Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Máshol világvége előtt nincs akkora tumultus mint nálunk 3-4 napos ünnepen.
Rövid ideig voltam a budaörsi baumaxban. Ne tudd meg.
Azt se értem, hogy 4 napos ünnepre miért kell 2 heti élelmet felhalmozni. De, hogy egy barkácsba mit kell felvásárolni azt végképp.
Nem nem a melósról beszélek aki 4 napi anyagot megvett (mert melózni kellett).
Majd 3-4 napos zárva után a nyitás. Ahhh. Nyitás előtt 10-15 percel már lincshangulat volt, mert nem engedtük be az úri közönséget. A melós akkor se tolakodott.
Csak a jól fésült hányingerek, meg a pupmba szájú dzsipós hidrogénribanc. Meg persze a mamik. Mondjuk ők mindig sietnek és tolakodnak. Ami rendben is van. Hiszen a kaszás bármikor jöhet.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Azért az már mekkora szégyen, hogy 2016-ban játékos meg kicsit dolgozós gépre 2 magos procikat tesztelnek meg ajánlanak.
Ahogy én látom az amd procik alá a drága deszka felesleges. Ha amit használunk progi, játék használja a 2 + magot akkor dombon a tanya. Ha egy magot használ rángathatod te az a világ végéig.A proci beáll majd 20k körüli árra, de számoljunk most 23k-l 20 pénzért van hozzá lap is ha kell itx is.
Kerekitsünk felfele 45k. Ja hogy ennyiért intel nem ad 4 magos procit.
Szóval lehet itt fikázni az amd-t csak nem értem miért. A cégekre kéne rágyujtani a viskót meg a programozók kezét eltördelni, hogy még sok program mindig 1-2 magot használ 32 biten.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Több mint 10 éve terjed a több mag meg a 64 bit. Azóta nem sikerült megtanulni programozni a lidérceknek, meg optimalizálni és az amd kapja be. Valós. Ja várj.
Most azért várjuk a zent mert az egy szálon erősebb? Annak mi az értelme? Lassan ott tartunk, hogy 1 magos procik jönnek megint.
Az amd annyit azért tehetne (azon felül, hogy ösztönözhetné a kedves kiadókat, hogy ugyan már 4 magra legyenek fejlesztve a játékok, programok), hogy ha van a prociban vga azt dvga esetében is lehessen használni másra. Pl streamre, ahol van fizika akkor azt számolja vagy fözzön egy jó kávét.
A lapokat nem az amd csinálja. Lassan tényleg minden a prociban van. Meddig tart arra deszkát csinálni?
Amúgy meg igen az itx a jövő. Most már kis gépekből is lehet jó "gamer" gépeket csinálni. A mobák népszerűsége, a kártyás játékok népszerüsége az egekben. Azokon meg elrohangálna (lol, dota, kivéve a hots mert az sikerült egy magra csinálni).Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
[link] ez csúnyán oda tesz a 380-nak.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz customer114 #930 üzenetére
Szerintem az gyártói hiba. Nyilván a spór mindenek felet. Melegszik, meghal.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz customer114 #935 üzenetére
Spórolnak a nyákon a vrm-n a hütésen. Ergó behal. Nem varázslat ez.
Nyilván ha kicsit utána néznék valami mintát látnák mely cég mely kivetelű vga-i halnak meg. Biztosan találnák olyan céget akiknek a vga-i a szokásosnál több halált nem produkálnak a 270X esetében se.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz DiszNóÓl #941 üzenetére
Értem én. Nyilván minden vga tipusnál van egy bizonyos %-nyi elhalálozás. Ez kvázi törvényszerü.
Én is olvastam, hogy a 270-l ez magasabb. Itt csak az a kérdés, hogy ebből mennyi a sara a gyártóknak.
Lehet a gyartább minőségü vrm hibája. Lehet csak a hütés elégtelensége vagy bármi más amin a gyártók spóroltak. Jó lenne tudni, melyik cég melyik verziói haltak meg nagyobb arányban.Más. Micsoda trollkodás meg az RX480 hírének a topikjában. Jézus ereje. Nem akarom elhinni, hogy ennyi gyökér van a fórumon. Láttuk a táblázatot. Ha lehet hinni neki. Kapunk egy 380-390 közé eső vga-t. 380 árán és 50 wattal kevesebb fogyasztás. Ez annyira szar? Nem értik a népek, hogy ez nem az 1080 ellen versenyez? Nem lehet érteni, hogy a vga eladások többsége a középkategória környékén történik. Így arra kell kontcentrálni? Nem értik a népek, hogy ha minden igaz akkor 30-40k környékén lesz valamire való vga?
Sokat változott a ph (illetve azok szinvonala akik irogatnak).
Minden egyes amd-s cikk kommentjeinnél elszabadul a zöld a kék pokol. Embertelen.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kriszpontaz #1164 üzenetére
Nem hiszem. Az eu együtt is kevés kínához, indiához, usához képest minden szempontból. Egyedül az országoknak meg nincs esélye. Ezt lássuk be.
Az viszont biztos, hogy újra kell gondolni az egészet.
Mert jelen állapotában nem jó.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kriszpontaz #1167 üzenetére
Nézd ez az ország nem az eu miatt nem tart sehol. Érdekes, hogy a szlovákok, szlovénok, románok haladnak. Mi meg nem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz kriszpontaz #1170 üzenetére
Ezt nem csak te vetted észre hanem a társadalom 90%-a. A maradék 10 meg gazdagabb mit valaha.
Minden politika nélkül. Ami itthon megy a vicc. Lopás, rablás, pénzek elherdálása stb-stb. Minden szinten, minden kormánynál. Lásd visszamenőleg az autópálya építéseket, traffikokat, stadionokat.
Az ismerőseim 90%-a annyit keres mint 20 éve. Csak ugye az árak nincsenek ezzel öszhangban.
Nyugati árakat fizetünk balkáni fizetésekből.
Láthatod 47k-ból meg lehet élni. Nézd a minimálbért. Még a csóróbb eu-s országokban is 2-2,5x magasabb a minimálbér. Úgy, hogy az árak egálban vannak. Na ez a baj.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz customer114 #1175 üzenetére
Szociólógiáról, gazdaságról, társadalomról lehet beszélni. Semmi politika vagy politikai jellegű nem volt a hsz-ben. De kösz.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #2045 üzenetére
5400-re játékot? Hááát. Évek óta az a szűk keresztmetszet.
Most a tipusokba ne menjünk bele.
De te tudod. Ha nincs baja az amd ssd-nek. Ha külhoni fórumokon nem írnak rosszat róla 20 pénzért a nagyobb jobb elve alapján azt venném. Az is olyan mint a ram, a vga. Lehet, hogy most épp nem kell, de a luser valahogy mindig belakja, kihasználja.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.