- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ombre85 #63754 üzenetére
Basszus nem tudom miért emlékeztem hirtelen 3.8Ghz-es alap órajelre
Akkor viszont vagy alapon vga csere előtt,vagy maximum 4.2 addig.De vga csere után mindenképp szeretném megnézni a végét is akár.380X a terv nem tudom mennyi kakaó kell majd alá.
benceman00: Igen nem sok futkozik belőlle -
pcguru23
aktív tag
válasz
benceman00 #63752 üzenetére
Amíg ez a vga van a gépemben addig hasonlóan 4-4.2 de 8350-el inkább 4Ghz lenne a vége.Ha meglessz a vga csere esetleg akkor próbálkoznék tovább addig felesleges lenne szerintem.
-
pcguru23
aktív tag
Sziasztok!Szeretnék hamarosan egy 8350-re beruházni,kérdésem az lenne hogy az adatlapomon lévő alaplapom jó lenne alá tuning mellett is?
-
pcguru23
aktív tag
válasz
banderasz77 #36189 üzenetére
1600-ról 1866?Semmi értelme különbséget nem fogsz észre venni.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
banderasz77 #36133 üzenetére
Játékok is lefutnak rajt fagyás nélkül?Mert azt még nem említetted.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
banderasz77 #35988 üzenetére
Amúgy én megnézném valami proci zaba játékkal is ezt a cpu-t!Pl: Crysis3 BF3 BF4 stb....csak azért mondom mert hallottam már olyat hogy a tuning után a teszt szépen lement de játékok alatt kifagyott a gép....elvileg ez álltalában fordítva van,ha teszt jó akkor játéknál se lessz bibi,de elő fordul az ellenkezője is.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
banderasz77 #35980 üzenetére
LOLL valami brutál jó darabot fogtál ki!!!
Az enyém 1.28V-on már nem viszi a 4.2-t.Kerek 1.30 kell neki a 4.2-höz.De ez.....állat!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
atomanti19 #35920 üzenetére
Feszt nem veszi vissza mivel az energia takarékos mód kilőve nálam!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Pancsermeste #35915 üzenetére
Hát nekem is elég!Sok értelmét nem látom tovább nyuzni egy procit se.Max teszt erejéig...de játékra feles... ott úgy is a kari fogja produkálni a + fpseket nem a proci
-
pcguru23
aktív tag
Én sem értem miért vannak annyira leszolva ezek a lapok...például nekem nagyon szépen lehet tuningolni egy Asrock 970 extreme3-ban 1.28v-4Ghz/1.30v-4.2Ghz amennyibe kerülnek annyit meg is érnek ezek a lapok.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Peaceliker #35898 üzenetére
Minden esetre a magok hőmérsékletét tuti szarul mutatja (Aida) mert 12-18C-ot mutat.Alapon 38C a cpu hőmérséklet.A h80 pedig 2.fokozaton.
-
pcguru23
aktív tag
Egy kérdés! Lenne egy FX 6300 amire ma dobtam egy H80-at!Tehát játékok alatt (crysis3 1óra) 50C-nál megáll a cpu hőmérséklet 1.28V mellett 4Ghz-en.Higyek az adatoknak vagy Fack?
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Zsivaagoo #34619 üzenetére
Csak hogy kicsit igazat adjak Tomkonak akár hiszed akár nem win8 alatt gyorsabbak az FX-ek!Kb 2hete használok win8-at win7ről és sokkal gyorsabb a rendszer.Amíg nem próbáltad nem kéne dönteni magadból a hülyeséget mert felesleges
Attól hogy te ezt meg azt hallotál a win8ról még nem azt jelenti hogy tudod is hogy milyen.Nem próbálod ki???Szerinted érdekel valakit?NEM.
-
pcguru23
aktív tag
+1 FSP Raider 550
-
pcguru23
aktív tag
válasz
- = Zk = - #34356 üzenetére
Hát akkor ha egész télen a gép mellet ülsz te tuti nem leszel beteg!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Walter_White #34277 üzenetére
Noctua D14-et csak ajánlani tudom!
Volt ilyen hütőm mai napig vissza sírom!Halk és még is kiváló a teljesítménye!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
BomiBoogie #34236 üzenetére
Vélemények a hőmérsékletről?40-42C között mozog alapon egy Artic Freezer 13-mal
Bf3 alatt 53C-nál megállt a magok pedig 30-32C-nál..
-
-
pcguru23
aktív tag
Üdv.Egy kérdés!Elkezdtem mostanában játék közben szörnyűen akadni szaggatni nem tudom talán a procival van valami?Vga kihasználtságom is nagyon ingadozik (6950) pedig nem kéne szerintem!Cpuzban ezt vettem észre a multi szorzónál ez oké?[link]
-
pcguru23
aktív tag
Jókis cuccok ezek a procik akárki akármit mond!
Lehet teljesítményben még nincsenek intel "szinten" de intel árban sem!
-
pcguru23
aktív tag
Amúgy ez az energia takarékos mod bezavarhat?Crysis2ben nagyon szarul hajtotta ki a vgam 50-60%ban ment a gpu....
-
pcguru23
aktív tag
Üdv!Egy Fx 8150 tulaja lettem egyenlöre sajnos a zúgó gyári hütövel...
A lényeg a biosban mit érdemes kikapcsolni illetve bekapcsolni?A cpu feszt hagyam auton,vagy löjjek neki egy állandó feszt és ha igen az kb menyi lenne?Egy asrock extreme4 970 lapban szuperál!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR