- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erer1000 #49483 üzenetére
Kedvenc oprendszerem máig is a Win98SE. Bravúros ahogy megoldották a DOS kompatibilitást egy már modern rendszerrel összekapcsolva. Nem kis feladat egy szegmentált memkezelést összehozni a magas XMS tartománnyal úgy hogy stabil is maradjon. Igen, stabil, ha jó vas van alatta. Még az UT2004 is fut egy erős komponensekből épített Win98 gépen. Egyedül az 512Mb ramkorlátot nem tudtam túllépni, a fellelhető varázsreceptekkel sem. De újjabb gépekre meg kiváló az XPSP3, 3GB ram felett meg a Win7. Win7 fölé nem is léptem, a Win10 felejtős már, esetleg lehet hogy a 8.1- el teszek egy próbát ha elkészül az AM3- as gépem.
Linuxokat is próbálgattam sokszor de mindíg akadt valami hardver ami nem ment alatta, a Puppy ígéretes de a hálózati kezelés nem teljesen ok, UTP- n megy, kisebb hibákkal, de a wifi csatolóimat nem ismeri. Nálam a sokat szidott Win a favorit, az a legjobb rendszer sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch