- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Peaceliker #35898 üzenetére
Minden esetre a magok hőmérsékletét tuti szarul mutatja (Aida) mert 12-18C-ot mutat.Alapon 38C a cpu hőmérséklet.A h80 pedig 2.fokozaton.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #35883 üzenetére
OC-t mindig úgy kell, hogy ha megvan amin prime stb alatt stabil, akkor adsz neki egy lépcsőt és úgy használod. Így lesz 99.99% stabil.
-
pcguru23
aktív tag
Egy kérdés! Lenne egy FX 6300 amire ma dobtam egy H80-at!Tehát játékok alatt (crysis3 1óra) 50C-nál megáll a cpu hőmérséklet 1.28V mellett 4Ghz-en.Higyek az adatoknak vagy Fack?
-
Yutani
nagyúr
válasz
MaxxDamage #35895 üzenetére
Hát igen, de valahogy nem akaródzott a tápot is figyelembe venni, nem olyan régi, csak másfél éves, és eddig jól dolgozott. Volt olyan, hogy egyszerre 4 db HD 3850 kártyát kiszolgált és egy 3.5GHz / 1,55V Athlon II X4-et, ami terhelésen annyit fogyaszt, mint az alap FX-8350. Csak lehet, hogy az FX másképp terheli a tápot?
-
Yutani
nagyúr
válasz
MaxxDamage #35891 üzenetére
Van otthon egy Chieftec GPA-500 is, ami mondjuk egy nagy gagyiság, de majd megpróbálom azzal összehozni a konfigot. Dezz beleültette a bogarat a fülembe a táp problémával kapcsolatban...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lavidaloka #35892 üzenetére
ASUS M5A97 EVO R2.0 -nál én ezt a jelenséget nem tapasztalom / tapasztaltam még...
L
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Yutani #35890 üzenetére
Szerencsére nekem még Asus lappal nem volt gondom...de azt vettem észre hogy boot után a win7-nél amikor betöltenek a kis szines golyók akkor mindig meg akadnak de csak épp egy pillanatra kicsit....
Régebbi Asus lapomon M5A97-en is dettó ugyanez volt...
Gigánál soha...
-
Yutani
nagyúr
válasz
MaxxDamage #35866 üzenetére
Tegnap kicseréltem a procit, de nem indult el a gép. Kicseréltem a VGA-t is, akkor sem. Valszeg az 1-2 hetes vadi új Asus M5A99FX Pro 2.0 lap döglött be. Hét végén viszem gariba vissza. (Nem hiszem, hogy a Chieftec CTG-500P tápommal lenne baj.)
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
Oda magasabb fesz. kell.
Én eddig azt tapasztaltam hogy ha Prime95 és AIDA64 stabilitás teszt alatt is tartja az órajelet akkor oké. Tudom sokan most felröhögtök az AIDA-s teszt miatt de higgyétek el működik.(még akkor is ha nem fűt annyira)
A stabilitás teszt azonban még így sem garancia, érdemes az általad használt programokkal is tesztelni és addig emelni a feszt amíg stabil nem lesz. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Prime In Place + 1 lépcső. Ezt én mindig is így csináltam, az a tuti, mert órajelváltásnál érhetik meglepetések az embert...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
fatal1ty1984 #35885 üzenetére
Csak egy példa volt, de a tesztprogik értelmetlenek (számomra - alapjába véve)
L
-
kristof123
őstag
válasz
MaxxDamage #35884 üzenetére
"+ a húzástól élettartam csökkenés következzik be."
Bizony! Nem 20 évig megy majd a processzora, hanem csak 19 évig! : DD -
fatal1ty1984
őstag
válasz
MaxxDamage #35884 üzenetére
max akkor ha észnélkül csinája valaki vagy tiz évig akarja használni azt a procit
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Látod-látod... ezért vettem 8350-et ami alapból 4.0GHz-n megy és nincs vele semmi gond !
Húzogatni se kell... megy szépen minden !
(tesztprogram meg kit érdekel!?) nem bírom megérteni... mi szükség tesztprogramokat indítgatni.. Ja, hogy húztad!? (akkor kell, hogy lásd minden ok-e) , de semmit nem ér ha amire ténylegesen használod.... az meg meghal alatta... Pff. (vicces)+ a húzástól élettartam csökkenés következzik be.
(lassan járj, tovább élsz...) tudod !?na jóccakát !
L
-
Taifa Díaz
őstag
De utálom ezt
FX8320 4 GHz-en, 1.275 v-ra alulfeszelve, kitesztelve mindennel - IBT, Linx, Prime95, kutyafaxa -, atomstabil, elméletileg. A gyakorlatban egy versenyt nem tudok végigjátszani normálisan az F1 2013-ban, mert leáll a program, amíg meg nem adom a cpu-nak a következő lépcsőt, azaz 1.2875 V-ot. Codemasters again
-
miresz
veterán
válasz
kristof123 #35880 üzenetére
Az OC-s mérés sosem mérvadó,mert egy nem stabil OC-nál pl a minimum FPS-ek simán be eshetnek,ez által az átlag FPS is romlik. Multinál pedig szinte teljesen lehetetlen releváns mérést csinálni,mert ugyan abban a helyzetben nem tudsz egyszerre több processzort lemérni. Single-ben meg nem olyan mérvadó a proci nagg felbontás mellett. Pl. nekem a kisebbik gépen (AMD 5600K + HD 7850) A BF4 simán közel ugyan annyi FPS-el megy mint az FX-en.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
kristof123 #35880 üzenetére
kb ugyanennyi lenne a külömbség az intel javára
-
miresz
veterán
válasz
kristof123 #35842 üzenetére
Ez egy nagy határ f@s-t sem ér. Ez a lengyel oldal szeret ferdíteni rendesen,és nem ez az első eset.
-
FeRRaR1
őstag
Jelentem készen vagyok a végleges beállításokkal.
Profil 1:
CPU: 5 Ghz
RAM: 2133 Mhz CL11
NB: 2600 Mhz
HT:2600 MhzProfil 2:
CPU: 4,6 Ghz
RAM: 2133 Mhz CL11
NB: 2600 Mhz
HT:2600 MhzMehetnék tovább, de már a 4,6 Ghz is feleslegesen erős az esetek 99%-ban.
Procinak 5165 a Nagyon vége, NB, HT, Ram még menne valameddig.
Így ha nem meló miatt megy a gép, akkor profil 2.
Feszültségeket lehet hogy finomítom még, van bennük kis ráhagyás. -
Bali27
addikt
Na vasárnap meg lesz a 8320.. 6100 helyére.. és ilyen hűtővel...[Norvand] Szerintetek elég lesz? 6100-al simán elbirt..
Apropó 8320-at alulfeszelve lehget huzni? MErt ugye a 6100-am 1.200-án viszi a 3,8-at -
Taifa Díaz
őstag
válasz
atomanti19 #35870 üzenetére
Új gererációs coolere van, az alaplap hátoldalára kell fölszerelni, Kicsit szélesebb ház kell hozzá, de iszonyat jól hűt
-
Jester01
veterán
Asus lap akkor is szokott fagyni ha az LLC túl magasra van téve. Ráadásul ezt jellemzően kis terhelés alatt szereti elkövetni.
Amióta visszaraktam alapra, azóta atom stabil 4.4GHz-en, 24/7. up 64 days, 17:02
-
atomanti19
aktív tag
válasz
banderasz77 #35856 üzenetére
Core temp ne menjen 58-60°C felé. Feszt meg már kérdezted hozzá valamelyik topikban.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yutani #35865 üzenetére
Nálam is megfagyott tegnap (win7 -nél) Prime95 kikapcs után nem sokkal (screent még csináltam és azt követően..- alapon minden, nem volt húzva semmi.)
Ma meg akkor fagyott meg a gép mikor VGA Bios-t akartam Updatelni... Flash közbe megfagyott , mind2 esetben reset gomb volt a megoldás , én személy szerint Memóriára gyanakszom !
Mivel mikor a Corsair Vengeance KIT volt használatban, semmi ilyen problémám nem volt, peddig akkor agyonhúzva futott a Prime95 (CPU is 70c fok felett...)
L
-
Yutani
nagyúr
válasz
gyuszaa #35861 üzenetére
Megpróbálom egy másik kártyával és másik procival feléleszteni a konfigot.
A korábban vásárolt Geil ramon csináltam memtestet, hibátlannak bizonyult. Tegnap vettem Kingston ramot is, azzal még nem tudam kipróbálni.
Érdekes, hogy amikor az AIDA64-ben rátoltam a stress testet CPU+RAM együttesen, időnként kb. 3 másodperc után leállt hibajelzéssel. Újra elindítva jó, aztán megint nem, és csak akkor dobott hibaüzenetet, amikor CPU és RAM stress egyszerre volt bekapcsolva.
-
Maotun
őstag
-
wukodlak
aktív tag
Koszonom a segitseget.
-
gyuszaa
őstag
válasz
gyuszaa #35853 üzenetére
(#35859) Yutani
Megér egy kivizsgálást az is az biztos, elég sok panasz volt egy időben.De ahogy olvasom most csak félkonfigot cseréltél, érdekes. Mióta van meg a kártya? Az a baj, ez esetén is időnként léphet fel a probléma.
Alapjában kékhalál + képernyő elsötétedés esetén memória problémára gyanakodnék (ráadásul lapot is cseréltél már), memtestet futtattál?
-
wukodlak
aktív tag
Az ott felsorolt kartyak kozul melyik lenne okes a gepbe?,es a tap birna e mert par helyen olvastam hogy hajlsmosak melegedni egyrs peldanyok.bocs telorol vagyok es ugy eleg nehez linkelni.
-
crysis88
tag
válasz
wukodlak #35855 üzenetére
Lehet hogy én vagyok túl fáradt vagy csak simán nem tudom értelmezni , de mi a kérdés
?
(#35858) dudu5130 Azt tudom
vissza is néztem de hiába elolvasom nem értem mi a kérdés
Közben asszem rájöttem szerintem arra kíváncsi hogy az FX 6300 húzva elég-e az adott kártyákhoz , bar elég érdekesen van megfogalmazva
-
banderasz77
addikt
A tuning teszthez mennyi legyen a max. Load hőmérséklete a 6300-nak? Mit célszerű tartani? Esetleg milyen fesszel induljak el, ami tartósan még jónak mondható?
-
wukodlak
aktív tag
Erre valaki:35839
-
Sziasztok!
Valaki használ Thermalright True Spirit 120 M -et Fx83xx-on? Ha igen írja le a véleményét legyen olyan kedves.
Köszi
-
gyuszaa
őstag
válasz
Yutani #35818 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ahogy olvastam a problémádat úgy rajzolódott ki a sapphrie 7870 blackscreen hibája, és az adatlapodon is ez szerepel. Egy szállítmány hibás kerámia kondi csúszott be nekik, és ez okozza a problémát. Próbáld ki másik gépben is, de hosszan teszteled 3D-ben.
Mostanában már újabb revíziót árulnak. Garanciális? Honnan és mikor vetted?Az az asrock alaplap úgy sem ajánlott egy FX8××-hez.
(#35813) Ranagol78
Az a gigabyte kártya nem ajánlott r9 280x fronton. ( Olyan középtájtól nézelődj. ) -
MaxxDamage
félisten
válasz
crysis88 #35846 üzenetére
Én pl. azért vettem az FX-8350 -et mert 40k volt (3év nagyker gar.) (i5, i7 kb. a duplája...)
"elviekben" a többszálra épül a jövő (konzolokból kiindulva) és remélem évekig nem kell a konfighoz nyúlnom fejlesztés miatt !(még ha pl. 3év múlva nem is FHD / HD -ba tudok Gamelni pár gameval, hanem csak pl. ilyen 1280x1024 -be High-on , az a VGA miatt lessz elsősorban!) engem az sem zavar... , de ki hogy nézi !?
Gyorsan fejlődik a technika / hardver kínálat !
(ezt tudja mindenki)L
-
Bali27
addikt
válasz
MaxxDamage #35843 üzenetére
"FX8350 -et ilyen 5.0GHz -re érdemes felhúzni (észrevehető +telj.) amihez már a léghűtés nem elég.. min. vizes cucc needes ! (+pénz berúházás...)"
+ orosz felsőbb vezető apuka meg ilyesmi, mert itt már a direkt maghasadásra épülő tápokra kell bízni a dolgokat -
crysis88
tag
válasz
banderasz77 #35844 üzenetére
Létezik hogy az I5 4570 jobban teljesít BF4 alatt (ami elvileg kihasználja a 8 szálat) mint az FX 8350 ?
-I5 4570 3.2 Ghz 60-70,8 FPS
-FX 8350 4 Ghz 54-61,8 FPS -
lee56
őstag
válasz
Csak kicsit fura hogy egy 6-magos 6300-at megelőzzenek 2magos i3-ak (még ha haswellesek is), de azon kívül viszont nagyjából jónak tűnik.
-
banderasz77
addikt
válasz
Teljesen korrektnek tűnik a tábla...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
crysis88 #35841 üzenetére
Természetesen alapon, úgydöntöttem, hogy bőven elég mindenre a kerek 4.0GHz (tapasztalom is) + van a Turbo ami 4.2GHz , azzal a párszáz +MHz -vel amit rádobnék (OC) csak azt érem el, hogy sokat eszik (energy) és melegszik ! (nem is kicsit) , annyit nem ér az egész , + ha valakinek ilyen 4.0GHz -s FX nem elég az vegyen nagyobbat ! (mint FeRRaR1 kolléga.)
(ha keret is van rá persze) - mindenki tudja, hogy pl. FX8350 -et ilyen 5.0GHz -re érdemes felhúzni (észrevehető +telj.) amihez már a léghűtés nem elég.. min. vizes cucc needes ! (+pénz berúházás...)
Amondó vagyok, hogy egy 8320 felhúzva 4.0GHz -re vagy egy 8350 ami alapba 4.0GHz -n megy bőven elég mindenre ! (ezt sem használja ki az amire használjuk...) - nem teszt programokat kell futtatni hanem amire valójában veszi az ember !
(ennyi a lényeg...)
Énis berúháztam (2.ik) spéci cooler-ra a Mugen 4 -re , de minek is !? (megvan a + - légáramlás!)
kb. annyi a jó, hogy pl. Prime95 full test alatt max. 56c-57c fokra melegszik a CPU-m (bőven jó !)Sok sikert kívánok az FX + GTX770 pároshoz !
(nem fogsz csalódni!)L
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból szeretnék érdeklődni, hogy ERRŐL mit gondoltok?
-
crysis88
tag
válasz
MaxxDamage #35840 üzenetére
Na erre vártam hogy valaki tapasztalatból válaszoljon
, latom neked 8350 + GTX 770 van.
Köszönöm mesterAmúgy alapon használod a 8350-et?
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.A kinezett kartyak:sapphire toxic r9280x,asus dc2t r9280x,meg club3dr9280x royalking.esetleg ha meg kijon powercolor r9280x devil v. pcs+.Amihez menne:zalman z11+ haz,sharkoon wpm600-as tap,8 gb kingston hyperx blue 1600mhz,asus m5a97 r2.0,fx6300 4,2 ghzre tuningolva.tavaszal esedekes meg egy proci csere ezert is nem baj ha marad a vgaba meg tartalek.Egy fullhd monitor meg tv lenne rakotve es leginkabb jatek lenne.Elore is koszonom.Irtam másik topikba is még reggel,de semmi válasz,gondoltam hátha itt kapok.
-
-
lee56
őstag
válasz
kungzi #35836 üzenetére
Ez a legfiatalabb lap (alig fél éves) most szerintem az egész 9-es lapszériában, és nem csak a gigánál, ez persze erősen megnehezíti hogy sok embernek legyen.
De teszteknek azért illene lennie róla az igaz.
Egyébként ha jól szellőző házad van, és nem szorul meg a meleg levegő a VRM környékén, akkor ez annyira nem kulcskérdés ilyen kategóriás lapoknál szerintem.
-
lee56
őstag
válasz
Cseneles #35831 üzenetére
Hát igen, mivel a chip ugyanaz, csak a MHz-ek az eltérés így kis szerencse kérdése az egész. Ráadásul a gyárban sem mindíg válogatnak ám, ha túl sok lett a 4GHz-en gyárilag is stabil FX-8350-nek való, de nem fogy belőle annyi, akkor simán átcímkézhetik a következő szállítmányt és eladják mint 8320..
-
Ferike001
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #35830 üzenetére
Nem csak magórajelben van különbség a 270x és a 7870 között. Ott vannak a gyorsabb memóriák is. Amúgy olyan 10%al erősebb a 7870-nél viszont a 7870 erősebb a 7850-nél nem 10%-kal. Mondjuk ha olyan 11-2 ezer forintből meg lehetne oldani a cserét akkor az úgy már nem olyan rossz sztem.
-
Cseneles
őstag
válasz
dergander #35815 üzenetére
Először értelmezd amit irtam!
Én még nem láttam olyan FX8350-et ami stabil lett volna 4,5Ghz-n 1.3v-al viszot itt HG Kollégának az FX8320 az!
Tisztában vagyok vele hogy a 8350 jobban húzható de példány függő ez is kb kicsit hűvösebb a 8320nál és kb 100Mhz-el több a vége
-
atomanti19
aktív tag
válasz
banderasz77 #35823 üzenetére
Nagyon jó processzort kell kifognod és jó alaplapot is.Én csak magamat és Gyurma23kollégát tudom pédaként felhozni(más eredményeit nem ismerem). Nekünk ment stabilan 4.6 on a proci, meglepetésként neki Asrock 970 E3 lapban
4.5-4.4 nél nem megy többet a 6300-ak nagy többsége. De ez sem rossz eredmény!
Csak azt mondom ne igyál előre.... szvsz nem biztos hogy 4.4Ghz fölött is stabil lesz, főleg 24/7. 1.45V nál fölösleges neki több. Ha ennyivel nem képes a "négyhatra" akkor többel sem fogja tudni. Sok szerencsét!
-
kungzi
veterán
válasz
banderasz77 #35806 üzenetére
Annyi az ellenérv a giga lappal szemben, hogy nem ismeri fel a ramokat? Egy nem rég kijött lap csak felismeri a corsair vegeance ramomat. Lehet mégis giga lap lesz, legalább mondok majd róla véleményt. A full fekete dizájn nagyon bejön, meg kíváncsi vagyok erre a 8+2 digitális tápellátásra.
-
Ferike001
csendes tag
válasz
banderasz77 #35825 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Ferike001
csendes tag
Sziasztok!
Egy 4.3 Ghz-en járatott FX-6300 mellé jó lenne R9 270x 2GB OC. 7850 OC-t váltenék le vele. -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Na akkor jönnek már a specifikus kérdések. Mi az a vállalható fesz egy 6300-nak, ami 24/7-re vállalható tuninggal? A hűtéssel nem lehet gond, FD Core 3000 házba lesz ültetve (ami egyik legjobb szellőzésű ház) és egy Scythe Ashura fog ülni a tetején.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Peaceliker #35821 üzenetére
Na ez az, nem kapni sehol. Legalább is elfogadható áron. Most nyomozom.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló #35820 üzenetére
Nem akarlak, meggyőzni, csak egy B tervet szántam bedobni!
Ha megvan az EVO, írd meg a tapasztalatot! -
Hegyirabló
veterán
válasz
Peaceliker #35819 üzenetére
Ebben igazad van, de sajnos én meg ebben vagyok averziós.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló #35817 üzenetére
Ki lehet fogni garisat is...de egy minőségi coolerel nem lesz baj. Meg ezekre sok-sok év üzemidő van megadva, ha megnyekken majd (valszeg amúgy is gari időn túl), akkor cserélsz egy ventit rajta ócsóé...borda nem fog elromlani!
Én is ilyen garimániás vagyok, most mégis egy garitlan bq! hűtőm van, de nem bántam meg, fél ár alatt vettem. -
Yutani
nagyúr
válasz
MiklosSaS #35811 üzenetére
A sztori:
Volt egy Athlon II X4 640 konfigom: MSI 790FX, 4x1GB Geil Value DDR2-800 alappal. Ezt váltottam 2x2GB Geil Value DDR3-1600 + ASRock 970 Extreme 3 + FX-8350 cuccra. Kicseréltem a lap+CPU+RAM triót az oprendszer alatt (Win 7 32-bit), és az néhány újraindulás/driver telepítés után tök jól működött, tudtam benchmarkolni a procit, 3D teszteket is, mindent. Játszottam Starcraft II-vel is, semmi gond nem volt.
Aztán kb 2-3 nappal később minden egyes hidegindításnál elkezdett szarakodni, kékhalállal újraindult az OS, de egyszercsak jó lett. Próbáltam letiltani a magokat, emelni a RAM feszt, beállítani fix 1.4V-ra a CPU feszt, stb. Végül meguntam, vettem egy Asus M5A99FX Pro 2.0 alaplapot. Ezzel tovább csinálta a hülyeséget, néha ment. Végül aztán sehogy nem indult el a régi Win, így feltettem egy 64 bites Win 7-et. Feltelepült gond nélkül, feltettem a Starctaft II-t, játszottam, majd játék közben elsötétült a képernyő, a hang beakadt, ennyi. Adtam a RAM-nak magasabb feszt ebben a lapban is, a CR-t beállítottam 2-ra, de újra és újra fejreállt. Tegnap aztán eljutott oda, hogy 4 modul letiltásával kb. 1,5 óra Starcraft II után megint fekete kép, hang beakad, gép kikapcs, és többet nem si indult el.
Ma átrakom a gépbe a régi Athlon II X4 procit is, hogy ki tudjam szűrni, ha az FX-szel van-e gond. Azért gyanítom a proci hibát, mert ha kiveszem a ramokat, akkor sem sípol a memória hiánya miatt. Ezt pedig szerintem csinálnia kellene (tapasztalat).
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Peaceliker #35812 üzenetére
De erra adnak három év garit. Használtra is?
-
Ranagol78
csendes tag
Sziasztok!
Tudom nem itt a helye, de ide is bekérdeznék mint hozzáértőkhöz.
Egy ilyen konfigra szeretnék benevezni, mit szólnátok hozzá?
GIGABYTE GA-970A-UD3P
AMD FX-8350 4.00GHz AM3+ BOX
CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT
GIGABYTE GV-R928XOC-3GD R9 280X 3GB GDDR5 PCIE
WD 1TB Caviar Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1002FAEX
FSP Raider 550Win 8.1 el közepes tuning lenne max, szerintetek minden megfelelő?
A giga kártya csak szemléltetés nem hiszem hogy ez a márka lesz.
Játék és filmnézés a fő profil.Előre is köszi.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló #35805 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem jó, hanem új árából használtból sokkal jobbat kaphatsz!
De ahogy érzed, csak tanács, ha nem fogadod meg, még meg sem sértődök! -
Yutani
nagyúr
Srácok, volt már valakinek hibás FX procival dolga, amiből gariztatás lett?
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
banderasz77 #35808 üzenetére
Volt Gigabyte lapom is de inkább +1 Asus
-
kungzi
veterán
válasz
banderasz77 #35806 üzenetére
Lehet akkor maradok az asusnal
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Peaceliker #35803 üzenetére
Tudom, hogy vannak néhányan, akiknek averzióik vannak ezzel a hűtővel, de másik kéttucat meg azt mondja, hogy teljesen jó, még kis tuninghoz is, alaphasználathoz meg még inkább.
-
kungzi
veterán
Ó de jó. Most már végképp nem tudom melyik legyen
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hegyirabló #35782 üzenetére
Én a helyedben aprón néznék vmi használtat, ennek az árában kifoghatsz vmi komolyabbat is!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi