Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
"Eközben az AMD bagóért gyárt gpu-kat (amiből mondjuk a Navi24 N6-on készül, de a többi N7) és gond nélkül kapható a Vermeer is."
Én azt gondolom, más szempontok is játszanak itt. Pl. hogy bizonyos szegmensekbe fontos, hogy jelen legyenek, készüljenek a fejlesztések. Szerintem ezért nem is készül "olcsó tömeg-vermeer" vagy bármi hasonló az igen erősre sikerült Alder i3 ellen. A GPU-bizniszt sem feltétlen lenne szerencsés teljesen bezárni, mert éppen sokan vinnének egy rakás CPU-t.
Illetve ott van a jól teljesítő mobil részleg is, ahol szintén óriási hiányok és magas átfutási idők voltak jellemzőek az utóbbi években. Egyébként asztali Vermeer-ből is sokáig hiány volt, pedig oda csak 1-2 CCD kell, nem 8db, mint egy komolyabb EPYC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Illetve ott van a jól teljesítő mobil részleg is, ahol szintén óriási hiányok és magas átfutási idők voltak jellemzőek az utóbbi években. Egyébként asztali Vermeer-ből is sokáig hiány volt, pedig oda csak 1-2 CCD kell, nem 8db, mint egy komolyabb EPYC-re.