Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M0ng00se

őstag

válasz brabbitz #78915 üzenetére

közben eszembe jutott, hogy a 3 magos athlon konfig, amit anno 1,75V-tal üzemeltettem közel egy évig, az mai napig ott ketyeg egy ismerősöm gépépben egy AM3+ alaplappal egyetemben, igaz már csak alapórajelen.

A jó hír, hogy működik az alaplap amit vettem, Athlon procit behelyezve pöccre indult.
    A rossz hír pedig, hogy az FX8150 proci amit vettem a konfighoz nagy eséllyel döglött, nem adott képet a másik alaplapban.

egyébként ez már a sokadik döglött FX körülöttem. jó, a legelsőt talán én nyírtam ki azt bevállalom. aztán vettem kettőt még 2022 elején, abból az egyik már be sem kapcsolt, utána pedig egy ideig használtam egy 8320-at az egyébként jól bírta a tuningot, csak aztán átkerült egy ismerősömhöz, akinek a párja beszerelte a gépbe az új tápot, de szerencsétlenségére rákötötte a floppy csatit, a cpu fan csatlakozóra, és jó sokszor be is próbálta kapcsolni,(a táp leoldott egyből, de tápkábelt kihúzta, majd újra próbálta) annyira, hogy megégett a nyák és vitte a lap magával a procit:

meg most amit vettem, ez sem akar ketyegni... lehet az elmúlt 15 év overclock nem tett jót ezeknek a prociknak :DDD

most gondolkozom, hogy ebben a hónapban beszerzek valami procit overclock-kolni, tizesért mennek a 8 szálasak, de annyit sajnálok rá, viszont vannak fent phenom x6-ok is (jó drágán), azokat is megkergetném :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés