Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Kezded kapizsgálni gondolom h miért hívtam fel külön a figyelmet az SSD-m PowerOn Count számlálójára és miért emeltem ki mellé, hogy óóó azok a régi szép FX melletti állandó OC-s idők..
460-ason még jó h szépen fut, Tesszelációban elég embereset lépett velük előre az AMD aminek megjegyzem ideje volt mert az NV-s címekben rendre ezzel voltak szivatva a Radeon tulajok..
Egyébként ha már itt tartunk, az összes Szennywörks effektet rakhatod Offra mert kukásak, továbbá ami még ennél is fontosabb, driverben a Witcher 3 profiljában állítsd be h a Tesszeláció ne Optimalizált legyen, hanem Manuál és max 8X..Göthös GCN 1.1-emnek ez pont ~20-22 FPS-t hozott anno W3-ban, cserébe a látványból nem buktam semmit, NV féle beágyazott szeretetcsomag, nem akarsz róla beszélni.
Ha van Hairworks ha nincs, Geralt haja van irreálisan szarrátesszelálva, csakúgy mint anno Crisis 2-ben a város alatti óceán, vagy Faullout 4-ben a Godrays effekt, kizárólag azért h Radeonokon szarul fusson.
Egyedül ezzel a Crimson/játék profil/manuál max 8X tesszelációval tudod ezt a fajta szivatást kikerülni NV-s címekben, vizuálisan érzékelhető hatása nincs, egyedül az FPS számlálón veszed észre.(#7945) hackeeeee:
Nekem sincs.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest