Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

válasz KROK640 #119252 üzenetére

Nekem kicsivel 2000 előtt volt pentium 2 266-osom meg a chaintech 6ltm lap, az volt használtan 20eft kereken a szomszéd faluból (biztos ennyi be volt). Videókártya volt többéle voodoo1 és később voodoo2. 2D-re meg S3 és AT3D. Internet sehol sem volt még, az később lett ISDN. Pentium3/celeron kimaradt teljesen.
    És persze mai napig meg is van a proci és a lap is. [link]
    Hangkártyát pedig 5x86-osból hoztam át SB vibra16c ISA. Codegen táppal, talán maxtor vincsivel. Hangkártyák sem érdekeltek, utána volt mindenféle CMI chippes, de volt használtan ingyen kapott dobozos gravis is amit emlékeim szerint oliverdának adtam el 7eft-ért....(isa hangkártya kinek kellene ;]..most meg... ) jönnek az emlékek le is állok gyorsan.
    Ekkor még érdekelt a tuning, az előd 5x86 160mhz is ismerős műve volt (azt a gépet elvitte a vargáné). Aztán persze nem is nagyon lehetett mit 266-oson húzni, 83mhz vagy mi volt az FSB amire emeltem de nem emlékszem rá pontosan hogy stabil volt-e azon.

Új hozzászólás Aktív témák