- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ennyit már rég szivtam mint az utóbbi 3 napban a ruterrel..... kellet ez nekem??? sehogy sem akart müködni a torrent...
-
Beretvás
veterán
mi ez a nagy pangás?? há igy kell csinálnie?
-
stratova
veterán
válasz
Gyuri27 #10038 üzenetére
BedtimestoriesON
Bár kend volt olyan szíves és felajánlotta, hogy jó pénz fejében leveszi a rontást, tegnap még kibekkeltem, hogy a betontömbnek érzett orrom alváskompatibilis legyen (ami ellen a propolisz, 2 fajta gyógycsepp, orrcsepp, tantum verde nem hatott). Kikommandóztam a kamrába HAGYMÁT pucolni.Igaz asszonyka ábrázata sem volt semmi, amikor kettőkor benézett a konyhába, hogy mégis mit keresek ott.
- Hagymázol?!
- (két rágás között) Ja. Te vöröset vagy zöldet kérsz?
Hint: légúttisztitásban (is) vörös a nyerő.Csak ettől a frissen felírt gyógyszerttől, ne köhögnék úgy mint a fakutya... csak ÉJJEL...
A kölyök lassan az egész "mókának" ezt üzeni:
kép link
Kár hogy közben fenemód lefogyott a lelkem :/ -
Televan74
nagyúr
A gyártók 5-20$ emelnek a közép és csúcs kártyák árán,a bányászatra hivatkozva(talán a PUBG is belejátszik), de szerintem az űrt betöltendően a kis kártyák árai is emelkedni fognak. [link]
-
Beretvás
veterán
probáltam aktiv lenni FX be kitudja milyen késztetésböl de kezdek kiégni..
megint félnek a betüktöl az emberek.. szerintem az összefoglaloval lehet a baj... tutira Tünde betükkel irodott..
-
Televan74
nagyúr
Nem rossz deszka.Nekem nem kell,én mindig ATX méretben gondolkodom.
-
Televan74
nagyúr
Ma rendeltem két Wingboost2 ventilátort még.Olcsó volt és van egy ingyenes szállításom a Merlinnél. 6db Wingboost2 lesz a gépben.
-
ViZion
félisten
Kreatív játék .hu kupon, elvileg nem névre szóló:
Fogadd szeretettel Újévi 10% értékű kedvezmény kuponunkat, melyet 10.000 Ft-os vásárlás felett, 2018. január 31-ig tudsz beváltani webáruházunkban
az alábbi kuponkód megadásával:10%KEDVEZMENY201801
-
Televan74
nagyúr
Be akartam tenni néhány nagyit is bikiniben,de nem égetem ki a társaság retináját.
-
Habugi
addikt
válasz
Beretvás #10061 üzenetére
..
..
@Copfos:
Nézd a szemét vazze, ő az a fajta aki akkor indul el igazán amikor a többiek már kezdenék behúzni a féket.
Nincs gusztustalan piercingje sehol, nincs rajta túltolt vakolat sem shemmi, ilyen szarságokra nincs szüksége mert vele van a természet ereje, ragadozó!!!
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz
ViZion #10043 üzenetére
Ezért kell Ryzent venni,ott pőrén azt kapod amiért fizettél.
Most nem mondom azt hogy a sznob énem nem gondolkodott el a 8600K -n,de az ára és a kupak alatti pasztázás miatt kimarad. Inkább várom az új Ryzenneket.Ha tényleg igazak a pletykák és lesz +500 - 600Mhz,normális memória támogatás, nem kell mem oc, csak tudja a 3200Mhz -t.Engem akkor kilóra megvetek.VGA -t meg egyenlőre jegelem.Jól lesz a 1080 egy darabig főleg fullhd -n,csak túl kell magam tennem azon a tényen,hogy a next gen Nvidia +20-30% hoz a konyhára.De szeretnék látni már egy középkategóriás volta/ampere tesztet.
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #10040 üzenetére
Olvasgattam. Elvileg átlag usernél nem lesz gond (játékok pl.), de server téren szopóág... Mindegy is, amig arany áron vannak az intel deszkák. Most mindenki be van izgulva, mert az új penya meg a kór3 milyen jó, olcsó. De 40 k lap kell egy 30 k procihoz? Vagy csak nekem beteg dolog ez? 15-25k lapba 25-50k proci az OK, de nemá'hogy fordítva.
-
Apucy01
őstag
urak!
használ itt valaki digi net mellé rutert?
-
Gyuri27
félisten
[link] azaz amiért sose veszünk gyintelt.
-
Televan74
nagyúr
Ez van mikor nem csak a hardvereken jár az agyam! Ezektől Hard verem!
-
Beretvás
veterán
esti muzsika...
-
ViZion
félisten
-
Televan74
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz
Beretvás #10016 üzenetére
Erre Yoda csak ennyit mondana..
Btw, a hülye beteg állat
magyarmádzsár szinkronosok.., hogy egy meleg disznósz@rr@al vastagon kikent rozsdás vaslapáttal csapkodná őket hátba a Tolnai kádas rém.., ilyen a karakter eredeti hangmagassága: [link](#10017) Gyuri27:
BUÉK!
Egész évben tartson boldogshágban s békesshégben a Windows Update..!
-
Habugi
addikt
Elmentek a fenébe.., már tudom miért holocsuklottam végig a tegnapot..!
@Orrmány
"valami nV-t, sztem 1030-at.."
Zajos tücsök?! Kizárt..
Btw.., egyelőre nem tervezek zöldülni, a második Adrenalin hatására egy qrva év után újra tudok zongorázni a 390X-en, lett alulfesz/OC, menthető profilok, még a hintaló összetettségű OSD-vel is kibékültem.
Ezzel kikerültek a gödörből nálam, meglátjuk mit hoz az idei, azaz a 16. Radeonos évem..
-
ViZion
félisten
Nah, In the Flesh-nek van új évada, gyűröm. [link]
Kicsit kevésbé pörgős trailer: [link]
Röviden-tömören: zombis dráma. Feltámadtak, ennyi. Nem terjed harapással meg ilyesmi, nincsenek újabbak, nem terjed, nem járvány. Egy éjjel hopp, kipattantak a friss halottak a földből. 2 évig háború volt, mert agyatlan zombik embert ettek, mert az agyaktól jobban lettek. Lett gyógymód, amitől emberibbek, de lassan hat és naponta tolni kell. Inkább társadalmi dráma ez, de frankón felépítve, néhol kicsit lassan történnek a dolgok, de amúgy király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged