Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
válasz
brabbitz
üzenetére
közben eszembe jutott, hogy a 3 magos athlon konfig, amit anno 1,75V-tal üzemeltettem közel egy évig, az mai napig ott ketyeg egy ismerősöm gépépben egy AM3+ alaplappal egyetemben, igaz már csak alapórajelen.
A jó hír, hogy működik az alaplap amit vettem, Athlon procit behelyezve pöccre indult.
A rossz hír pedig, hogy az FX8150 proci amit vettem a konfighoz nagy eséllyel döglött, nem adott képet a másik alaplapban.egyébként ez már a sokadik döglött FX körülöttem. jó, a legelsőt talán én nyírtam ki azt bevállalom. aztán vettem kettőt még 2022 elején, abból az egyik már be sem kapcsolt, utána pedig egy ideig használtam egy 8320-at az egyébként jól bírta a tuningot, csak aztán átkerült egy ismerősömhöz, akinek a párja beszerelte a gépbe az új tápot, de szerencsétlenségére rákötötte a floppy csatit, a cpu fan csatlakozóra, és jó sokszor be is próbálta kapcsolni,(a táp leoldott egyből, de tápkábelt kihúzta, majd újra próbálta) annyira, hogy megégett a nyák és vitte a lap magával a procit:
meg most amit vettem, ez sem akar ketyegni... lehet az elmúlt 15 év overclock nem tett jót ezeknek a prociknak
most gondolkozom, hogy ebben a hónapban beszerzek valami procit overclock-kolni, tizesért mennek a 8 szálasak, de annyit sajnálok rá, viszont vannak fent phenom x6-ok is (jó drágán), azokat is megkergetném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Retro PCI-E videókártyák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest