Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz DarthSun #73278 üzenetére

Nekem sem nagyon, esetleg egy FHD, és annyi.
    Az új gépem meg lazán vinne FHDben minden mai címet (amíg beérik 2GB VRAM-al XD )
    Tartalék gép jó és fontos dolog, de mint írtam sajnos nem mindig tehetem meg, hogy megtartom az előzőt, az ára is kell, na meg a hely is ... biztonságos megoldás, ha van annyi pénzed, hogy tudj venni bármikor másikat :D

BTW gondolkodom h eladjam-e a jelenlegit, vagy próbáljam meg eltenni valahová? Igazából már azzal h árulom, rengeteg hülyét vonzok magamhoz (hülyét kapok az apróktól topicban meséltem már erről - TLDR : jelenleg két komolyabb érdeklődő van a gépemre, mindkettő alkudni akar és ezután még részletben fizetni, ami nekem nem pálya) és néha elgondolom hogy az a pár tízezer ft ér-e ennyit, hgy akkor tartalék gép sincs? Mondjuk ugyanakkor meg VGAra nagyon kéne, mert arra már nem lesz plusz pénz, csak a mostani gép ára, meg esetleg mellé valamennyi. GTX950 OC szuper kártya, csak ma már kezd kevés lenni...
    Na meg a héten kihalt egy [VGA (GTX960) és egy billentyűzet is itthon, szóval nem baj ha van tartalék mindenből.
    Amúgy van még egy HD6850-es VGAm is ami tartaléknak tekinthető.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés