- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
S_x96x_S #6615 üzenetére
Igen, ezt már vagy 6-8 éve hallgatom, hogy hamarosan kevés lesz. A gyakorlat meg azt mutatja, hogy nem az. Lehet hogy egyszer majd eljön az idő amikor tényleg így lesz, még az is lehet pont ez az engine hozza el ezt, de jelenleg, és a közeljövőben _szerintem_ még nem ez a helyzet.
Természetesen a tanács is mindig jön, hogy á, már ne vegyél 4-6-8 magos procit, mert kevés lesz a jövőben. Aztán eltelik 3-4 év, már rég lecserélted 2x a procit, és még mindig nem változott meg érdemben a helyzet.Amit meg mindenki szeret összekeverni, hogy attól még, hogy egy játék tud terhelni akár 8-12 magot is (bizonyos szinten), még nem jelenti azt hogy gyorsul is tőle, vagy fordítva, hogy kevesebb maggal lassabb lenne.
Próbáltam tegnap éjjel megkeresni egy vonatkozó tesztet, de 1-2perc alatt nem sikerült.Az ok pedig (szerintem), hogy egy játékban nagyon sok olyan elem van, ami nem igazán párhuzamosítható (és/vagy nem csinálják meg olyanra), vagy csak nagyon nehezen és nem fordítanak rá időt/energiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest