Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz Beretvás #2096 üzenetére
Neked? Bele váglak a napba ha nem tudod hol a helyed kicsi padavan troll.
Rendelnem kellett rögzítő keretet. Az egyik kis bütyök megadta magát. Ok nem fiatal a lap. De nem is volt sürün leszedve a hűtő. Évi 1-2. Persze a szállítás ide az isten háta mögé drágább mint a cucc.
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
-
Apucy01
őstag
Uraim az OSH kolléga hová tünt, csak nem valami baj történt a holomátrixával?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
SSD(AMD R3 240GB) és a 1TB HDD( WD 2.5" Black) kifizetve. Remélem a héten még megérkezik.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Televan74 #2088 üzenetére
Csináltam egy ilyen összehasonlítást mert ott megvan a 390X is. A 390 az Én volt 390, max Valid eredménye, a 390X-es pedig Hablatyié.
Thx! Amúgy még egy pici szerintem van benne.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hátez?!?!?!?!?! - FB videó...
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Apucy01
őstag
válasz hackeeeee #2080 üzenetére
De érted mondjuk azon töröm a fejem hogy veszek egy 240gb ssd t a játékoknak ha igy haladunk nem kell neki sok idő, rá megy 2 játék kb az ssd re és off...
A doom is attól a 11gb től szebb lett vagy uj fegyverek lettek benne vagy uj pályák?
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
válasz hackeeeee #2078 üzenetére
Hmmm nem is tudom én ezt várom sniper ghost warrior 3 ahogy néztem rólla videót igen csak ott lesz akkor ez is mekkora lesz? 200gb?
nem az a baj hogy ilyen nagyok hanem akkor lennének megcsinálva rendesen, nem 10 gb os javitásokat csinálni hozzájuk. amit te is mutadtál itt valamelyik nap a doom 16gb os javitás. kicsit sok.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Gears 4 ~80GB..
Véleményem szubjektív...
-
Apucy01
őstag
azt a mindenit....
Quantum.Break.COMPLETE 104.63 GB
hova már tisztelt játékfejlesztők...... ?ehhh mikor a medal of honor allied assault 2 db cd volt és azta mekkora játék... most meg...
-
ViZion
félisten
-
Televan74
nagyúr
Egy kis édes harmónia. [link].
És még néhány régi kedvenc!
Eric Prydz - Call On Me
Benny Benassi - 'Satisfaction'
Alex Gaudino & Shena - Watch OutKellemes napot!
-
Televan74
nagyúr
Egy kis éjszakai zene!
Andreea Banica "Love in Brasil" [HD]Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz hackeeeee #2061 üzenetére
Az a R7 -s széria volt.
Az R3 -as szériát már más gyúrja. Az AMD ezúttal titokzatos volt a termékek gyártójáról, de némi utánajárással kiderült, hogy az SSD-ket a Galt Advanced Technology készíti. Utóbbi cég elsődlegesen az OEM-piacon aktív, így a végfelhasználói, mondhatni dobozos piacra saját néven nem is szánnak egyetlen SSD-t sem. Ugyanakkor közvetlenül részei ennek a szegmensnek is, mivel az AMD-n kívül számos más cég is használ Galt által gyártott SSD-ket, példaként említve a Crucialt és a Plextort.
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #2055 üzenetére
Majd kiderül.Szerintem átlagfelhasználás során nem fogok nagy különbséget észre venni. Op. rendszer és néhány felhasználói program lesz rajta.Maximum nem fogok bench eredményeket virítani vele.
De akkor ott lesz az érzés hogy AMD power!
Most már csak a cpu + alap párosnak kell jövőre befutnia,abba kerül majd radeon memória,piros fekete házat keresek.És az isten se mossa le rólam hogy szeretem az AMD -t!Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz Televan74 #2045 üzenetére
5400-re játékot? Hááát. Évek óta az a szűk keresztmetszet.
Most a tipusokba ne menjünk bele.
De te tudod. Ha nincs baja az amd ssd-nek. Ha külhoni fórumokon nem írnak rosszat róla 20 pénzért a nagyobb jobb elve alapján azt venném. Az is olyan mint a ram, a vga. Lehet, hogy most épp nem kell, de a luser valahogy mindig belakja, kihasználja.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #2039 üzenetére
Vegyek AMD R3 240GB SSD -t 19.700 Ft -ért vagy inkább maradjak a már általam is is...is...ismert Kingston HyperX Savage 120GB SSD -t 17.600Ft -ért. Mondjuk nekem szigorúan csak op. rend. és kisebb felhasználói program tárolásra kellene az ssd.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
piros reggeltet
-
hackeeeee
Jómunkásember
Húdekoránvan.
Nademajd, holnap.. Jók legyetek.
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
Banana brains, you're the apple of my eye
Stay with me tonight
'Cause I'm having the best time of my lifekis esti die Antwoord
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Pickit3
aktív tag
Itthoni szokásos tunyulás... Semmi haverokkal bulizás és/vagy csajkeresés. Bár van/volt valami barátnőféleség, de olyan ritkán látom... utoljára nyáron vittem el valahova és qvára szégyellem magam emiatt, hogy elhanyagolom. Nem akarok a délutáni maszekos főnökkel kib@szni, mert most nagy szüksége van rám, de max 2hét múlva elküldöm a francba, hogy jóval több időm legyen és a munkahelyen megpróbálok valami fizuemelést kérni amire állítólag nagy esély van. Nem akarom a fiatalságomat eldolgozni, eddig azt értem el, hogy a kiszemeltem és a barátaim mentek a levesbe. Szóval most egy kis depi van, de összeszedem magam és élvezem a fiatalságot. Nah ez jól esett kiírni magamból.
-
Televan74
nagyúr
Bammeg nekem 2 éve 80.000 Ft -al lépett le valaki.Másfél éve folyik a nyomozás, eddig ügyegyesítés volt, most meg átkerült az anyag a területileg illetékes hatósághoz.És ők csak nyomoznak az illető után,ha meg lesz akkor majd nekem kell polgári peres úton visszaszereznem a pénzt.Ha tudom.
Más téma:
Több mára nincs!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #2023 üzenetére
Ismerősnél volt anno betörés, baltát az ágyon hagyták, lakás feltúrva, de kb. semmit nem tudtak elvinni. Rendőrök szerint örüljenek, h ennyivel megúszták, etc. etc... Megpróbálták lebeszélni a feljelentésről is, mert nem lesznek meg, stb, nagy duma.
Ba'meg, akkor ha rendőrbá nincs otthon és bemegyek hozzá, nem viszek el semmit, csak alszok egyet, főzök egy kávét és csá. Az nem lenne baj ugye? Szal. amíg nem velük történik, addig nem bűntény. Ha a fia bicója lett volna, akkor meg a kiskorú biztos "elesik" párszor, mire beérnek a rendőrségre.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre nem lehet mit mondani.. Végülis, magántulajdon eltulajdonítása nem bűn..
Ez már tényleg gáz.. Nem kicsit.. nagyon.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Apucy01
őstag
Srácok én ezt várom nagyon deee kitudja mikor lesz
sniper ghost warrior 3
-
Televan74
nagyúr
A hibrid SSHD -ről írtam hogy nem az igazi. 256GB SSD + 2-3 TB HDD szerintem sokkal jobb.Csak most már megvárom az AM4 -es lapokat (M.2 PCIe 2280). De ha nagyon drága lesz, a lap és processzor kombo akkor átmegyek konzolosba( PS4 pro + PS VR)
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #2016 üzenetére
SSD-vel semmi baj nincs. Esetleg neked nem jó, a több millió usernek meg igen.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
És a nagy kedvenc! Napi 20-30 alkalommal biztos! Life is strange OST - "To All of You"
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #2000 üzenetére
Az volt még a paradicsom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest