Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S_x96x_S #6821 üzenetére
Én is elgondolkoztam egy 5950X-es új gépen.
Ki is néztem ezt a gépet: https://www.youtube.com/watch?v=vAIzTq9t_a8Azt jól értem, hogy az új AMD processzor generációnál a léghűtés kiesik a magasabb fogyasztás miatt? Szerintem az egy fontos szempontos az otthoni felhasználásnál. Az mennyire jelezhető előre, hogy a ZEN4 mennyivel több hőt fog majd termelni?
A legnagyobb általam ismert léghűtésnek a Noctua NH-D15-nek a TDP-je 220W ha jól értem. Az sem világos, ha csökkentik a csíkszélességet, akkor nem kéne csökkenni a fogyasztásnak is? Miért az a trend a GPU-nál is, meg CPU-nál is, hogy egyre többet fogyasztanak? Lassan 1 kW-os tápegységek kellenek a gépekenek.
pl. a gép Inteles testvére, a 12900K-ra építő konfigot már eleve vizessel rakta össze, tizen valahány ventillátorral: https://www.youtube.com/watch?v=wCxA4hFNfjw
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- További aktív témák...
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest