- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- GAI: Poor Volta...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Kezded kapizsgálni gondolom h miért hívtam fel külön a figyelmet az SSD-m PowerOn Count számlálójára és miért emeltem ki mellé, hogy óóó azok a régi szép FX melletti állandó OC-s idők..
460-ason még jó h szépen fut, Tesszelációban elég embereset lépett velük előre az AMD aminek megjegyzem ideje volt mert az NV-s címekben rendre ezzel voltak szivatva a Radeon tulajok..
Egyébként ha már itt tartunk, az összes Szennywörks effektet rakhatod Offra mert kukásak, továbbá ami még ennél is fontosabb, driverben a Witcher 3 profiljában állítsd be h a Tesszeláció ne Optimalizált legyen, hanem Manuál és max 8X..Göthös GCN 1.1-emnek ez pont ~20-22 FPS-t hozott anno W3-ban, cserébe a látványból nem buktam semmit, NV féle beágyazott szeretetcsomag, nem akarsz róla beszélni.
Ha van Hairworks ha nincs, Geralt haja van irreálisan szarrátesszelálva, csakúgy mint anno Crisis 2-ben a város alatti óceán, vagy Faullout 4-ben a Godrays effekt, kizárólag azért h Radeonokon szarul fusson.
Egyedül ezzel a Crimson/játék profil/manuál max 8X tesszelációval tudod ezt a fajta szivatást kikerülni NV-s címekben, vizuálisan érzékelhető hatása nincs, egyedül az FPS számlálón veszed észre.(#7945) hackeeeee:
Nekem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest