- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Apucy01 #7696 üzenetére
Kollégám ETH bányászásra adta a fejét, keres 570-es karikat, sehol nincs. Pár túlárazott 480 és 580 találtunk újat, 570-et nem... Szal. most fent vannak az árak, sok az előjegyzés, halom boltot végighívogatott. 2 hét és jönnek karik, szvsz azt várd meg, mit mutatnak árban.
-
myckey
veterán
BAJNOK CSAPAT BAJNOK CSAPAT
HALA REAL HALA MADRID
CAMPEONES
-
Beretvás
veterán
na hol a vééén bolhás kobold??
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekünk ez van. Plusz most kapott a kormányra egy kis távirányítót, és azzal megy.
Ami gond, hogy a bluetooth csak úgy megy, hogy telefonnal párosíthatod, a fejegységgel nem tudsz eszközt keresni.
Van 1-2 gyerekbetegsége, de egész jó. Ebben nincs magyar menü, mert sógor benézte. -
ViZion
félisten
válasz
hackeeeee #7689 üzenetére
linket kérnék.
Kertkaput is meg kellene csinálni távirányítósra... az is sok píz. Jövő héten jön a konyhabútor, bepattintják (ez egy fél napos szopást jelent...), majd a burkoló becsempézi, szilózza, miegymás. Utána főzőlap, valamikor sütő. Majd ha eladom a Nexiát, abból szigetelés... mozgalmas nyár lesz, megint látom, h nem marad della, októberben fűtésre úgy kell majd tarhálni.
BG-n is szar a szűrés, mikor jeleztem nekik, nem is értette aniggerkynai, h miről beszélek. Ali még ennél is szarabb egy-két fokkal, igazán nem is értem, h lehet ezt használni, mitől piacvezető. -
ViZion
félisten
válasz
Malibutomi #7683 üzenetére
Ford 6000 CD vagy ilyesmi, Focus MK I-be.
Ami CD váltós, azt át lehet alakítani USB-re, mondjuk úgy is drága lesz a vége, majdnem mindegy, Kínaiból milyet merjek megvenni? 2 din, taccs, USB, rádió, kamera in, ha később bővíteném.
-
ViZion
félisten
válasz
Pickit3 #7681 üzenetére
Élsz, szal nincs baj. Azért ilyesmire megbaCChatják a céget, nem véletlenül vannak előírások, nem lehet kötözni mindent, ahogy teCCik.
Autóba nézek 2 din fejegységet... 1 Dinre átalakító postával majd 6 k lenne. Használt 2 din ford CD-s egység 16k, Legolcsóbb 2 din az sony itthon, olyan 30k. Vagy van bármilyen kínai, amire kamera is köthető, BT meg minden, csak a paramétereiről semmit nem tudni, ezek 11k-17k-22k és felfelé mennek.
-
Pickit3
aktív tag
Ma reggel a műszak kezdetekor volt egy szexuális élményem, megb@szott az áram. 157kw-os villanymotor gerjesztését kötöttem volna ki amikor a gerjesztés szabályzó kiküldte az idegen feszültséget. 3 oldalról kap betápot az a nyomorék szabályzó és mind a 3-mat lenyomtam csak a homár külsős cég belegányolt egy kis idegen feszültséget amiről nem tudtunk. 2óra hosszáig még zsibbadt a kezem meg szomjasabb voltam az átlagnál, fejfájás, néha szorító érzés. Rohadtul kár volt erőltetni tovább a mai napot.
-
ViZion
félisten
válasz
Malibutomi #7676 üzenetére
Fogok én addig élni, h ez kész legyen?
-
Malibutomi
nagyúr
-
ViZion
félisten
Péntek esti dubstep [link][link]
Céges vacsi megvolt, jön sok meló, csak legyen aki csinálja... fakjeah. Kollégával néha úgy érezzük, h kicsi a cég mögöttünk... vagy a meló túl sok, de a határidőkkel bajban vagyunk erősen, szakemberhiány van, meg a gépekre is kellene herdálni, de az ugye mindig elmarad. Helló magyarország
-
Televan74
nagyúr
[link]
-ezzel mára kész is vagyok,húzok játszani.
-
Televan74
nagyúr
Retro est pikánsan fűszerezve! Egyes korosztályoknak felkavaró lehet 16-60 kör közöttiek bátran nézhetik!
Storm DJs and Modern Talking - You're my heart, you're my soul
Modern Talking - Brother Louie.(Unofficial Video.( Remix-2014)
És egy vörös! Gyuri komának! Cheri Cheri Lady - Storm DJs & Modern Talking
-
Gyuri27
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
stratova #7657 üzenetére
Jajaja. Pont agyalok rajta, hogy lehet tesóméknak kéne építeni egyet.
De, agyalok rajta, hogy lehet fognak kapni egy belépő Ryzen vasat, csak, hogy tudja barátkozni ezzel az egésszel. Csak, a legkisebb proci is drága még a Ryzen-ből, ehhez képest a 4560 ugye bezsákolható ~20k körül, ami nem rossz vétel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #7655 üzenetére
Ez tiszta sor.. De főként azok, akiknek még régi 960-965-jük sem volt.
Én tisztában vagyok azzal, hogy ha meghajtom, akkor a Skylake is fogyaszt, vígan benyal 100W felett, de ez van. Ha hajtva van, ezzel jár. Most hikomat üzemben megy, kb. passzívban is elmenne lassan.
Ok, so sorry, attól függ melyiket nézzük!
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #7653 üzenetére
Majd kiderül.. Még mindig nincsenek árak, szal..
Jó hát a fogyasztás..A mostani R9 is vígan 100 felett jár...
Ó, hát hogyne, a 32 szálas procihoz vajon lesz hűtő?
Öhm, tuning mellett, hát ott a Ryzen sem épp 95W-t termel.. szal hő már ott is van bőven, szal ez már részletkérdés.
Mint említettem korábban, a HEDT-nél nem volt gond a pasztával eddig. Talán itt sem lesz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
hackeeeee #7652 üzenetére
LOL
Új foglalat meg intel. Olcsó nem is lehet.
Erre adnak hozzá egy nem olcsó 4 magot (amd-nél ennyiért 6 van). Meg 110 wattot eszik majd. Remélhetőleg valami takonnyal, hogy hűtőt is kelljen venni rá. De ha épp nem akkor is tuningnál nem mindegy, hogy mennyi áramot kell hűteni. Szal ja. Telitalálat. Intelnek nem fussa. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #7647 üzenetére
Össze vissza lesz keverve az i5-i7 széria, hála ennek, hogy már az is epenisz méretet fog jelenteni, hogy "hány magos" a géped.. Nagyjából mint sok évvel ezelőtt amikor megjelent az s1366 annak idején.
De, ezt az egészet már kibeszéltük nagyjából 3 hónappal ezelőtt, amikor felröppentek a pletykák a 7740K-ről is a 7640K-ról.. Sőt akkoriban még volt pletyka K-s i3-ról is..
-
ViZion
félisten
érdekes... [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
stratova #7641 üzenetére
Nem nagyon tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz.. Árban ezek is már horror áron lesznek, ez szinte tuti.
A Ryzen előnye főként a 44 pci-e sín, lényegében az indenhol meglesz, ami bizony nem rossz. De szerintem ott is el fog szállni az ár..
Na meg azért ott is már van TDP nem kevés.
-
-
Gyuri27
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #7629 üzenetére
A semmi erősen szubjektív, mert lényegében duplázódnak a magok/szálak, és így tovább.
Plusz elvileg megy a markegint, hogy elvileg jobb lesz a hőátadás, de ez majd kiderül.
Az árakról nincs infó, de mivel HEDT lesz, tuti, hogy drágább lesz, mint az 1800x. Persze itt az a kérdés, hogy kinek van kedve szenvedni, és kinek nincs. Gondolok itt pl. a CCX-re.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
Igen, arra gondoltam. Teleraktam turret-el, meg pár akna, de a kaput örökké nyitva hagyják, valakit bántani fogok ezért. Másik, h embereknek mondani kell, mit csináljanak... bakker, erre nincs időm, még a lootolást is utálom, miért nem jön vki kipucolni a megtisztított bázisokat?
Pickit3: nagy hiba volt, meghívhattál volna egy kávéra!
-
Pickit3
aktív tag
Na túl vagyok egy hosszabb úton (vevőtalálkozó), Kistelek-Gárdony (Velencei-tó). ViZion keresztül mentem a városotokon is, de odafele nem volt időm beköszönni, visszafele meg türelmem ugyanis Tázlár-Majsa között annyira rossz volt az út, hogy inkább Kecskemétnek mentem. Az Ignis fogyasztása ezen a hosszú úton meg lement 6-ról 5literre
(sosem evett ilyen keveset) pedig 100-on 3000-et forgott a motor.
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
Belekezdtem a Fallout 4-be is, vanilla, modok nélkül. Bakker. Szép nagy a map, marha nagy a város -és még csak a szélét karcoltam. Van pár dolog, amiért kár volt, kihagytam volna, de evvan. STALKER csak máshogy, de a feeling ott van, a wasteland ua. nagyon kellemes. 22 óra, kis területen már átfésülve minden. Faluban gyűlnek a népek, készülök a raider rohamra (hint jöhet, h kb. mikor csapnak le...) Fain.
-
Beretvás
veterán
meg is jött a win7 kulcs..
és aktiválta is a meglévö "nem" virágbolti rendszerem.. hol lehet lecsekkolni ténylegesen mi a szitu a winnel?
ááááá..
de amugy nem volt erre valami webes felület?
-
Televan74
nagyúr
válasz
Malibutomi #7600 üzenetére
Úgy emlékszem amikor a notebookot telepíttettem már így csináltam.Remélem holnap megjön a kulcs és akkor lesz friss telepítés.Utána pontosan megmondom.
(#7601) Beretvás Csak nem schawo -tól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest