- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Samsung: újraindulhat az SSD-k árcsökkenése -már nem ártana.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
-
Televan74
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Vega FE vs. Fury X Clock-for-Clock: "IPC" Tested
Tudom, ez még nem RX Vega, meg nincs csodadriver kint. -
-
Televan74
nagyúr
iPon AMD -s VGA -k választéka.Most nem tudom,hogy sírjak e vagy nevessek!
or
-
Televan74
nagyúr
Még nem volt oc. Marad alapon még nem változik a VGA piac helyzete.Most visszaküldeni gariba,bele sem merek gondolni.Az a bolt hogy ráb@szik akinél lehetett fizetni 24 órás azonnali cserét.
(#8286) hackeeeee Én már teljesen elromlottam. Az a problémám hogy a Vega nem az én ársávomban fog utazni a Navi meg messze van még.Nem is tudom hogy az AMD a RX580 -al hogy fog kitartani a Volta mellett.
-
Habugi
addikt
Allergiás vagyok rá amikor az emberek egy fórumos felületen nem nézik meg mely postokra reagálok..
Tahiti alapfesz általában ~1.1 - 1.2V körül mozog gyártó és típus függően, ugye marhára nem mindegy hogy 100 vagy 1000mV-ról beszélünk mert utóbbi gyakorlatilag nem több és nem kevesebb mintha a gyári fesz dupláját adná a kártyának, aka ~2.1+ V-ot.., tévedés jogát fenntartva szerintem ezt sem BIOS haxal sem MSI AB haxal nem lehet megcsinálni, mivel ezt még LN2-vel sem nagyon viseli el semmi, ahogy a CPU-k többsége sem.
Kvázi vagy nagyon benézett valamit vagy kitalálta az egészet..
-
CJ4567
nagyúr
Több helyen is 1213V-t ír, szerintem az 1,213V lenne, csak elfelejtett (nem tudom hányszor, mert r/techsupportgore-ban is kint van a kép, ott is annyit ír) pontot tenni/vagy vesszőt, vagy mittudomén....
LN2-es BIOS van a kártyán(Ha a 980Ti-ről van szó) kapcsolóval, Matrix Platinumról van szó.
Ja hogy a 280X, ezt meg én néztem be.
Vagy nem nézte meg, hogy az mV volt, vagy valamit csinált azzal a kártyával tényleg.
-
Habugi
addikt
460-nál könnyen előfordulhat, Tahitiknél +100mV-on kopp van.
A linken/képen egyébként 1V-ot említ a jóképességű, az azért qrvára nem 100mV sokkal inkább 1000.., szóval vagy valami LN2-zés mellé széttúrt MSI AB-t használt, vagy a kártya BIOS-a volt kettéerőszakolva és/vagy szimplán csak hazudik, valahogy elfújta a GPU gyertyáját (aka pl mechanikai sérülés) és kitalálta mellé ezt a "+1V" sztoryt.., ami ha igaz akkor egy nagyon nagy állat volt..
-
ViZion
félisten
-
CJ4567
nagyúr
Akkor nem tudom mit csináltak. Egyet értek meg, 780Ti BIOS-ban elírta a feszültséget, és kicsit túl sokat kapott a kártya.
RIP 280x (Dec 2014)
Ez az a 280x, amit írtak kommentben. -
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #8263 üzenetére
Beszélni már az országnak minimum a fele nem tud, senki szemét nem szúrja és senkit nem zavar.
Nézd meg az elmúlt 4/8/12 évben mit produkáltak beszéd/kommunikáció ügyileg mondjuk a kormányszóvívők, érdekes lefelétartó ív fog kibontakozni ha kronológiai sorrendben haladsz de mondhattam volna akár a köztársasági elnököket is..
Echte ez történik ha bármelyik kereskedelmi rádió beszélgetős műsoraiba hallgatsz bele, ahol ismert és/vagy sikeres, látszólag művelt vagy annak feltüntetett emberek vannak megszólaltatva.Makognak.., egy több tagmondatból álló összetett mondat lassan a világ egyik legnagyobb kihívása számukra ha az egyes tagmondatok között bármilyen logikai/oksági kapcsolat áll fenn amit valahogyan ki kéne fejezni.
-
Habugi
addikt
válasz
Gyuri27 #8257 üzenetére
Csinált mert boldog és szentül hisz valamiben, kvázi a jó szándék is befigyel.
Inkább ő mint bármelyik önjelölt "filmkritikus" az elmúlt 5-7évből, az erőltetett napközihumorral, ripacskodással, a 10en - 20on éves korosztály leülök a gép/webcam elé és megpróbálom előadni az okost szennyéről nem beszélve.
(#8258) hackeeeee:
Ezt a csókát baromira nem érdekli mennyit tud keresni a YT-al/nézettségével.
(#8261) CJ4567:
+100mV amit az MSI AB-vel adni lehet a Tahitiknek (aka "maxfesz"), elmondanám hogy nekem ez a fesz volt rendszeresítve az 1200/1700Mhz játékprofilomhoz, nem tudom milyen kártya volt az, sem hogy milyen körülmények között volt használva korábban de hogy nem az a +100mV nyírta ki az egészen biztos..
Nálam bencheléshez (1300/1800+) volt hogy megkapta a +200mV-ot, amit MSI AB-n keresztül csak a parancsikonos indító haxal lehetett kicsalni belőle úgy, hogy fel is vegye azt a kártya.
-
CJ4567
nagyúr
-
Habugi
addikt
Mi a frász bajotok van ezzel a csókával?
USA-ba szakadt, ék egyszerű de tiszta tekintetü szerzet, aki vagy az elmaradt gyermekkorát éli ki vagy pedig a másodikat éli, mert abban a hitben él hogy ezzel a bányász témával megcsinálta a szerencséjét és megfogta az isten lábát.
Mindezt úgy és azután h már kiköltözött.., szemre valamelyik déli államban lehet, kvázi a lelkesedésből ítélve akármivel is számolt ott a "kezdésnél", azzal csúnyán pofára esett.
Beletekergettem pár videóba.., főleg azokba ahol elkezdte.., micsoda áhitattal járt át a haverjához amikor még csak 2-3 kártyája volt és nézegette a haver "bányáját".., biztos nem volt anyagilag a helyzet magaslatán, pedig odaát az óceán másik felén ez achievement mert még a sínkongatásból is relatíve jól meg lehet lenni.
Sem irigyelni sem utálni nem szerencsés szerintem a hozzá hasonlókat, szemlátomást nagyon könnyen beleéli magát a frissen megkreált izzúziókba, pofáraesések sorozata lehet(ett) az élete és ezen nem a bányászat fog változtatni, akkor sem ha 400db kártyát gyűjt össze..
Manapság ugye azt a kort éljük, amikor azok akik 20-30++++ évvel ezelőtt még az utcán mászkáltak és magukban beszéltek vagy éppen ordítoztak, nos ők YT csatornát indítanak és beszélnek a nettó semmiről, a nettó senkiknek. Annyi a színlelés, a képmutatás, a köpönyegforgatás, a 99% erről szól.., ez a csóka pedig tök egyenes, mint a sivatagot átszelő vonatsín..
Nem pöffeszkedik, nem színészkedik, lazán vállalja magát és a tudását, ha nagyon haragudna rá valaki legalább ezt az egyet írja a számlájára, mert amekkora szeméthegy az ehhez hasonló "videóblogok" 99%-a, ez így ebben a formában, karakterisztikával és mondandó ügyileg, minden kulimász nélkül.., szerintem teljesen rendben van. Nem nézem, mivel nem érdekel a tartalom csak a többihez, a nagy átlaghoz képest rendben van.., _szerintem_.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Innen valaki lakik Keszthely környékén?
-
Apucy01
őstag
Könyörgöm!!!
Adjatok egy puskát!! ezt én lelövöm !! tele van vga val meg mindennel és sir 15 dollárért.. hogy annyit spórol a ramon!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
Apucy01
őstag
válasz
Mahrenburg #8243 üzenetére
Olvasgatva a Ryzen topicot elég gyakori hogy nem veszik vissza az orajeleket az Asrock lapok meg valami mismásolás volt a gyártónál is valamelyik csúgy lapjukal.
-
ViZion
félisten
-
Apucy01
őstag
válasz
Televan74 #8234 üzenetére
Blökencs!
ha téged nem zavar felőlem maradhat nekem biztos az agyamra menne ha valami amiért fizettem nem tudja a gyári leirtat! ott és ahová vettem főleg hogy annál a lapnál listás a ram!
az meg hogy majd a rev.2 vagy a 3 az meg nesze semmi fogd meg jól... azt sem lehet tudni hogy a rev.2 mikor jön másrészt a rev.3 ez a proci család nem élimeg véleményem szerint az AMD rá fog álni a tr re már csak a qvad chenel miatt is.
az viszont valóban gáz hogy ilyen bizbaszok vannak a ramokkal ezen valóban javitani kellene kezd sd ram korszak szaga lenni mikor haza kellet vinni 4 külömböző gyártó modulját hátha az egyik jó lesz.
-
ViZion
félisten
hmmm... Asrock jó inteles lapokat gyárt, fura, h AMD oldalon szopóág. MSI nem nagy barátom, de tudnám kedvelni -csak nem 50k-ért... Azért röhej, h átlag usernek 30+k lap kell. Intelnél azért barátibb a lapok árazása, csak tudnám mi a bánatért.
-
Televan74
nagyúr
[link]
Itt a feltételezésemre a válasz.Memória ugyanaz.1600X CPU -ja van és az 1.0.0.4a agesa biossal is megy neki a 3200Mhz. Alaplap sem lehet a gond neki is hasonló van(MSI X370 Krait Gaming). -
-
Apucy01
őstag
válasz
hackeeeee #8230 üzenetére
Ebben totál igazad van!! gáz!! De tudod mikor ezt épitettem ami most van a lapomon is már azt hittem kidobom az egészet volt ebbe miden fajta ram még AMD is. persze tudom csak a cimke volt amd nem a ram..
utólsó nekibuzdulásból a rambazárból rendeltem a G-skill sniper F3 mat igaz 3 hétig tartott még megérkezett de láss csodát beletettem nem kis peszinizmussal hogy úgy sem megy de pöcc röff ment minden fottúl és még ma is megy! Tovább azt sem árt nem elfelejteni hogy ezek a ramok nagyrészt intelen tesztelt ramok különösen a corsair.Kutyi a corsair ramoknál valami verziószám is számit hogy megy e gyéri frekin vagy sem.
-
Televan74
nagyúr
válasz
hackeeeee #8230 üzenetére
Nem fogják tudni.Ramot hiába vettem a támogatottat 3200Mhz -est,QVL listában benne volt. Hiába az új agesa bios,csak 2933Mhz -n megy. Tudom nem Samsung B-die. Samsung B drága, A Hynix ram olcsóbb, viszont nem tudja a 3200Mhz -t,de ha szerencséd van és a processzorba épített IMC jó akkor tudja az is.Mert valakinél ugyan az ram megy magasabb frekin,valakinél nem.Én csak az IMC -re tudok gondolni.
-
-
ViZion
félisten
Ryzen alaplapból mik a vállalhatók? Van már tapasztalat?
B350 nekem elég lenne, mATX lehetőleg, vagy ITX, de az nincs... pár USB 2-3 és 1× M.2 foglalat a vágyam, sok egyébre igény nincs. Lehessen kicsit tuningolni benne, de nem vagyok extrém tuningos. Mortar Artic szép, ASROCK AB350M Pro4 és az MSI B350M PRO-VDH is tetszik, ezeknél olcsóbbak elég hurkának néznek ki...
Mondjuk 9370-ről (@4,8 GHz) 1500X-re váltani nem sok értelme lehet, a fogyasztáson túl. Fallout 4, Witcher 3 és HotS, MWO a max, már nem dolgozok gépen, az nem szempont. -
Televan74
nagyúr
E-Type - Life
Love Message
Self Control
E-rotic - Max Don't Have Sex With Your Ex
Imperio - Return to Paradise
Fragma - You Are AliveRégi bulis nótáim! El kellene már mennem egy retro disco -ba.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ViZion
félisten
wayward pines
Nézte valaki? Érdekes sorozat. Első 5 részt túl kel élni, utána kiderül pár dolog és összeáll... Roppant érdekes.hackeeeee: uhh, de nagy király volt régen ATB...
-
Televan74
nagyúr
Retro sarok!
-
Apucy01
őstag
Elég guszta ez a lap...
-
Apucy01
őstag
Amelyik modulon nem Samsung B-DIE chip van az lutri vagy vagy se a gyári frekin de általában nem mennek
amin viszont ez a chip van azok 99% hogy mennek a gyári frekin.ezért kérdeztem a lidérctől tegnap hogy mit tudni a második lépcsős ryzsáról mikor várható? mert elviekben ezen is és a tuningolhatóságon is javitonak az AMD szerint.
Elvégre ő mégis amolyan bóltos lidérc tudnia kellene.
-
Televan74
nagyúr
Megjött az AGESA 1.0.0.6 bios a lapomhoz.Bármit állítottam csak nem megy a 3200Mhz.Marad 2993 -on.Szerintem a processzoromban lévő IMC nem képes többre.Lehet akármilyen frissítés.
-
Pickit3
aktív tag
-
stratova
veterán
Mi múlt nyáron rákaptunk a Carte d´Or fagyikra, egész jó ízeik is vannak (tiranisu, simlói, madártej) ha úgy tetszik az leve egy vegyes fagylalt, nem kell belőle sok és nem azt érzed, hogy vizet nyalsz.
Hmm remélem majd egyszer ha kipofozzuk a lakást újra bevezethető egy tartósabb HO, ma 3x altattam és vacsora vége felé is 3x kéretőzött hozzám a manó.
Állítólag a múlt héten végig 8-8:30-ig aludt, ami eddig elképzelhetetlen voltlegalábbis én túl korán keltem hétközben ahhoz, hogy ezt bebizonyosodni lássam.
-
ViZion
félisten
válasz
hackeeeee #8201 üzenetére
Jah, csak azt nem szeretik a gyerekek. És attól még az adag nagy, feleslegesen nagy. Kint fagyizóban dolgoztam, ott az is szempont volt, h ne érezzék úgy, h keveset kapnak a pénzükért, de másrészt ne legyen maradék (80% kelyheket csináltunk), mert az is negatív nyomot hagy a vendégben. Volt még sok érdekes szabály, amit itthon is tanítani kellene, mert pl. higiéniában a béka picsa alatt vagyunk a németekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Asztalos klub
- Mini PC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vírusirtó topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest