalista #7995 üzenetére
RX460-al inkább a 950, 1050 van egy szinten, a 1050Ti már jóval erősebb, az R9 380 mögött van.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Televan74
nagyúr
Itt van egy könnyed nyári klip a megszokott kpop imádatatomból.[link]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Bakker, akkor el kellene most adnom a 480@8GB-met?
Mit lehet ezért ma kapni?
Ehh, meg valami kell majd a helyéreHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
giornalista
senior tag
válasz andreas9109 #7985 üzenetére
annak éri meg, aki kibír néhány hetet, 1-2 hónapot játék nélkül.
én 115-ért adtam el a 470-emet. nyár van, van más időtöltés, pár hete van egy kutyám, van tucatnyi olvasatlan könyvem, filmek, stb. kicsit hiányzik, de a tervem az, hogy néhány hónapon belül ennél olcsóbban vehetek majd jobbat annál, mint amit eladtam, újat, 3 év garival, stb.
nyilván aki folyamatosan játszik, az nem fogja eladni
-
törölt tag
válasz Malibutomi #7987 üzenetére
Add el, nemsokara jon a Vega
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz andreas9109 #7985 üzenetére
Azért, mert mondjuk vetted 90-100-ért, használtad is és +30k-val kiszállni belőle nem olyan hülyeség. Utána meg el kell egy kicsit lenni valami gyengébb karival apróról aminek nagyon nem esik már az ára és max a postaköltséget bukod. De ez csak az én hülye meglátásom.
HATER
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egyszerűen nem vagyok képes nekiülni, mert ugye játszani a legtöbb esetben pár órám van naponta, akkor meg nincs kedvem nekifogni, mert az kevés.
Szerintem mindenképp. A 2. rész is nagyon baba, bár azzal nem foglalkoztam túl sokat, viszont cimborám beletolt úgy bő 30-40 órát.
A 2 rész után rájössz, hogy miért is mondják a Prey-re több helyen is, hogy tipikus Arkane játék.
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #7978 üzenetére
Igen, akkor jól tippeltem..
3-4 az bőven semmi de így h utólag korrigálod h maga az újdonságok ténye nem új nem pedig azok mibenléte így igazából nincs a játékidőnek jelentősége.
Dishonored egyébként nekem teljesen kimaradt, ezek szerint ezen majd érdemes változtatnom.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz #45997568 #7980 üzenetére
miben más ez, mint a mezei? Nekem is van prémium, de szép vagyok alapból, hova upgradeljek?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Habugi
addikt
Zseniálisan van megoldva a lootrendszer de nem akarok spoilerezni, ebből a szempontból olyat hoz/mutat amit eddig soha senki/semmi, kvázi sikerült újat és egyedit alkotni.
Sztory pipa, atmoszféra nagy pipa, mozgásszabadság pipa (itt is van besza-behu újítás.. ), dögök pipa, fegyók pipa, egyszóval nagy-nagy pipa..!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
Meglesem. Witcher 3 és a Fallout 4 is megvan. bitcherben is sokallom a keresgélést, falloutban is a lootolást, ráadásul sok értelme nincs is. Fallouttal nagyon el lehet baCCni az időt, ezért próbálom csak hétvégén tolni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
Preyre nézz rá, nagyon kellemes csalódás.
Gondolkodós, adott feladatra több megoldás, mintha a SystemShock2-t összegyúrták volna a Deus Ex-ekkel, sztem neked tetszene..
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #7964 üzenetére
Csak online, nincs single... Félek tőle én is, h elkefélik. Ez a menjél ide, hozd el ezt küldetéses felállás nem tart ki, kellene mögé egy combos történet.
-
Televan74
nagyúr
Anthem Official Gameplay Reveal -na ez várós lesz.
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Hát ez a péjdéj egy kalap sz@r. Megcsináltam az első két training küldit, erre semmi, nem menti el. Újraindításkor üres a profil. OK, leszarom, safe house, quickplay. Nem talál játékot... 2-3×, majd talált: betöltéskor kilépett, hibaüzi nélkül. Hááát, kb. 0 Ft-be került, de többet nem is ér.
-
ViZion
félisten
Igen, de hogy nekem kell megmutatni, h mit csináljanak... bakker. Meg mindent egyesével kell feldolgozni, nem lehet inventoryból instant küldeni. Meg minden crafthoz külön asztal, tök feleslegesek ezek sztem. pl. főzöcskézés nekem kell csinálni, mikor ott a falu, hazaviszem, cseréljék be a nyerset...
-
Televan74
nagyúr
Magna Cum Laude - Vidéki Sanzon
Magna Cum Laude - Pálinka Dal
Palya Bea - Korhatáros pajzán gyimesi nóta (+18!)Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Nem tudom milyen beállításokkal játszom, de érezhetően nem terheli meg a vasat, se procit, se a VGA-t. Semmit nem mérek, hallani... Hőfok szerint vezérlem a ventiket. Nagyon jó játék, bár kicsit túltolták az építős-gyűjtögetős részeket.
-
Habugi
addikt
Epic dolgokról maradtál le az évek során..
C2..: [link]
Fallout 4: [link]
W3 esetében is csak akkora volt a bullsh1t mértéke h az AMD külön megmutatta a rutintalanoknak hogyan lehet kikerülni..: [link]
Googleba bedobálod őket akkor korhű cikkeket olvashatsz, lehetőleg ne egyél előtte mert gyomorforgató még úgy is h azóta a lebukások okán már helyrerázták egyik másik NV-s címet, a lista pedig bőven hosszabb mint ez a három játék amit kiragadtam.
Arany szabály.., NV logós játék --> Tess manual 8x, görénykedés kizárva.Általában nem az a kérdés van-e valami direkt sz@rráTesszelálva, hanem az hogy éppen micsoda..
(#7948) CJ4567 & (#7949) hackeeeee:
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Állati pofás ma a telihold, régen láttam ilyennek!
-
CJ4567
nagyúr
Kikapcsoltam a Hairworksot, ez alap.
Crysis 2 és a tesszellálás? Pont nemrég teszteltem, DX9 és 11 között nálam van (Ultrán) 0FPS különbség, néha van 1-2 a DX11 javára. (60FPS nincs meg fixen, gondolom CPU miatt) És ezt úgy, hogy elvileg AMD-n megy rosszul.
Godraysra tesszelláció? Wut? Bár én HD6770-el kilőttem az egészet, jobban tetszett anélkül a játék.
3DMark bug alatt azt értem, hogy az FPS szinte feleződik, de minden teszt alatt. Demo eleje 26 helyett 13FPS, és így végig az egész.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
Kezded kapizsgálni gondolom h miért hívtam fel külön a figyelmet az SSD-m PowerOn Count számlálójára és miért emeltem ki mellé, hogy óóó azok a régi szép FX melletti állandó OC-s idők..
460-ason még jó h szépen fut, Tesszelációban elég embereset lépett velük előre az AMD aminek megjegyzem ideje volt mert az NV-s címekben rendre ezzel voltak szivatva a Radeon tulajok..
Egyébként ha már itt tartunk, az összes Szennywörks effektet rakhatod Offra mert kukásak, továbbá ami még ennél is fontosabb, driverben a Witcher 3 profiljában állítsd be h a Tesszeláció ne Optimalizált legyen, hanem Manuál és max 8X..Göthös GCN 1.1-emnek ez pont ~20-22 FPS-t hozott anno W3-ban, cserébe a látványból nem buktam semmit, NV féle beágyazott szeretetcsomag, nem akarsz róla beszélni.
Ha van Hairworks ha nincs, Geralt haja van irreálisan szarrátesszelálva, csakúgy mint anno Crisis 2-ben a város alatti óceán, vagy Faullout 4-ben a Godrays effekt, kizárólag azért h Radeonokon szarul fusson.
Egyedül ezzel a Crimson/játék profil/manuál max 8X tesszelációval tudod ezt a fajta szivatást kikerülni NV-s címekben, vizuálisan érzékelhető hatása nincs, egyedül az FPS számlálón veszed észre.(#7945) hackeeeee:
Nekem sincs.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #7940 üzenetére
OK, de az ajánlón rajta virít a demo felirat, ennyi. Ha teljes, akkor még jobb.
-
CJ4567
nagyúr
Ezt az OC tippekért, amit még mindig nem próbáltam meg... Mármint de, csak feladtam. Mert a 3DMark 2 újraindítás után bebugolt, és fele FPS-sel fut le.
Más: Witcher 3-ról nem is tudtam hogy ilyen szépen optimalizált. Idáig 1080p 30FPS(RTSS-ből) + VSync kombóval stabilan megy, és Highon gyönyörű a játék. Pedig még mindig a Xeon megy alatta, és jobban fut mint PS4-en.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Nanya: idén már nem lesz olcsóbb a memória
Hát egy darabig csak kihúzom 16GB memóriával!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Balathruin #7929 üzenetére
Utána olvastam már, miután válaszoltam.
Én asszem valami HB akcióban vettem meg 1$-ért, bár már nem vagyok benne biztos.
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #7928 üzenetére
hmmm... az 1 ingyenes, leszedem, meglesi majd.
Köszi mindkettőtöknek az ajánlásokatHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #7926 üzenetére
Megnéztem, Scania kamionost leszedtem, de elég bonyolult irányítani. Van ilyen city bus dolog, azt éjjel letöltöm, meglesem. Nem igaz, h gyerekeknek csak gagyi grafikával csinálnak játékot... nem tetszik neki. Nem hülye ez, csak gyerek. Látja, h az egy retek, nekem sem tetszik... telón szebb gémek vannak. De monitoron szeretné csapatni, nagy kamionnal...
Nah, eladó sorba kerül a nexia, ehhh... szerettem, mint az állat, jó is volt, de kinőttük.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Gyermekem autós/kamionos/akármilyen szimulátort keres. Nem verseny kell, és lehetőleg free legyen. Valami open world, amiben kocsikázhat... szvsz ez a GTA, de asszony hallani nem akar róla...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
[link] -hallgatni és nézni való is.
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #7912 üzenetére
ott a beállításnál akkor más baj volt, driver újrahúzás esetleg kellett volna.
570/580 annyira nincs, h 85k Ft-os 580-at használtan 95 k-ért vett a kolléga. Bányászós ő is.
Másik kolléga jelezte, h heti 25 dollárnál tart, egy karival. Nem tudom, ez nem sok pénz azért.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Megjött a zöld manó,és délután költözik a gépembe.
Az RX480 -nak egy okból kellett távozni a gépemből. A ventilátor vezérlés miatt.Volt egy kis bug a kártyámon, terhelésre 100% -ra dobta magát,és mikor már csak 33 fokos volt a gpu akkor is még 96% -pn pörgött.Volt mikor jó volt,tavasszal volt egy bios update ,utána jól ment az akkori driverekkel,de mióta újra összedobtam a gépet,azóta megint csinálta.És az sem lett volna baj mert beállítottam 1300-1400rpm -re,de minden indításkor újra kellett állítanom,mert a wattman resetelte a beállításaimat.Szerettem volna egy RX580 Sapphire Pulse -t,de a jelenlegi felállás mellett nem volt kedven heteket,esetleg hónapokat várni egy új termékre.
GTX1070 meg most drága lett volna nekem.Ha a Vega -val is hasonló lesz a helyzet,lehet hogy a következő választásom a Volta lesz.Teljesítmény és az ár is bele fog majd szólnia következő vásárláskor.
A szívem még mindig az AMD felé húz,de az eszem már nem mindig.Pirosnak piros a kártya,csak a szíve zöld.MSI GTX1060 Gaming X 6G..
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, mizu a gyíkkal? Eddig bírta?
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
Reggeli gondolatok.
1. AMD RX -ből hiány van,akkor a konkurencia is emeli árait.
2. A zöldeknek van idejük a Voltát csiszolgatni,és ha a jövőben az AMD generációinál,megint ilyen rossz lesz az ellátottság,akkor Navi helyett Volta kerül a Ryzen mellé.
3. AMD -nek a garancia politikáján is változtatni kellene,mert most jó fogynak a termékek.De majd a sok meghibásodott,agyonhajszolt kártyákat kicserélni.Lesz megint veszteség.
4. Már nem reggel van tudom,de az egész család omlettet kért reggelire,még a kutya is jelentkezett,az is kapott három tojásos sajtos omlettet.Ezért késett egy órát az iromány.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Akkor legyen rólam is egy önarckép:
Strogg Oppressor. ET: QW-t lehetne már leporolni, kaptyák be, h ezt nem frissítik. Miért hagynak egy ekkora branchet haldokolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Magisk
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.