Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
S_x96x_S #6615 üzenetére
Igen, ezt már vagy 6-8 éve hallgatom, hogy hamarosan kevés lesz. A gyakorlat meg azt mutatja, hogy nem az. Lehet hogy egyszer majd eljön az idő amikor tényleg így lesz, még az is lehet pont ez az engine hozza el ezt, de jelenleg, és a közeljövőben _szerintem_ még nem ez a helyzet.
Természetesen a tanács is mindig jön, hogy á, már ne vegyél 4-6-8 magos procit, mert kevés lesz a jövőben. Aztán eltelik 3-4 év, már rég lecserélted 2x a procit, és még mindig nem változott meg érdemben a helyzet.Amit meg mindenki szeret összekeverni, hogy attól még, hogy egy játék tud terhelni akár 8-12 magot is (bizonyos szinten), még nem jelenti azt hogy gyorsul is tőle, vagy fordítva, hogy kevesebb maggal lassabb lenne.
Próbáltam tegnap éjjel megkeresni egy vonatkozó tesztet, de 1-2perc alatt nem sikerült.Az ok pedig (szerintem), hogy egy játékban nagyon sok olyan elem van, ami nem igazán párhuzamosítható (és/vagy nem csinálják meg olyanra), vagy csak nagyon nehezen és nem fordítanak rá időt/energiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest