- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
Televan74 #9198 üzenetére
Hát tedd félre a zsetont
én ép azt számolgattam, hogy sacc 6-7 év kellene egy jobb állapotú családi igavonóra havi 50-60k-val számolva. Biztosan van valami, amire Neked is érdemes lehet félretenni. Mi most ex has ~700k-t írtunk össze oldalbordával, ami vagy sürgős vagy fontos 1-2 éven belül és nem számoljuk be a havi szokásos költendőbe vagy nyaralásba.
-
stratova
veterán
válasz
Televan74 #9195 üzenetére
Az derék
én sem tettem bele mindent csak amit használtam (úgy lenne még 2 lapos, az egyik az ex a másik a jelenlegi céges ami várhatóan jövőre lesz saját és talál családon belül gazdát, ill egy másik céges, amit már eleve másnak vettem meg). Az OFF családi gépekkel párhuzamosan már volt saját.
CJ4567: mert lusta dög vagyok konfigot frissíteni, de ezen mindjárt segítünk
De nem is kell túl gyakran
-
stratova
veterán
válasz
Televan74 #9192 üzenetére
Jó a memóriád
Hehe nálam "kicsit" szerényebb a lista
családi1: Pentium 200 MMX, S3 Virge
családi2: Thunderbird 850, Matrox G400
családi3: X2 3800+ integrált X1250 -> Phenom II 945 upgrade (és használják)
családi4: Probook 6570B i5 3230M IGP
saját1: P4C 2800, 9800pro 128 MB
saját2: Pentium M745 8 év múlva M760, Geforce Go 7300 (<- ez még megy csak ritkán kapcsolom be)
saját3: A10 7850K ( ez van most)
-
Televan74
nagyúr
válasz
stratova #9190 üzenetére
Nem, én vagyok hűtlen és hülye!
De a számok nem hazudnak! CPU -ba nem voltam ennyire válogatós.
Intel-AMD-Cyrx-AMD-AMD-Intel-Intel-AMD-AMD-Intel-Intel-Intel-AMD.VGA Fronton.
S3,S3,MX400,7500,8500,9600pro,FX5200(1napig)Vissza a 9600pro,GF3 Ti200,GFti42008X, X800XT,1950pro,HD3850,HD4830,HD5850,HD7850,GTX660Ti,R9280X,R9290(5 db),R9290X(2 db),R9390,GTX1070,RX480,GTX1060,RX580,GTX1070.Csak ennyi jutott eszembe.
-
deja vu
addikt
válasz
Televan74 #9187 üzenetére
1 évvel ezelőtt volt 1070-ed, nem az lett volna a logikus, hogy nem csinálsz semmit? Mennyit buktál azzal, hogy azóta volt egy csomó sokkal szarabb
AMD kártyád? Mások általában fölfelé fejlesztenek, nem lefele.
Amúgy én is vártam a Vegát, már rég nem 1070-em lenne hanem Vega ha hozta volna azt amit itt hypeolták, hogy poor Volta. Örültem volna ha korábban megkapom a Volta teljesítményét vagy még annál is többet. Erre ezt a nudlit kaptuk, a Volta sajnos kisujjból kettéhugyozza majd, és megint semmi verseny nem lesz VGA fronton a Naviig. Remélem a Navi már jó lesz.
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #9185 üzenetére
Reise, Reise
AzOroszokSzlovének már a spájzban vannak. -
Televan74
nagyúr
-
Apucy01
őstag
Srácok ő kb mikorra várható? WOLFENSTEIN 2 THE NEW COLOSSUS
-
stratova
veterán
válasz
Televan74 #9178 üzenetére
Kutyuli, nyugtasson meg hogy most AMD csak félig balhere, a prockó legalább jól megy és jól fogy. Összeáll ez csak nem egyszerre. A nagy kérdés az lesz visznek e pinnacle ridge-en túl még vmit (pl gput) 12 nm gyártásra ill mennyivel jobb most mint a 14 nm amin ezek a szörnyek még mindig esznek mint a disznó, mert out-of-the box túl vannak feszelve.
Vega 56 miatt most NV úgyis lépett... -
stratova
veterán
válasz
Televan74 #9176 üzenetére
BaCCogasd vissza őket szépen az agyad leghátsó zugába
Mindegy, csak annyit akartam mondani, hogy szerintem nem érdemes ilyen gyakran váltogatni a hardvert, össze-vissza teljesítmény hintán (fel-le) ücsörögve kb csak veszítve a zsetont. Esetleg képezz egy kis tartalékot, ha beüt vmi nem a hardverből kell (a befektetési értékéhez képest komolyabb bukóval eladva) lovettát csinálni. Vagy csak nézd meg hol van Vega 56, 64, 1070, 1070Ti vagy akár az 1080 és gondold át lenne-e bármi értelme záros határidőn belül cserélned (wundertreiber ide vagy oda).
-
Gyuri27
félisten
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Malibutomi #9165 üzenetére
[link]
Apucy01: 8. Intel generációt a maximalisták meg az xcore kék userek fognak venni, akik ésszerűen és jóval olcsóbban szeretnének valamivel lassabb megoldást azok meg veszik az 1600-ast. -
Apucy01
őstag
-
Televan74
nagyúr
válasz
Malibutomi #9165 üzenetére
Nekem bizonyíték kell, nem ígéret! Most már kivárom a karácsonyi szezont. Lehet e majd kapni? Mennyiért? Mennyire lesznek jók az egyedi hűtések? Stb....?
-
Apucy01
őstag
válasz
SECTORnooB #9161 üzenetére
az AMD 2018 első felére azt várja, hogy az asztali CPU-k mezőnyében 30 százalékos részesedése lesz.
meg is lesz az főleg ha a zingert kenni kell fél évesen hogy az utólsó fps t is kisajtolja belőlle a huszár..
-
Televan74
nagyúr
válasz
SECTORnooB #9161 üzenetére
Nekem a Zen+ kimarad! Majd a következő lépcsőfok a Zen2 kell.
-
SECTORnooB
addikt
Csemegézzetek
[link] -
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #9156 üzenetére
+1
Eddig is azért volt AMD, mert lépésekben is lehetett fejleszteni. Ami nagyszerű dolog, nem kell 1-2 évente egyben a gépet kukázni. Átlag halandónak barátibb. Persze lehet követni az intelt, hogy új a felirat a procin, vegyél deszkát, meg már gyk. bármilyen okkal is cserélj mindent. Jah. arra van píz. -
Televan74
nagyúr
Hát nem sok custom Vega lesz. [link] Azt hiszem ideje elengednem az álmaimat.Giga és az MSI is az 1070Ti dolgozik,nem nagyon bíznak a Vega sikerében.
-
Televan74
nagyúr
Vajon lesz e átjárás AM4 és AM4 -es lap között? Vagy AMD is azt játssza majd mint az Intel?
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #9152 üzenetére
ezmá' nagyon dúúúva retro. Rap-et nem szeressem különösebben, kb. a tricky és az insane in the brain amit még végig tudok hallgatni...
-
Mahrenburg
őstag
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #9147 üzenetére
Fain. Mondjuk ki is néztem belőled!
Apocalyptica -
Mahrenburg
őstag
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #9142 üzenetére
Tudom, h vótmá, de hát a plasztik álmok még elfér itt
Na meg ott vannak azok a hmmm... hangzások? Érzések? Amiket a mai zenékbe is csempésznek és azt mondom: jééé, ez egy baCCott régi zene. Pedig nem, csak leporolják, csavarnak rajta és kész az "új" zene. Ennek az alapjai is tucatnyi zenében megvannak: [link]
Meg mondjuk ez is: [link]. Tudom, havonta linkelem. De sztem kutyuli is ua. koreai nindzsa diáklányokat linkeli örökkéOK, ez is epic, itt a helye
[link]
Ehh, sajnos nem mehetünk vissza... Can't Go Back
-
Televan74
nagyúr
AMD Pletykák! [link]
-
Gyuri27
félisten
[link] legyen dansz b@sszátok meg.
Ha nincs Ákos, Bonanza, DM az elmúlt 3 évben hetente háromszor kötöttötem volna fel magam. -
Gyuri27
félisten
[link] melyikőtök ez?
-
ViZion
félisten
Kék oldalon nem minden rózsaszín...
[link]
Ez megint mekkora szenya húzás a támogatással? Istenem, hányan fogják benyalni, h nem jó lap-proci kombót vesznek, pedig a foglalat stimmel. Azt gondoltam, h Intel jobban reagál a rájzenre, de evvan. Azért a fórumban páran kimondják a tutit.Beindult az őszi hajtás (OK, növényeknél is, de azok ráfáznak), megint parkolópályán a gépcsere
Igazad van Hablaty, egyszerűen minden fontosabb, a napi 2 óra HotS-ra a mostani is overkill. A 1050Ti-vel nem vagyok maradéktalanul elégedett, semmi OC nem fér bele (illetve jelentéktelen), mondjuk nagyon nem erőltettem, de AMD karit és a korábbi nV karijaimat is egyszerűbb volt húzni -mondjuk ezen nincs extra táp, sztem ennyi az oka. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Metált bírod?
-
ViZion
félisten
Elég vót'a esőbő'... süssön a napsugááár [link]
Akik pedig ilyen időben útra kelnek...[link]Egy kis filmajánló:
people of earth vicces, érdekes, full angol.Wrecked: megrekedve néven van párt rész magyarul, 2 évad angolul is
-
CJ4567
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz
Mahrenburg #9121 üzenetére
S még ebből is készült reklám.
Viszont az alábbi jó kis retro pakk lett. -
Mahrenburg
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mahrenburg #9118 üzenetére
[link] ha már esik.
-
Televan74
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
-
ViZion
félisten
Szép retro estét mindenkinek: [link]
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz
Mahrenburg #9111 üzenetére
Már volt! [link]
-
ViZion
félisten
válasz
Mahrenburg #9111 üzenetére
VIA-t a Te PiCi ájj slotodba, de úgy, h a szömöd gúvadjon kifelé...
-
Televan74
nagyúr
Óda a Vega56 -hoz! [link]
Felajánlottak egy MSI GTX1070 -et + 20.000Ft -ot kellene ráfizetnem a mostani kártyámra! Tudom ezért sokan utálni fognak és szóba sem akarnak állni majd velem. Nem tudom mit tegyek.Alszom még rá egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest