- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #35883 üzenetére
OC-t mindig úgy kell, hogy ha megvan amin prime stb alatt stabil, akkor adsz neki egy lépcsőt és úgy használod. Így lesz 99.99% stabil.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
Oda magasabb fesz. kell.
Én eddig azt tapasztaltam hogy ha Prime95 és AIDA64 stabilitás teszt alatt is tartja az órajelet akkor oké. Tudom sokan most felröhögtök az AIDA-s teszt miatt de higgyétek el működik.(még akkor is ha nem fűt annyira)
A stabilitás teszt azonban még így sem garancia, érdemes az általad használt programokkal is tesztelni és addig emelni a feszt amíg stabil nem lesz. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Prime In Place + 1 lépcső. Ezt én mindig is így csináltam, az a tuti, mert órajelváltásnál érhetik meglepetések az embert...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Látod-látod... ezért vettem 8350-et ami alapból 4.0GHz-n megy és nincs vele semmi gond !
Húzogatni se kell... megy szépen minden !
(tesztprogram meg kit érdekel!?) nem bírom megérteni... mi szükség tesztprogramokat indítgatni.. Ja, hogy húztad!? (akkor kell, hogy lásd minden ok-e) , de semmit nem ér ha amire ténylegesen használod.... az meg meghal alatta... Pff. (vicces)+ a húzástól élettartam csökkenés következzik be.
(lassan járj, tovább élsz...) tudod !?na jóccakát !
L
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest